Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@markyska82
s gynexem zkušenosti nemám, takže ti neřeknu, ale zkus v jiné diskuzi
Diskuze jsem pročítala, vesměs ho všichni chválí. No uvidíme. Vím, že občas anovuláky jsou, tak asi zrovna teď no,.Děkuji za názor.
Snad se to někdy povede
@markyska82 ja ho brala a pri dávkách 2× denne 4 kapky žádná zmena ale pri zvýšení na 7 se mi stalo ze se ovulace chystala i podle testu ale pak k ni nedošlo. Posunula se. Tak jsem se vrátila k nižším dávkam a ok. Mohla to byt samozřejmě náhoda. Taky jsem kombinovala testy a ovulaci protoze test dopředu oznámí a bt potvrdí
neřekla bych ze jsou testy k ničemu jen proste jejich pozitivita neni zárukou skutečně proběhlé ovulace ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Pokud ano přispěji i svým. první měsíc měřím BT celou dobu mám okolo 36.5, ale teď už dva dny mám 36.7 je možnost, že mám ovulku i dkyž test mi to nepotvrdil?
Holky, tak dnešní BT 36,6 (viz můj včerejší graf). Že by teplota začala stoupat a nebude anovulák? Jsem zvědavá
@Pajinka1991 mozne to urcite je
zkus merit dal, kdyz tak nam sem potom muzes dat graf ![]()
Můžu se zeptat…kdy po ovulce teplota klesne-když těhotná nejsem? díky
@Evke mne klesala den dva pred MS, ale nekomu klesa az v den MS nebo i po zacatku MS, je to hodne individualni a muze se to menit u stejne zeny i cyklus od cyklu.
@Lucake no já mám měsíčky většinou když jsem je měla 23.5 tak je očekávám zase 23.6. mám pobolívání prsou a takový hnědo žlutý výtok to bylo předevčírem a dnes a včera nic
@mimi03 spineni pred MS je caste, boleni prsou take, bohuzel priznaky tehotenstvi a PMS jsou casto velmi podobne, ne-li stejne. Moz drzim pesti, aby to vyslo, pokud si to tedy sama prejes
![]()
Přeju a moc ach jo to je taková nejistota. Už jsem o jedno mimi přišla tak nechci nic zanedbat aby to zase nedopadlo špatně
@Lucake tak budu doufat že ta mrška nedorazí a budeme se moct těšit. je to hrozný miminko si tak přeji že už si snad ty tehu příznaky vsugerovávám. ale ten výtok si vsugerovat nemůžu. už jsem s toho zmatená ![]()
@mimi03 vytok je bohuzel taky obvykly u PMS i u tehotenstvi, vis jak to je, s priznaku se nic urciteho poznat neda, ale uplne chapu
ja cekala pres dva roky, moc dobre tomy rozumim ![]()
Nezbývá mi nic jiného než čekat 3 dny néli dýl a pak testnout.
![]()