Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no machulku by mohlo byt vididet, aspon sa vyluci mimomaternicove. ![]()
a nechod nalacno, ziadny kyret nebude jodi ![]()
zakupanda píše:Zaku vůbec se nemáš za co omlouvat!!!Naopak,pomáhá nám soucítění druhých a všichni tito rodiče rádi mluví o svých Andílcích!!!Takže buď v klidu,děkuji Ti za Tvůj zájem!!!
michel ježiši prosím tě promin omlouvám se nemůžu najít ty správný slova
jodiii, moc gratulujem
![]()
nespojis si graf, nech to vidime pekne v kope?
smouli, podla mna je to pre to, ze ked mas plodne dni, tak je krcok otvoreny, takze viacej spermijok sa dostane do maternice a vajcovodov a vy tecu uz potom ako cast vytoku, takze to nepostrehnes.
a ja mam skusku za B!!!
![]()
wau, som necakala
![]()
michel tak to jsem si oddychla a jsem moc ráda že to tak bereš jsem se citila trapně
![]()
soldi ahoj gartuluji ke zkoušce koukala jsi na můj graf normálka šok ráno
Michelangelo- právě jsem to dočetla…bohužel neumím napsat nic, co by tě utěšilo…snad jen to, co z tebe cítím já- myslím, žes nasedla na zdejší vlnu energie a už z tebe i sálá - nepochybuju o tom, že budeš znovu maminkou a že se k vám třeba Ivuška vrátí…
My jsme Kubíčka počali v den smrti našeho strejdy - a přestože jsem v těchhle věcech spíš skeptik, tak některá gesta a výrazy není možné přehlédnout…Tak třeba… ![]()
Moc a moc vám držím palce!!
a když se uhnizduje vajucho tak pak musí být logicky vzestup že jo?
zakupanda píše:
**jodi ** aby tam nebyli dvě vajucha
Zakup, tak to by se splnil můj odvěký sen ![]()
soldi píše:
a ja mam skusku za B!!!![]()
![]()
wau, som necakala![]()
si dobra!!! a co ten testik???
Jodi píše:
Michelangelo- právě jsem to dočetla…bohužel neumím napsat nic, co by tě utěšilo…snad jen to, co z tebe cítím já- myslím, žes nasedla na zdejší vlnu energie a už z tebe i sálá - nepochybuju o tom, že budeš znovu maminkou a že se k vám třeba Ivuška vrátí…
My jsme Kubíčka počali v den smrti našeho strejdy - a přestože jsem v těchhle věcech spíš skeptik, tak některá gesta a výrazy není možné přehlédnout…Tak třeba…
Moc a moc vám držím palce!!
krásně jsi to napsala i za mě.díky ti
Aspoň víte,že ženy po 40, snažící se otěhotnět nejsou padlé na hlavu,ale mnohdy bojují o přežití.Jako já…
![]()