Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
16.6.10 14:13

zakup jo jo, jsem stara nooo :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
16.6.10 14:14
Michelangelo píše:
Jodi 8-o 8-o 8-o ,ty vopico,Ty jsi těhu :dance: :dance: :dance: ,psala jsem těhulkýý nééé!!!Aspoň víš,že po dvou klukách příjde holčička!!!Tak tfuj tfuj pro štěstí!!!
A cítíš to správně,je mi tu dobře!!! :hug: :hug: :hug:

Michel, těhu teď tda asi fakt jsem :jazyk: , ale taky už nejsem nejmladší a vím, že život má i jiné stránky než růžové obláčky…takže mi takové čtení určitě neuškodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.6.10 14:15
Lauritka píše:
Michelangelo píše:
Aspoň víte,že ženy po 40, snažící se otěhotnět nejsou padlé na hlavu,ale mnohdy bojují o přežití.Jako já… :andel: :andel: :andel:
:huban: , ja mam 37, dva potraty, stale sa nevzdavam :kytka: urcite nam to boh vrati, verim tomu. :huban:soldi ty si aka bifloska :mrgreen:

:mrgreen:
na mna spoluziaci skaredo zazerali, lebo vsetci sa ucili na tu skusku tak 4-5 dni a ja len jeden :lol:
som napisala 8 a4 za hodinu :-P

jeeezis, jak sa ja tesim :dance: :-D

nelka, mi je luto ranneho testiku :hug:
este mi ostava jedna skuska- matematika :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808

lauri ale kdeže co to meleš dostaneš na prdel v nejlepšich letech :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Soldi ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9185.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9185.gif

• Citovat
  • Upravit
17359

lauri, ja verim na znamenia, urcite si teraz tehulka :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
16.6.10 14:16
Michelangelo píše:
zakupanda píše:
michel ted fakt nechápu o čem píšeš??? proč bezdomovci proboha?
Zaku a děvčatapříběh naší rodiny najdete na www.dlouhacesta.cz vlevo menu „naše děti“a „příběhy“.Náš je „Ivuška 10 let/požár chaty“,napravo ve vzpomínkách mám i její fotky a vzkaz,co mi poslala automatickým písmem.Děvčata upozorňuji,že je to to nesmutnější,co můžou rodiče zažít a těhulky prosím,aby radši zůstaly veselé a můj náš příběh nečetly :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Příspěvek upraven 16.06.10 v 13:25

michel, rozplakal ma tvoj pribeh, sucitim s vami, tazko najst slova. :cry: uz z fotiek je vidiet, ze ivuska bola velmi mile, inteligentne dieta amilovane dieta. chvalabohu za to, ze prozretelnost sposobila, ze tvoj manzel uzatvoril ten poklop a vasi chlapci vyviazli zivi a bez ujmy. po precitani vasho pribehu som si ista, ze dalsieho dietatka sa dockas. ivuska urcite pomoze aby sa k vam dostala ta spravna dusicka, ktora bude potrebovat takych skvelych rodicov. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.6.10 14:16
natulaa píše:
Soldi ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9185.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9185.gif

dakujem :huban:

ja gratulujem k uspesnej navsteve kliniky :hug:

a ako budete teraz vlastne postupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
16.6.10 14:17

soldi a nemůžeš testnout pro nás mi to vždy uděláme když nám řekneš tak udělej ted jestli máš do rána dlouhá doba to nevydržím prosím prosím pěkně škemrám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
soldi píše:
lauri, ja verim na znamenia, urcite si teraz tehulka :hug: :hug: :hug:

nooooooooooooooo :dance: :dance: :dance: uvidime o par sni… :-P

zakup no jooooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

soldi, gratulujem, si nasa sikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 14:19
Lauritka také jsem přišla 2× v 17tt o miminko,nebuj,dobře to dopadne!!! :hug: Nejhorší je strach a na fotce si krásné děvče a na těch 37 teda vůbec nevypadáš!!!Je fakt,že jsem si teď myslela,že máš IP a určo jsi těhu…je mi to líto :hug: :hug: :hug:
Lauritka píše:
Michelangelo píše:
Aspoň víte,že ženy po 40, snažící se otěhotnět nejsou padlé na hlavu,ale mnohdy bojují o přežití.Jako já… :andel: :andel: :andel:
:huban: , ja mam 37, dva potraty, stale sa nevzdavam :kytka: urcite nam to boh vrati, verim tomu. :huban:soldi ty si aka bifloska :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
16.6.10 14:21

lauri hodila by jsi sem tvé fotos síííííííímmmmmmmmm holky jsem zvědavá jak vypadáte a michel ty taky prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 14:23

michelangelo dakujem, sme silne zeny, verim ze to dobojujeme :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 14:23

zakup ved mam v albume :D