Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
albi - toto bude ťažké rozhodovanie. nie u mňa - ja by som išla kľudne aj do adopcie, ale u mm. Ešte o tom nevie, lebo ešte nie je doma z práce, ale to budú ťažké rozhovory.
soldi píše:
natul a tu antiku Ti daju aby si vajecnik oddychol a neurobila sa na nom nahodou cysta, alebo preco?a uz vies, cim budu stimulovat?
michi,
vidis, ale si mi pripomenula, flam tu dnes este nebola, vsakze?
dufam, ze nas v tej diskusii len v dobrom spominali
m a j a 2 píše:
Katka - veď áno. Len mi nejde do hlavy, že to podľa výsledkov HP nevideli. Najskôr ma nechajú zaplatiť takú pálku a teraz mi povedia toto? Nechcem im ubližovať, možno to nemohli vedieť. Asi hovorí zo mňa zatrpknutosť.Jodi - takisto moc gratulujem. Úplne úžasné čísielko máš. To ich presvedčí.
maji mozno podla profilu to nebolo nevidno , tam si mala normalne hodnoty, len mozno necakali, ze budes horsie reagovat na stimulku ![]()
no moze to by hocico, napriek tomu si myslim, ze mas sancu aj na vlastne.. mozno sa este nejak skusit preliecit hoemopatickou, vsekto je v hypofyze a potom skusit znova.
neviem no, tazko je radit v tomto, musite sa vy sami rozhodnut ako dalej.
Majka- no věřím, že je to rána, ale hlavu hore, bude zase líp… Teď si dej malou pauzičku a zkuste to řešit s čistší hlavou- ono i ty hormony, kterými jsi teď nadupaná, dělají svoje!!! Já věřím, že určitě jednou budeš maminkou!!
![]()
maja samozrejme, ste na to dvaja, a tieto prve dni su najbolestnejsie, potom sa uz bude uvazovat lahsie. Drz sa majka! ![]()
**ella ** dakujem, takze radsej pit dva pohare ako jeden, ale som prekvapena, ze existuje taky jednoduchy recept po vsetkych tych sirupoch a pupalkach ![]()
musi byt nieco, cim sa da zlepsit kvalita vajok, alebo nie ??
Albi- moc díky- speciálně tobě, protože tys od začátku věřila, že to bude OK…kééééž bys měla pravdu ![]()
No a úplně jsem zapomněla napsat…Michel, Lauritka- krásné ženy jste !!!
Lauritka, tvoje fotky, no wauuuuuuuuuu ![]()
kto spomínal kindervajco? Teda mňa?
Občas sem dnes nakuknem, ale veľmi málo… strácam niť, vôbec neviem o čom píšete a nie som schopná čítať dozadu
cítim sa dnes jak pod vplyvom niečoho… keby sa dalo, aj mozog vypnem, nech sa chudák nenamáha…
![]()
alla tato veta je bomba , jak to opisala
: I can definitely say I have swamp crotch today
Jodi píše:
No a úplně jsem zapomněla napsat…Michel, Lauritka- krásné ženy jste !!!Lauritka, tvoje fotky, no wauuuuuuuuuu
majka, to mi je strasne luto ako to dopadlo
![]()
strasne som verila ![]()
musis to mat tazke, nedokazem si predstavit ako moc sa trapis.
chcela by som Ta dokazat nejako utesit. ![]()
flam, takze keksik nepomohol?
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s5916.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s5916.gif
![]()
idem asi zase odpadnúť… ![]()