Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Už jsem asi trapná ale co pobolívání bradavek já jsem to takhle před ms naměla to mě bolely šíleně prsa ani dotknou jsem se jich nemohla a obličej obsipanej uhrama no fuj
@Lucake tak jsem to nevydržela udělala si tt a // čárky jedna slabá ![]()
@mimi03 no krasne, potichounku gratuluju a moc preju at sili
![]()
@Lucake děkuji ale asi jsem jediná kdo se těší že to mohlo vyjít ![]()
Ahoj holky jak se mate? Jdu si pro radu. Myslíte, ze mít ovu 18 DC je dlouho? Cyklus normálně mívám 29 DC. Tak nevím jestli to není už dlouho, pokud by se mimčo chtělo uchytit tak to asi ani nestihne. Ovu mam potvrzenou BT i ovu testama.
Holky mám prosbičku:) poslední tři dny mám BT 36,8 a předtím jsem měla nejvýše 36.4, ale mS očekávám až 26.6 Co tedy znamená zvýšení teploty?
@mimi03 proc jedina?
@Janecka02 pokud je lutealni faze deset a vice dni, coz by u tebe tim padem byla, tak neni problem.
@Janecka02 taky myslím že není problém. Já jsem měla LF 11-12dní a od 10 jsem vždycky už špinila. Jediné dva cykly ve kterých jsem 10-11DPO nešpinila a 13DPO nedorazila MS byly ty, ze kterých mám děti. Ovu jsem mívala taky tak, 18-21 a cykly kousek přes 30dní.
@Pajinka1991 že den před zvýšením na 36,8 byla ovulace. A MS přijde tak za 10-16dní. Nebo budeš těhu, záleží jestli se snažíte a tak.
@andelka83 @Lucake diky holky. Je možné, ze pokud MS dorazí tak tedy asi dorazí déle, teď jsem 22 DC a 3 DPO. Tak uvidím, mrcha má dorazit příští pátek, to je předpokládaná. Tak se budu muset nechat překvapit co z toho vzejde. Během před, po i během ovu bylo snažení tak snad to vyjde ![]()
@andelka83 snažíme se
, MS mi měla přijít až 26.6. po 28 dnech
doufám, že to spíše bude to druhé ![]()
@markyska82 zatím těžko říct. Záleží na zítřejší teplotě. Pokud bude aspoň 36,7, tak ovu byla 24Dc.
Zítra sem hodím zítřejší teplotu. Měřím BT první měsíc. Zároveň dělám ovu testy(ty už pár měsíců) - dle ovu testů ovulka nebyla