Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
16.6.10 09:35
Lauritka píše:
Nicollka píše:
holky můžu dát do grafu tu druhou teplotu? když mě se tááák líbí a když sem nevstávala. Sice jakoby mě začínali brnět prsa, tak já fakt nevím :( Mé tělo mě ničí
ja som nepochopila, kedy si mala 36,6 ???

měřím vždy v 7hod, tak sem si nastavila budík, protože malý dnes nešel do školky a v tu dobu jsem měla 36.6 hned na to jsem usla a vstala o dvě hodiny s 36.9 Šla jsem spát až skoro v 3hod ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 09:35
Chrobacek píše:
Lauri i já tobě dívala jsem se jak krásně grafuješ ovulka tak jak má být … určo už je těhu za dveřmi jdeš do toho se mnou? :hug:
Lauritka píše:
Chrobacek píše:
Holky dobré ráno, myslete na mě jdu na KET za 30 minut :-)
jeeej, drziim palceeeeeeeeeeeeee :srdce: :srdce: :srdce:

jj chrobi :) ideme na to !! citim, ze sa to blizi aj ku nam, co sa snazime uz 100 tokov :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 09:36
Lauritka píše:
Chrobacek píše:
Lauri i já tobě dívala jsem se jak krásně grafuješ ovulka tak jak má být … určo už je těhu za dveřmi jdeš do toho se mnou? :hug:
Lauritka píše:
Chrobacek píše:
Holky dobré ráno, myslete na mě jdu na KET za 30 minut :-)
jeeej, drziim palceeeeeeeeeeeeee :srdce: :srdce: :srdce:
jj chrobi :) ideme na to !! citim, ze sa to blizi aj ku nam, co sa snazime uz 100 rokov :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
16.6.10 09:36

Chrobáček- dvojčátka, no to je bomba!!! Tak ať se tě dneska pevně chytnou a už nepustíííííííííííííííííí !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
16.6.10 09:37

nicol ja by som dala 36,6 :-?
chrobi nádhera :huban:
jodi som zvedavá držím palceee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

chrobi - drzim palceky :hug: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269

štěstí přeje připraveným a to my jsme :-))))) holky tak šup těhu vlna začala tak pokračujeme :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
16.6.10 09:38

Nicol- já bych asi zaznačila tu první teplotu a k tomu dala „Sleep Deprived“. Do poznámky bych si napsala, že v 9 byla 36.9 a jestli teplota zítra bude vysoká, tak bych si to asi zpětně upravila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

nicollka a uz to mas odskusane na sebe, ci sa ti s neskorsou hodinou zvysuje BT?? lebo ja meriam tiez o siedmej, potom este zaspim a o osmej je to to iste :nevim: takze uvidis zajtra a vyskusaj si aj taku situaciu nabuduce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
Chrobacek píše: štěstí přeje připraveným a to my jsme :-))))) holky tak šup těhu vlna začala tak pokračujeme :-)))

jaj dvojičky kráása … hodně hodně štěstíčka přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
16.6.10 09:39

Lauritka- no taky teď máš být na řadě,ne? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

kurna, to ja som uz 30DC? 8-o 8-o 8-o
no neviem neviem co spravim za par dni :think: ist k dokyne na vyvolavacku sa mi moc este nechce, nech mi to zase nerozhadza telo. ale ak mrcha nedojde do 40 DC, tak asi budem musiet ist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Jodi budu držet palce,dej hned vědet,ale myslím,že to bude dobrý a včera ti bylo i zle večer si psala :palec:
CHROBI ty si jdeš taky pro dvojčátka,tak to je super,pak nám musíš přijít sdělit pocity :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
6530
16.6.10 09:40
Lauritka píše:
nicollka a uz to mas odskusane na sebe, ci sa ti s neskorsou hodinou zvysuje BT?? lebo ja meriam tiez o siedmej, potom este zaspim a o osmej je to to iste :nevim: takze uvidis zajtra a vyskusaj si aj taku situaciu nabuduce. :-)

no malý bude doma aj zítra tak budu určitě měřit na 2× zase, protože tak brzy mě z postele nikdo nedostane když nemusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
16.6.10 09:41

a dnes žádné testíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie