Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
elllla píše:
Acko, ovu moze podla mna kludne este len prist… ajja mam ovu testiky slabucke… ale verim, ze za cca max 3 dni je tu.. musi…
a neviem, ci si to nahovaram, ale po 2 poharoch grepoveho dzusu mam od obeda eggac na 2 cm
jeeeeej. ![]()
a ozaj, teraz pijem ten Rauch happy day - ruzovy grep s duzinou ![]()
Ella- já na tý naší dovče pila grepový džus skoro celý týden…tak to asi fakt zabírá ![]()
govi oh, ja som tiez raz mala clenok v sadre, a uz nikdy nie je to co byvsl, niekedy pri vacsom pohybe pobolieva.. a to uz su roky dozadu ![]()
este aj ta kost je uz trosku zdeformovana, teda chrupavka. ![]()
monulienka tu nebola, neviem co je s nou sakra ![]()
elllla píše:
a ozaj, teraz pijem ten Rauch happy day - ruzovy grep s duzinou
yummy, ja grep mozem, mam rada kyslejsie dzusy ![]()
Lauri, mas VIP na FF?
http://www.fertilityfriend.com/…iewtopic.php?…
elllla píše:
Lauri, mas VIP na FF?
http://www.fertilityfriend.com/…iewtopic.php?…
nemam ![]()
tak sem zpět, trošku sem si pospala a ten binec tu
No už jdu na to ale se mi nic nechce kakraaa.
Test je negativní, ale moč byla zředěná, takže počkám ještě na další moč. Jdu si koupit grepový džusík
i když už pozdě, ale mám ho moc ráda.
Ahojte. čítam si vás tu priebežne celý deň, aj tak nie som schopná nič robiť. Piatkovú skúšku som už celkom vzdala, ne som schopná sa sústrediť. Soldi tebe gratulujem k B - super. Takže už len jednu. Paráda. Michel tiež som čítala tvoj smutný príbeh, je to hrozné, že si musela niečo takéto zažiť. Ja som až teraz volala doktorovi, skôr som nebola schopná, čo stále plačem a nechcela som mu fňukať do telefónu. Tak mi povedal, že mám vysadiť všetky lieky, mal by prísť menzes a keď skončí, tak mám prísť na kontrolu a porozprávame sa o programe darcovských vajíčok. Skoro ma zabil v lufte.
Inak dáfam tu link - dúfam, že vám pôjde otvoriť, ako klesá plodnosť žien podľa veku. Natul - nie je to tak, ako ti doktor hovoril - 29 r. je ešte v pohode, tam väčší pokles je od 36r. a od 41 ani nehovorím.
Och majka, velmi ma mrzi, ze musis tak trpiet ![]()
Urcite je to velmi tazke pre teba a verim, ze to bol pre teba sok, darcovske vajicka, ale tak si to musite zvazit, ze ako velmi chcete babatko a co vsetko ste ochotni pre to urobit a az kam zajst. Pravdupovediac mna by to tiez riadne posadilo na zadok, ale na druhej strane by som bola rada, ze este nejaku moznost mam ![]()
Soldi gratulujem ku skuske ![]()
Ella, hned si idem kupit grepovy dzus a od dnes ho pijem kazdy den ![]()
JODI
Obrovsky gratulujem!!! Ja som tomu babatku verila od zaciatku, a toho lekara urcite rpesvedci miminko tiez
V albume mam fotky co vidiet v 5tt+4, takze v 5tt+0 by uz mohol vidiet tiez nejaky fliacik
Juuuj nadhera, tesiiiim sa!!!
![]()
tu su nejake realne prispevky z FF ohladom grepoveho dzusu:
Holy moly! Gf juice increases secretions better than Mucinex. what a huge noticeable difference. I am following the smep, but are starting a day early since I over analyze and am OCD. Lol. I have done Mucinex the last few months and haven't really noticed a big difference, so I am trying gf juice and Mucinex this cycle. I am only drinking 8 oz per day and haven't even started my Mucinex yet. I am only on cd 7 and usually have very little cm or vaginal secretions until about cd 10-12. I normally have to use preseed early in my cycle because of lack of lubrication. Well, I know this is tmi, but dh and I just dtd and I didn't need any preseed. Dh thought I used gobs of it. He even asked why I used so darn much......ha!!!! I am thrilled. I really have doubts about alot of natural things, but I can tell you that if you have a cm problem drink gf juice. It has made a believer out of me!!!
It totally works for me too. I get a lot of eggwhite on a few days. It's awsome.
chemicals in grapefruit juice and grapefruit pulp can interfere with the enzymes that break down (metabolize) various drugs in the digestive system. I take bromocriptine (Parlodel) and cannot drink GFJ. You may be given this if you have high prolactin. There are actually quite a few drugs that are contra-indicated with GFJ. If you are taking any meds at all I would check into this issue for sure.
I've been drinking the GFJ this cycle and definitely noticed more CM
you just reminded me of an old folk remedy for colds. Grandma used to make a tonic mixture of grapefruit juice, honey, and gin to make you sweat out the cold (and that it did). The grapefruit juice acted as an expectorant making it easier for you to breathe.
I can definitely say I have swamp crotch today. I've been drinking 8-16 oz of pink grapefruit per day. I actually like grapefruit juice and would be upset if I was told I couldn't drink it anymore. My husband can't drink it b/c of his medication… so I have the whole bottle to myself. The only juice I can keep in the house. I'm drinking „Simply Grapefruit“ at 1 cup or 8 oz per day. Even though I had 2 cups yesterday morning. I started drinking it on CD6
I'm using GFJ this cycle too (started on CD3). I've noticed an increase in CM as well, but think I could definitely use 2 glasses a day rather than one LOL!
Katka - veď áno. Len mi nejde do hlavy, že to podľa výsledkov HP nevideli. Najskôr ma nechajú zaplatiť takú pálku a teraz mi povedia toto? Nechcem im ubližovať, možno to nemohli vedieť. Asi hovorí zo mňa zatrpknutosť.
Jodi - takisto moc gratulujem. Úplne úžasné čísielko máš. To ich presvedčí.
majka dobre to chapem, vajko neprezilo?
Joj, to mi je velmi luto
Neboj sa, aj darcovske vajicka su cesta. Pred 3 mesiacmi sme zvazovali darcovske spermie a sice jeden tyzden som bola mimo, lebo teoreticky je to v poriadku, ale ked sa to cloveka osobne tyka, tak uz uvazuje o tom v ovela vacsej hlbke. Ale isla by som do toho, urcite ano. Drz sa majka, babatko pride a od koho ma gen 1 a gen 10 nezalezi, hlavne ze bude lubit maminku
![]()