Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katkamarek píše:
Zaku wau, tak tomu sa hovori IP, urcite ti neblbne teplomer?Ellka, tak len nech to stiha ovulka do odchodu mm
katka určo né funguje normálně akorát toho pádu jsem se lekla řádně
Elli ![]()
michel aj ja ťa chcem pozdraviť a privítať medzi nami ![]()
zaku ak toto nie je ip tak zjem kefu
Natulaaobjevilo se mi dole na stránce tvoje foto,tak jsem na něho klik a otevřely se mi fotky.Jsi kočka,máte krásné bydlení,ten kočárek ti asi odvezu
,ale máte úúúžasnej plot z prken,chci ho ukázat mm,zrovna děláme plot,njn jsem analfabet na PC
a fotky jsou fuč
prosím poraď,kde je najdu??? ![]()
Zaku to je fakt
![]()
A
zkoušela si projistotu změřit ještě jednou
![]()
Mi totiž dneska teploměr ukázal 37.5
,ale to se mi zdálo divné a pak jsem zkusila ještě dvakrát,jednou hned a bylo 36.9 a podruhé to jsem ještě na chvilku usla a pak znovu a bylo zase 36.9.tak tech 37.5 byla u mě nějaká haluz asi
![]()
nešel net
zabiju ho
holky nebudte tak s toho mého poklesu baf ještě mě naočkujete že to něco může znamenat
natula neměřila jen jednou
jdu vařit
Michel děkují
![]()
Já ti poslala žádost o přátelství ,musíš potvrdit a pak mužešdo mojeho fotoalba ![]()
Ale na ty první fotky se nedívej,já je musím vymazat,mm mě včera fotil na klinice a já na to neměla náladu a nadávala jsem mu a vypadám příšerně zamračeně
![]()
ahojky holky ahojky tak koukám těhulky tady jsou tak mám radost!!!Já opět těhule nejsem a už asi ani nebudu …nemám sílu nějak to hrotit počkám ted tak ty dva cykly a pak snad navštívím zase lékaře ,ale nevím…asi už nemám dítko napsané…jinak dovolená nádherná hned bych se tam vrátila ,ale je to všechno moc drahý tak musíme být doma bohužel… ![]()
salute píše:
pokusím se dát nějaké fotečky
ahoooj salute, ja som tiez zacala chodit k lekareovi, u mna to tiez v maji nevyslo bohuzial ![]()
ahoj salutka, si nam tu velmi chybala. som na teba casto myslela. nevzdavaj to. ja viem, ze to sklamanie vzdy dost boli, ale ty si zasluzis mat krasne vonave babetko. mozno prave ked si povies, ze si das pauzu, tak sa zadari… drzim ti velmi palce. ![]()
Ahoj Salutko!
Michelangelo- děkuju ![]()
A vůbec všem vám moc děkuju, že to tady se mnou prožíváte ![]()
Já vyrážím s prckem na zmrzlinu, jinak se toho odpoledne snad nedočkám ![]()
ahoj salutka, a my zas začneme chodiť po doktoroch, inak to asi nepôjde ![]()