Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7312
4.6.14 15:19

@mimi89 - no vzala mi krev a dělá nový HP, štítku, fsh, amh. podle výsledků se uvidí co dál. pokud to bude ok tak počkám a pokud ne tak car. stejně se laparce nevyhnu, tak je to jedno. už nemám sílu odporovat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
4.6.14 15:35

@svandova pri brani jsem mela teploty stejne, ale posunula se mi jednou dopredu a jednou dozadu, ale jen o par dni, coz se muze stat i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
8.6.14 09:03

Ahoj holky, mam na vas dotaz. Zacla jsem merit BT, merim v puse, ale o co jde. Stale k synovi v noci vstavam na UM, takze nespim porad stejne, merim plus minus od pul 5 do pul 6. Jak to vyjde. Jak hodne to ovlivnuje kolisani teploty? Pred prvnim tehotenstvim jsem mela graf ukazkovy, ted ta teplota skace. Ale merim teprve 12.den.

• Citovat
  • Upravit
506
8.6.14 09:56

@Lucake děkuji za zkušenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.6.14 09:59

Tak co jí říkáte, vy, co už se vyznate?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
8.6.14 17:40

@Verun83 pokud predtim spis v kuse, tak by to nemel byt problem, mne hodina sem nebo tam velky vykyv nedelala, ale nekomu to muze s teplotou pohnout. Graf vypada dobre, nevidim problem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.6.14 09:36

Holky, jste tu zkušené, tak se optám, jedu tenhle měsíc, jak ovulační testy, tak BT, abych viděla, nakolik je co spolehlivé ;) Ale jen ze zvědavosti, jak moje tělo funguje, mimi ted neplánuju, ale abych věděla, že jednou nebude problém…pozitivní ovul.test mi vyšel v sobotu, neděle a pondělí byla čárka taky hodně silná, ale už nebyla tak silná, jako v sobotu, byla o malinkato slabší, tak jsem si říkala super, že se to odrazí na teplotě a potvrdí mi to BT včera, nebo dnes, že je po ovu, ale kukněte na graf…nemáte ěnjaké vysvětlení? Nebo vzestup teprve dorazí? Já tomu právě tolik nerozumím :mrgreen: Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
10.6.14 12:45

@MoniTrou ovulacni test pouze slouzi k tomu, ze rekne, ze se ovulace blizi. Nezarusi, ze probehne. Je to vzestup urciteho hormonu. Pokud folikul nepraskne, z nejakeho dovodu, tak muze prasknout pozdeji nebo to bude anovulacni cyklus. Stalo se mi oboji :) takze podle grafu ovulace zatim nebyla a merila bych dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.6.14 13:13

@Lucake Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
13.6.14 21:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
14.6.14 07:14

@svandova
super, gratuluji, já jsem dnes 11 DPO a ráno TT negativní :(, navíc BT mi klesla :( viz můj graf. Takže zase nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.6.14 09:48
*sdos** píše:
@svandova
super, gratuluji, já jsem dnes 11 DPO a ráno TT negativní :(, navíc BT mi klesla :( viz můj graf. Takže zase nic.

Mrkam na tvuj graf a na dramatický pokles to nevidím ;-) Je celkem možné, že hnizdis teprve ted a hcg ještě není v oběhu. Kolik máš obvykle lutealni fázi? Drzim pesti, ať ty // najdeš, byť až za treba 2-3 dny ;-) U mě bylo hnízdění až 10DPO, tak nezoufej. Jestli vidím správně, jsi zrovna 10DPO ne 11 -) drzis se krásně vysoko. Dej tomu dva dny a pak zkus 10 kovej test. A dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.6.14 09:50

@nosdos promin, fakt 11, pocitala jsem kulicky a nevsimla si jedne mezery :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
14.6.14 10:02

Ahoj holky, myslite, ze ten v pravo ovu test je pozitivni? Ten v levo je testovan včera a ten v pravo je testovan dnes. Jsem teď 16 DC a MS by mela dorazit za 13 dni. Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
14.6.14 19:08

@Janecka02
No vypadá to, že je opravdu pozitivní. Ale fotka může zkreslovat. Prostě musíš mít obě dvě čárky stejně silné, pokud ano, tak ovulka proběhne do 24-48 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí