Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@mimi89 - no vzala mi krev a dělá nový HP, štítku, fsh, amh. podle výsledků se uvidí co dál. pokud to bude ok tak počkám a pokud ne tak car. stejně se laparce nevyhnu, tak je to jedno. už nemám sílu odporovat. ![]()
@svandova pri brani jsem mela teploty stejne, ale posunula se mi jednou dopredu a jednou dozadu, ale jen o par dni, coz se muze stat i tak.
Ahoj holky, mam na vas dotaz. Zacla jsem merit BT, merim v puse, ale o co jde. Stale k synovi v noci vstavam na UM, takze nespim porad stejne, merim plus minus od pul 5 do pul 6. Jak to vyjde. Jak hodne to ovlivnuje kolisani teploty? Pred prvnim tehotenstvim jsem mela graf ukazkovy, ted ta teplota skace. Ale merim teprve 12.den.
@Verun83 pokud predtim spis v kuse, tak by to nemel byt problem, mne hodina sem nebo tam velky vykyv nedelala, ale nekomu to muze s teplotou pohnout. Graf vypada dobre, nevidim problem ![]()
Holky, jste tu zkušené, tak se optám, jedu tenhle měsíc, jak ovulační testy, tak BT, abych viděla, nakolik je co spolehlivé
Ale jen ze zvědavosti, jak moje tělo funguje, mimi ted neplánuju, ale abych věděla, že jednou nebude problém…pozitivní ovul.test mi vyšel v sobotu, neděle a pondělí byla čárka taky hodně silná, ale už nebyla tak silná, jako v sobotu, byla o malinkato slabší, tak jsem si říkala super, že se to odrazí na teplotě a potvrdí mi to BT včera, nebo dnes, že je po ovu, ale kukněte na graf…nemáte ěnjaké vysvětlení? Nebo vzestup teprve dorazí? Já tomu právě tolik nerozumím
Díky!
@MoniTrou ovulacni test pouze slouzi k tomu, ze rekne, ze se ovulace blizi. Nezarusi, ze probehne. Je to vzestup urciteho hormonu. Pokud folikul nepraskne, z nejakeho dovodu, tak muze prasknout pozdeji nebo to bude anovulacni cyklus. Stalo se mi oboji
takze podle grafu ovulace zatim nebyla a merila bych dal.
@svandova
super, gratuluji, já jsem dnes 11 DPO a ráno TT negativní
, navíc BT mi klesla
viz můj graf. Takže zase nic.
*sdos** píše:
@svandova
super, gratuluji, já jsem dnes 11 DPO a ráno TT negativní, navíc BT mi klesla
viz můj graf. Takže zase nic.
Mrkam na tvuj graf a na dramatický pokles to nevidím
Je celkem možné, že hnizdis teprve ted a hcg ještě není v oběhu. Kolik máš obvykle lutealni fázi? Drzim pesti, ať ty // najdeš, byť až za treba 2-3 dny
U mě bylo hnízdění až 10DPO, tak nezoufej. Jestli vidím správně, jsi zrovna 10DPO ne 11 -) drzis se krásně vysoko. Dej tomu dva dny a pak zkus 10 kovej test. A dej vědět ![]()
@nosdos promin, fakt 11, pocitala jsem kulicky a nevsimla si jedne mezery ![]()
Ahoj holky, myslite, ze ten v pravo ovu test je pozitivni? Ten v levo je testovan včera a ten v pravo je testovan dnes. Jsem teď 16 DC a MS by mela dorazit za 13 dni. Diky za rady
@Janecka02
No vypadá to, že je opravdu pozitivní. Ale fotka může zkreslovat. Prostě musíš mít obě dvě čárky stejně silné, pokud ano, tak ovulka proběhne do 24-48 hodin.