Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko, dik ![]()
inac, na tej diskusii zo vcera sa este stale hadaju. dokonca aj ked tam nie som
![]()
acko, ja som mala vcera pocit z jedneho Tvojho prispevku, ze uz mas celkom nervy na svoje telo. ale nevzdas to, vsak nie?
![]()
zakup, nebudem teraz testovat. rozriedeni moc na 9 dpo poobede urcite nic neukaze.
a uz nemam pocit, ze som tehu. ![]()
soldi píše:Soldiděkuji,velmi si vašeho přijetí mezi sebe vážím.Však aj já z Tebe cítím energii,nemám pochyby,že lidi,co k sobě patří se najdou a poznají!!!A gratuluji ke zkoušce!!!B je super!!!
michi, citala som Tvoj pribeh, este viac Ta obdivujem a si mi blizka vierou v reinkarnaciu.
knihy, venujuce sa tejto tematike som zacala citat ako 14 rocnaaj ja z Teba citim silu.
a poslala som Ti tiez ziadost o priatelstvo
soldi píše:
zakup, nebudem teraz testovat. rozriedeni moc na 9 dpo poobede urcite nic neukaze.a uz nemam pocit, ze som tehu.
nic ti nie je ?? ale ani mne nie je… tentokrat vydrzim netestovat, mam doma len jeden test. ![]()
az ked bude nejaky priznak. ![]()
michi, Ty si strasne zlata ![]()
a mozes sa opytat, ze ako dlho si nas chodit citat?
len tak zo zvedavosti
![]()
lauri, no, citim, necitim.
vsetko, co citim moze byt vsugerovane.
podbrusko chvilami citim.
mam husty biely hlien- pomerne vela, co o tejto dobe uz nemavam
a obyvkle o tejto dobe mavam zravu- teraz skor trpim nechutenstvom.
takze je to take vselijake ![]()
Soldi, tak já teď šíleně držím palce, abys i v zítřejším testu obstála a měla // ![]()
acko píše:Ačkoděkuji!!!Michelangelo píše:michel, rozplakal ma tvoj pribeh, sucitim s vami, tazko najst slova.zakupanda píše:Zaku a děvčatapříběh naší rodiny najdete na www.dlouhacesta.cz vlevo menu „naše děti“a „příběhy“.Náš je „Ivuška 10 let/požár chaty“,napravo ve vzpomínkách mám i její fotky a vzkaz,co mi poslala automatickým písmem.Děvčata upozorňuji,že je to to nesmutnější,co můžou rodiče zažít a těhulky prosím,aby radši zůstaly veselé a můj náš příběh nečetly
michel ted fakt nechápu o čem píšeš??? proč bezdomovci proboha?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 16.06.10 v 13:25
uz z fotiek je vidiet, ze ivuska bola velmi mile, inteligentne dieta amilovane dieta. chvalabohu za to, ze prozretelnost sposobila, ze tvoj manzel uzatvoril ten poklop a vasi chlapci vyviazli zivi a bez ujmy. po precitani vasho pribehu som si ista, ze dalsieho dietatka sa dockas. ivuska urcite pomoze aby sa k vam dostala ta spravna dusicka, ktora bude potrebovat takych skvelych rodicov.
lauri no ty voleeeeeeeeeeeeeee to si děláš prdelku né????taková kočica ty kokso jak jsou staré ty fotky?ty by jsi fakt mohla být modelka já chci ty vlasy i tu postavu ja chcem
![]()
Jodi píše:
Soldi, tak já teď šíleně držím palce, abys i v zítřejším testu obstála a měla //
jodi, joooj, ze by tolko stastia naraz? neveriiiim ![]()
ale dakujem moc, ze mi to tak krasne zelas ![]()
Jodi píše:
Babule, jak si změním v grafu ovu?
jodi analysis - tuning/override - Ovulation Cycle Day: napíš deň
Zaku,to bylo focené mobilem před tragédií,teď fotku nemám,ani nechci,do mojí tváře se vryl smutek tak,že mě známí nepoznávají…
Michelangelo píše:
Zaku,to bylo focené mobilem před tragédií,teď fotku nemám,ani nechci,do mojí tváře se vryl smutek tak,že mě známí nepoznávají…
pekny usmev… verim ze ho v sebe najdes zase, mas obrovsku vnutornu silu, ze dokazes zit dalej. ![]()