Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
16.6.10 14:25

acko, dik :hug:

inac, na tej diskusii zo vcera sa este stale hadaju. dokonca aj ked tam nie som :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

acko, ja som mala vcera pocit z jedneho Tvojho prispevku, ze uz mas celkom nervy na svoje telo. ale nevzdas to, vsak nie? :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.6.10 14:26

zakup, nebudem teraz testovat. rozriedeni moc na 9 dpo poobede urcite nic neukaze.

a uz nemam pocit, ze som tehu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 14:26

zakup potvrd priatelstvo a uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 14:27
soldi píše:
michi, citala som Tvoj pribeh, este viac Ta obdivujem a si mi blizka vierou v reinkarnaciu.
knihy, venujuce sa tejto tematike som zacala citat ako 14 rocna :-Paj ja z Teba citim silu.
a poslala som Ti tiez ziadost o priatelstvo :wink:
Soldiděkuji,velmi si vašeho přijetí mezi sebe vážím.Však aj já z Tebe cítím energii,nemám pochyby,že lidi,co k sobě patří se najdou a poznají!!!A gratuluji ke zkoušce!!!B je super!!! :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 14:27
soldi píše:
zakup, nebudem teraz testovat. rozriedeni moc na 9 dpo poobede urcite nic neukaze.a uz nemam pocit, ze som tehu. :-(

nic ti nie je ?? ale ani mne nie je… tentokrat vydrzim netestovat, mam doma len jeden test. :-)
az ked bude nejaky priznak. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.6.10 14:31

michi, Ty si strasne zlata :hug:

a mozes sa opytat, ze ako dlho si nas chodit citat?
len tak zo zvedavosti :-P :hug:

lauri, no, citim, necitim.
vsetko, co citim moze byt vsugerovane.
podbrusko chvilami citim.
mam husty biely hlien- pomerne vela, co o tejto dobe uz nemavam
a obyvkle o tejto dobe mavam zravu- teraz skor trpim nechutenstvom.

takze je to take vselijake :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Soldi, tak já teď šíleně držím palce, abys i v zítřejším testu obstála a měla // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
acko píše:
Michelangelo píše:
zakupanda píše:
michel ted fakt nechápu o čem píšeš??? proč bezdomovci proboha?
Zaku a děvčatapříběh naší rodiny najdete na www.dlouhacesta.cz vlevo menu „naše děti“a „příběhy“.Náš je „Ivuška 10 let/požár chaty“,napravo ve vzpomínkách mám i její fotky a vzkaz,co mi poslala automatickým písmem.Děvčata upozorňuji,že je to to nesmutnější,co můžou rodiče zažít a těhulky prosím,aby radši zůstaly veselé a můj náš příběh nečetly :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Příspěvek upraven 16.06.10 v 13:25
michel, rozplakal ma tvoj pribeh, sucitim s vami, tazko najst slova. :cry: uz z fotiek je vidiet, ze ivuska bola velmi mile, inteligentne dieta amilovane dieta. chvalabohu za to, ze prozretelnost sposobila, ze tvoj manzel uzatvoril ten poklop a vasi chlapci vyviazli zivi a bez ujmy. po precitani vasho pribehu som si ista, ze dalsieho dietatka sa dockas. ivuska urcite pomoze aby sa k vam dostala ta spravna dusicka, ktora bude potrebovat takych skvelych rodicov. :hug:
Ačkoděkuji!!! :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
16.6.10 14:32

lauri no ty voleeeeeeeeeeeeeee to si děláš prdelku né????taková kočica ty kokso jak jsou staré ty fotky?ty by jsi fakt mohla být modelka já chci ty vlasy i tu postavu ja chcem :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.6.10 14:33
Jodi píše:
Soldi, tak já teď šíleně držím palce, abys i v zítřejším testu obstála a měla // :wink:

jodi, joooj, ze by tolko stastia naraz? neveriiiim :mrgreen:

ale dakujem moc, ze mi to tak krasne zelas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

soldi no je to podozrivee u teba :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Babule, jak si změním v grafu ovu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
16.6.10 14:35
Jodi píše:
Babule, jak si změním v grafu ovu? :think:

jodi analysis - tuning/override - Ovulation Cycle Day: napíš deň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 14:36

Zaku,to bylo focené mobilem před tragédií,teď fotku nemám,ani nechci,do mojí tváře se vryl smutek tak,že mě známí nepoznávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 14:38
Michelangelo píše:
Zaku,to bylo focené mobilem před tragédií,teď fotku nemám,ani nechci,do mojí tváře se vryl smutek tak,že mě známí nepoznávají…

pekny usmev… verim ze ho v sebe najdes zase, mas obrovsku vnutornu silu, ze dokazes zit dalej. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí