Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
elle, no teplotka sa drží, tak uvidíš najbližšie dni.
Mňa prsia ešte včera boleli, no dnes už ich takmer necítim a to tiež tak nejako po stranách zvonku ![]()
albi, asi ma pravdu ella, lauri a kaci, ze je to anovulak a mrcha zase sama neprijde ![]()
v zivote jsem s tim nemela takove problemy ![]()
a to spineni fakt nestoji za rec, jen na toaletaku, kdyz jdu na WC a malinko ![]()
Elli ale tys fakt mohla mít ovulku o ty dva dny pozdějš,sedělo by to i podle toho poz.testu,
ell, tiez si myslim, ze si mohla mat ovu o den, ci dva neskor. a ak sa citis na ms uz teraz, tak to je dobra sprava ![]()
albao píše:
pavka a co mas za sebou? Hormonalny profil uz mas? Mala by sa lekarka trochu posnazit
albi, HP dopadl dobre, ale ted chodime na testy do Podoli a je potreba udelat jeste jeden HP a dalsi testy, aby se vyloucilo PCO. MM byl na tom SPG a krvi, ta dopadla dobre, spg uz hur.
Neru FEM+ na upravu cyklu, ale to cekani je nekonecne…
holky ale mi dneska nesedí u mě čípek,je tak vysoko,že ho neumám ani nahmatat a je rozplajzlý,včera byl níž a tvrdý,tak to nechápu,jinak jsem zase jakoby celá mokrá u vnitř,anebo že by ještě po sexíku co byl včera večer?no to jsem teda zvědavá,jaký bude během dne
pavka, no určite treba porobiť všetky vyšetrenia a potom ti dajú cyklus dokopy.
Mne moja endokrinologička povedala, že je to beh na dlhé trate ![]()
Bola si na endokrinológii?
elle, včera sme sa bavili o nejakom sirupe či kvpakách proti kašľu, ktorý zlepšuje hlien, nejaký robitussin. Ty ho berieš tuším, nie? Pomáha?
govi , nebyla ![]()
ach jo, zkusim zavolat na gyndu, co s tim mym cyklem zase a jestli nemam nasadit ten norethisteron ![]()
albao píše:
pavka Je dobre, ze to riesiteDrzim palce!
dekujeme
![]()
govi, je to robitussin expectorans.. na mna celkom zabera… berie sa 3×denne 10 ml, ja uz po 24 hodinach uzivania mam krasny watery
myslim, ze sa odporuca brat ho cca 5 dni a nemoze sa brat sucasne s clostilom.
holky a když ta endokrinoložka na něco příjde a nasadí léky,tak během te lečby se muže pracovat na mimču,nebo by ty leky mohly ubližit?