Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lauritka píše:Nicollka píše:ja som nepochopila, kedy si mala 36,6 ???
holky můžu dát do grafu tu druhou teplotu? když mě se tááák líbí a když sem nevstávala. Sice jakoby mě začínali brnět prsa, tak já fakt nevímMé tělo mě ničí
měřím vždy v 7hod, tak sem si nastavila budík, protože malý dnes nešel do školky a v tu dobu jsem měla 36.6 hned na to jsem usla a vstala o dvě hodiny s 36.9 Šla jsem spát až skoro v 3hod ráno
Chrobacek píše:
Lauri i já tobě dívala jsem se jak krásně grafuješ ovulka tak jak má být … určo už je těhu za dveřmi jdeš do toho se mnou?
Lauritka píše:Chrobacek píše:jeeej, drziim palceeeeeeeeeeeeee
Holky dobré ráno, myslete na mě jdu na KET za 30 minut![]()
![]()
jj chrobi
ideme na to !! citim, ze sa to blizi aj ku nam, co sa snazime uz 100 tokov ![]()
Lauritka píše:Chrobacek píše:jj chrobi
Lauri i já tobě dívala jsem se jak krásně grafuješ ovulka tak jak má být … určo už je těhu za dveřmi jdeš do toho se mnou?
Lauritka píše:Chrobacek píše:jeeej, drziim palceeeeeeeeeeeeee
Holky dobré ráno, myslete na mě jdu na KET za 30 minut![]()
![]()
ideme na to !! citim, ze sa to blizi aj ku nam, co sa snazime uz 100 rokov
Chrobáček- dvojčátka, no to je bomba!!! Tak ať se tě dneska pevně chytnou a už nepustíííííííííííííííííí !!!
nicol ja by som dala 36,6 ![]()
chrobi nádhera ![]()
jodi som zvedavá držím palceee
štěstí přeje připraveným a to my jsme
holky tak šup těhu vlna začala tak pokračujeme ![]()
Nicol- já bych asi zaznačila tu první teplotu a k tomu dala „Sleep Deprived“. Do poznámky bych si napsala, že v 9 byla 36.9 a jestli teplota zítra bude vysoká, tak bych si to asi zpětně upravila… ![]()
nicollka a uz to mas odskusane na sebe, ci sa ti s neskorsou hodinou zvysuje BT?? lebo ja meriam tiez o siedmej, potom este zaspim a o osmej je to to iste
takze uvidis zajtra a vyskusaj si aj taku situaciu nabuduce. ![]()
Chrobacek píše: štěstí přeje připraveným a to my jsmeholky tak šup těhu vlna začala tak pokračujeme
jaj dvojičky kráása … hodně hodně štěstíčka přeju
kurna, to ja som uz 30DC?
![]()
no neviem neviem co spravim za par dni
ist k dokyne na vyvolavacku sa mi moc este nechce, nech mi to zase nerozhadza telo. ale ak mrcha nedojde do 40 DC, tak asi budem musiet ist.
Jodi budu držet palce,dej hned vědet,ale myslím,že to bude dobrý a včera ti bylo i zle večer si psala ![]()
CHROBI ty si jdeš taky pro dvojčátka,tak to je super,pak nám musíš přijít sdělit pocity
![]()
Lauritka píše:
nicollka a uz to mas odskusane na sebe, ci sa ti s neskorsou hodinou zvysuje BT?? lebo ja meriam tiez o siedmej, potom este zaspim a o osmej je to to istetakze uvidis zajtra a vyskusaj si aj taku situaciu nabuduce.
no malý bude doma aj zítra tak budu určitě měřit na 2× zase, protože tak brzy mě z postele nikdo nedostane když nemusím ![]()