Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
16.6.10 14:39

Michelangelo:Taky jsem si to před chvílí celé dočetla a na toto nevím nikdy co napsat. :nevim: :-( Jen,že jsi velmi silná žena.
a kde můžu najít ty fotečky Ivušky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
16.6.10 14:39

soldi, no celkom slusne priznaky. takze zajtra testnes? :dance:

a ano, uz mam niekedy nervicky :pocitac: :zed:
ale zase ked by som chcela, mozem to zajtra zmenit, odist od mojej dr a ist k hruzikovi. ale dam tomu cas este do jula. priorita je preliecit teraz tu e.coli. zatial mi to koloidne striebro nejak extra super nezabralo, neviem neviem ze ci nebudem musiet tie antibiotika zacat papat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
16.6.10 14:40

Soldi až dostanu ted MS,tak začnu brát do 19července antiko.A 16 července,přesně za měsíc začínáme se stimulkou ,budou brát krev na všechno možné a podle toho nastaví stimulaci,6srpna první folikulometrie,o týden pozdějí druhá a pak už punkce a za 5 dní transfér embrijek ,takže kolem pulky srpna byto tak nějak mělo být 8-o 8-o

natulaa píše:
Soldi ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9185.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9185.gif
  • Citovat
  • Upravit
8808
16.6.10 14:42
Michelangelo píše:
Zaku,to bylo focené mobilem před tragédií,teď fotku nemám,ani nechci,do mojí tváře se vryl smutek tak,že mě známí nepoznávají…

krásná a taky si myslím že s tebe vyzařuje pozitivní energie stači se jen kouknout člověku do očí a vidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.6.10 14:43

lauri, no co ja viem, obcasne pichnutie v podbrusku moze byt sposobene vetrami, vyrazny vytok- to je len moj subjektivny pocit, a nechutenstvo moze byt sposobene stresom zo skusky.

zajtra to bude hop alebo trop. ale aspon nad tym nebudem musiet uz viac rozmyslat :mrgreen:

a uz dnes som si v ramci ocakavania sklamania, kupila dalsie letne saty :mrgreen:

acko, tak to koloidne striebrum teda nekupovat?
a na ecoli neberies antibiotia? skusas to len tym striebrom?
a mechurik este moc boli?
ja som mala vcera pocit, ze sa u mna nieco zacina, lebo ma trosku svrbelo dole, ale nastastie to potom preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 14:44
soldi píše:
michi, Ty si strasne zlata :hug:

a mozes sa opytat, ze ako dlho si nas chodit citat?
len tak zo zvedavosti :-P :hug:

lauri, no, citim, necitim.
vsetko, co citim moze byt vsugerovane.
podbrusko chvilami citim.
mam husty biely hlien- pomerne vela, co o tejto dobe uz nemavam
a obyvkle o tejto dobe mavam zravu- teraz skor trpim nechutenstvom.

takze je to take vselijake :nevim:
Soldi kindervajco Flam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: měla asi 6 týdnů do termínu…našla jsem vás,když jsem četla diskuzi Snažilek 2010 a tam se o vás někdo zmínil,že merenie BT,no a páč jsem o téhle metodě nic neznala,tak šup sem a tolik už jsem se tady naučila 8-o 8-o 8-o :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
16.6.10 14:44

Michel jak píše MSCAT v takových případech taky nikdy nevím co napsat,je to sílá a moc ti držím palce abys to zvládala co nejlíp to pujde :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
17359
16.6.10 14:48

natul a tu antiku Ti daju aby si vajecnik oddychol a neurobila sa na nom nahodou cysta, alebo preco?

a uz vies, cim budu stimulovat?

michi, :mrgreen:
vidis, ale si mi pripomenula, flam tu dnes este nebola, vsakze? 8-o
dufam, ze nas v tej diskusii len v dobrom spominali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
16.6.10 14:49

Acko, ovu moze podla mna kludne este len prist… ajja mam ovu testiky slabucke… ale verim, ze za cca max 3 dni je tu.. musi…
a neviem, ci si to nahovaram, ale po 2 poharoch grepoveho dzusu mam od obeda eggac na 2 cm :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 14:49
mscat píše:
Michelangelo:Taky jsem si to před chvílí celé dočetla a na toto nevím nikdy co napsat. :nevim: :-( Jen,že jsi velmi silná žena.
a kde můžu najít ty fotečky Ivušky?
Mscat„úvod“,vpravo „Lásky plné vzpomínky“ a Ivuška 10 let,mám pocit,že je hned první…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.6.10 14:51
elllla píše:
Acko, ovu moze podla mna kludne este len prist… ajja mam ovu testiky slabucke… ale verim, ze za cca max 3 dni je tu.. musi…
a neviem, ci si to nahovaram, ale po 2 poharoch grepoveho dzusu mam od obeda eggac na 2 cm :)))

ella, ze by tak rychlo zaberal? 8-o :dance: :dance: :dance:
joooj, uz aby si s manzelikom positovala. a v kvalitnom hlieniku preziju spermijky aj tie dva dni co bude v dansku. keby nahodou. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
16.6.10 14:53

dik soldi, len nech to uz aj ovu testik pochopi, ze chcem ovuuuuu
podla mna bude rovno v sobotu - den pred odchodom…

Příspěvek upraven 16.06.10 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
16.6.10 14:54

Bohužel mám jiný program :-(

přečetla jsem si tam pár příběhů a to jsem vůbec neměla číst :cry: :cry:
strašné…umřela bych žalem.
Obdivuji ty maminky. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 14:54
soldi píše:
natul a tu antiku Ti daju aby si vajecnik oddychol a neurobila sa na nom nahodou cysta, alebo preco?

a uz vies, cim budu stimulovat?

michi, :mrgreen:
vidis, ale si mi pripomenula, flam tu dnes este nebola, vsakze? 8-o
dufam, ze nas v tej diskusii len v dobrom spominali :mrgreen:

Jjjj,dobře psaly,že jste zkušené v měření BT a máte tady spoustu info a že jste ochotné poradit :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.6.10 15:03

ahojte :mavam: :mavam: :mavam:
jodi, gratulujem :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: .Myslela som na teba od rána :hug: :hug:

majka, je mi to ľúto, že to nevyšlo. Aj na teba som myslela :cry: :hug: :hug:

michael, prečítala som si tvoj príbeh a rozplakal ma. Si obdivuhodná a silná žena, pevne verím, že sa miminka dočkáš, pretože si ho zaslúžiš a tvoj anjelik ti ho z nebíčka zošle :andel: :hug: :hug:

nevideli ste dnes monu?

soldi, gratulujem ku skúške :palec:

ja som bola na krv na endokrinológii a potom na chirurgii s nohou, tak to vyzerá tak, že sa mi ten väz nejako blbo zrástol a plne ohybný členok už vraj mať nebudem :zed: :zed: :zed: . No uvidím, na kontrolu mám ísť v auguste, dovtedy ho precvičím a vytriem im tam zrak :mrgreen: . A končí mi aj maródka, takže od pondelka nastupujem do práce a budem vás stíhať akurát tak po večeroch, lebo ja v práci na net nemôžem :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí