Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
flamenga píše:
kto spomínal kindervajco? Teda mňa?Občas sem dnes nakuknem, ale veľmi málo… strácam niť, vôbec neviem o čom píšete a nie som schopná čítať dozadu
cítim sa dnes jak pod vplyvom niečoho… keby sa dalo, aj mozog vypnem, nech sa chudák nenamáha…
![]()
![]()
flami
nevadi, len sa daj do pohody ![]()
JJ Jodi počítáme
,včera jsme se s ním o tom bavili a tak teda joo ![]()
Však kukni do alba tam je nástěnka miminek a co druhé jsou dvojčátka
![]()
baby my sme sa tiez uz trosku zaoberali tou otazkou…
co ak sa fakt nebude darit mat vlastne deti.. ale mm je proti adopcii, ja momentalne tiez..
on chce mat vlastne geny
v tomto je jesitny nooo ![]()
Kamccaa píše:
Lauritko..už zas tam mám něco jinýho..nechápu to
no ja asi len vtedy, keby uz fakt nebola ziadna nadej alebo moznost ![]()
Ellla no ja uz fakt len grepovy dzus budem pit, po prve mi to chuti a po dalsie a podstatnejsie, ked to ma este aj pomoct, tak nie je o com. ![]()
Inak som si teraz spomenula, ja ked som brala HAK, tak ma raz jedna lekarnicka upozornila, ze ci viem, ze pri tom nesmiem jest grepy ani pit grepovy dzus, ze to vraj moze rusit ucinok
![]()
Kamccaa píše:
a neklikala si tam nieco ??? sakra. ![]()
mas automatike prihlasenie na FF, ked otvoris stranku, uz ti nabehne graf ?? alebo sa stale logujes ?
katka tak sup sup testovat dzus, aj jedna kocka tam pisala, ze pouzivala preseed, ale ze toto nema chybu ![]()
jojo, pri HAK sa nesmie grepový džús, ale nikdy som si to s ničím nedala do súvisu ![]()
kočky, idem trochu upratať a navariť, lebo som dnes behala po lekároch celý deň a nemám upratané, navarené
ma to rozčuľuje
![]()
ahojte
ak asi ovu testík bol pozitívny včera ![]()
a už mám albumík s handričkami kuk kto chce
![]()
Lauritka píše:Kamccaa píše:a neklikala si tam nieco ??? sakra.
mas automatike prihlasenie na FF, ked otvoris stranku, uz ti nabehne graf ?? alebo sa stale logujes ?
smouli píše:
a takýto na porovnanie bol ten včerajší do 10min
smouli snazte sa dnes. zajtra by ti mala stupnut BT.
kkamca hmm, uz som ti to opravila, ale neviem prist na to , preco to robi . ![]()