Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16188
8.7.26 17:19
@MyMelody píše: Více

Ke mne, nebo k nemu, nejsme bezdomovci :nevim: :jazyk: A tak daleko od sebe nebydlime…a hotel jsem nevyloucila jako misto pro radovanky, kdyz nebude zbyti :nevim: Jen jsem napsala, ze to pro me neni podstatne, aby neco obstaraval…a nebo muj exmilenec me porad laka, ze ma volny byt, tak by nam ho mohl pujcit :nevim: :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
8.7.26 17:19

Vždyť co jí je po tom, jak by to chtěly jiné ženy. To už je bádání nad nesmrtelností chrousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38092
8.7.26 17:21

Klíšťata je třeba vyhledat. :think:Centimetr po centimetru a všude. :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.7.26 17:21
@Luxusnixicht píše: Více

To ano, souhlasím, gesta jsou na nic, důležitější jsou ciny, aby ti nelhal, nemel jine zeny, nevyghostoval te, atd..

Hotel a večeři jsem dala jak priklad, ze zeny očekávají nějaký komfort a pokud nezabezpečil hotel předem, ale videl, ze je to v aute nanic, mohl pak navrhnout hotel, proste nějak se o tvůj komfort postarat, to je standard, ja neříkám, ze se ma pokaždé jít do hotelu, ale ze ty nic z toho neocekavas, což je na jeden strane i sympatické, ale ze prave tak to vyhovuje i Helmutum. Ale ty neocekavas ani to, co je mnohem důležitější jak nejakej hotel, tobě nevadí, když te vyghostuji, mají jine zeny, proto se Helmuti k tobě vracejí, protože jiná je posle do kelu. Ptala si se, proc přisel, odpovídám, jak to vidim zvenku ja, dle toho co tady dlouhodobě píses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.7.26 17:25
@Klopotkova píše: Více

Son se ptala, proc Andy prisel, ze by klidně mohl mít nějakou jinou, tak ji odpovídám, jak to vidim ja, proc přišel a mužů vycházet jen z toho, co tady čtu o Helmutech.

Příspěvek upraven 08.07.26 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.7.26 17:25

A to auto mi nevadilo… :nevim: Vubec nebylo ten den vedro, bylo prijemne, chvilemi az chladno, takze jsme ani jeden neocekavali, ze v tom aute to bude az o tolik horsi :lol: :jazyk: Andy se me dokonce pred schuzkou ptal, jestli na me neni moc zima :D Protoze ono se to fakt spis tvarilo, ze by cloveku mohlo byt chladno…jenze pak vylezlo slunicko a to auto se holt vyhreje rychle…navic cerny auto. To mu nedavam za vinu…navic pak rikal sam, ze to nebyl dobry napad…tak priste uz vime no :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37715
8.7.26 17:27
@Venetia píše: Více

Kung fu? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37715
8.7.26 17:28

Ušetřilas mi doplňující otázku. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.7.26 17:32

Ale vzdyt Andy je jen kamarad…s obcasnymi vyhodami…nehrotila bych to tak…zkratka si obcas napiseme a obcas se sejdeme, kdyz je chut…nebereme to zavazne ani jeden…me to odmlceni tenkrat mrzelo, ale je pravda, ze mi nic nesliboval a ze mi melo byt jasne z jeho chovani, jak to bere…a ted uz to beru jako on. Vidis problemy, kde nejsou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38092
8.7.26 17:32
@jege píše: Více

Plus akupunktura. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8965
8.7.26 17:34
@jege píše: Více
Škrtící 😂 😂
Jen musi doufat, že ho nahodí dřív než bude pozdě…

Příspěvek upraven 08.07.26 v 17:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.7.26 17:36

No a jsme doma. :)
Vzdyt si psala, zes mu ty napsala, když se on neozval, on ti na to odepsal smajlik, ani jedno slovo a pak se neozval a po 8, nebo 9 měsících si mu ty napsala prani k narozeninam. Pamatuju si, jak si psala, ze to přece nemůže jen tak udělat, ze nechápeš, jak to mohl takhle zazdít a trápila si se tím a najednou je to jinak, uz te nevyghostoval, vsak klidně si tomu teď ver, jenže pak nemůžeš psat neco, co si lide pamatuji a za rok to pak otocis. Dobře, nejnovější verze je, ze te nevyghostoval a tím to můžeme ukončit, vyghostoval, nebo ne, všechno jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.7.26 17:42

Vsak v pořádku, to teď nerozebirejme, ptala si se, proc přišel, tak jsem ti nabídla odpověď, ze ty na rozdíl od jiných, ho neposilas do kelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.7.26 17:44

8o To mas nejake zkreslene info, nebo si to pletes…ale klidne si to najdi… :nevim: Ano, ja mu psala asi po 10 dnech, protoze byly Velikonoce a byl to vtipny obrazek na tema Velikonoc, tak jsem mu ho poslala…a on mi odpovedel, ze to je stary jak jeho koule :lol: :lol: To si pamatuju dodnes :mrgreen: A tim komunikace ustala :nevim: Nic o nas jsem mu nepsala, ani jsem nenadhazovala setkani…dalsi zprava byla pak v tom prosinci to prani…takze myslis, ze to prani k Velikonocum bylo neco zasadniho? Z ceho by mel vyvozovat muj zajem a rozepsat se? A hlavne zadnej smajlik mi na to neodpovedel, fakt si to asi pletes. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
8.7.26 17:47

Vypadá to stejně i teď, kdyby napsal, Son by o tom referovala.
Prostě hulvát, co nepošle ani řádek, když dojede domů…A to už je středa. Škoda slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová