Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Ke mne, nebo k nemu, nejsme bezdomovci
A tak daleko od sebe nebydlime…a hotel jsem nevyloucila jako misto pro radovanky, kdyz nebude zbyti
Jen jsem napsala, ze to pro me neni podstatne, aby neco obstaraval…a nebo muj exmilenec me porad laka, ze ma volny byt, tak by nam ho mohl pujcit
![]()
Vždyť co jí je po tom, jak by to chtěly jiné ženy. To už je bádání nad nesmrtelností chrousta.
Klíšťata je třeba vyhledat.
Centimetr po centimetru a všude.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To ano, souhlasím, gesta jsou na nic, důležitější jsou ciny, aby ti nelhal, nemel jine zeny, nevyghostoval te, atd..
Hotel a večeři jsem dala jak priklad, ze zeny očekávají nějaký komfort a pokud nezabezpečil hotel předem, ale videl, ze je to v aute nanic, mohl pak navrhnout hotel, proste nějak se o tvůj komfort postarat, to je standard, ja neříkám, ze se ma pokaždé jít do hotelu, ale ze ty nic z toho neocekavas, což je na jeden strane i sympatické, ale ze prave tak to vyhovuje i Helmutum. Ale ty neocekavas ani to, co je mnohem důležitější jak nejakej hotel, tobě nevadí, když te vyghostuji, mají jine zeny, proto se Helmuti k tobě vracejí, protože jiná je posle do kelu. Ptala si se, proc přisel, odpovídám, jak to vidim zvenku ja, dle toho co tady dlouhodobě píses.
@Klopotkova píše: Více
Son se ptala, proc Andy prisel, ze by klidně mohl mít nějakou jinou, tak ji odpovídám, jak to vidim ja, proc přišel a mužů vycházet jen z toho, co tady čtu o Helmutech.
Příspěvek upraven 08.07.26 v 17:26
A to auto mi nevadilo…
Vubec nebylo ten den vedro, bylo prijemne, chvilemi az chladno, takze jsme ani jeden neocekavali, ze v tom aute to bude az o tolik horsi
Andy se me dokonce pred schuzkou ptal, jestli na me neni moc zima
Protoze ono se to fakt spis tvarilo, ze by cloveku mohlo byt chladno…jenze pak vylezlo slunicko a to auto se holt vyhreje rychle…navic cerny auto. To mu nedavam za vinu…navic pak rikal sam, ze to nebyl dobry napad…tak priste uz vime no
![]()
Ale vzdyt Andy je jen kamarad…s obcasnymi vyhodami…nehrotila bych to tak…zkratka si obcas napiseme a obcas se sejdeme, kdyz je chut…nebereme to zavazne ani jeden…me to odmlceni tenkrat mrzelo, ale je pravda, ze mi nic nesliboval a ze mi melo byt jasne z jeho chovani, jak to bere…a ted uz to beru jako on. Vidis problemy, kde nejsou ![]()
@jege píše: VíceŠkrtící 😂 😂
Příspěvek upraven 08.07.26 v 17:36
No a jsme doma. ![]()
Vzdyt si psala, zes mu ty napsala, když se on neozval, on ti na to odepsal smajlik, ani jedno slovo a pak se neozval a po 8, nebo 9 měsících si mu ty napsala prani k narozeninam. Pamatuju si, jak si psala, ze to přece nemůže jen tak udělat, ze nechápeš, jak to mohl takhle zazdít a trápila si se tím a najednou je to jinak, uz te nevyghostoval, vsak klidně si tomu teď ver, jenže pak nemůžeš psat neco, co si lide pamatuji a za rok to pak otocis. Dobře, nejnovější verze je, ze te nevyghostoval a tím to můžeme ukončit, vyghostoval, nebo ne, všechno jedno.
Vsak v pořádku, to teď nerozebirejme, ptala si se, proc přišel, tak jsem ti nabídla odpověď, ze ty na rozdíl od jiných, ho neposilas do kelu.
To mas nejake zkreslene info, nebo si to pletes…ale klidne si to najdi…
Ano, ja mu psala asi po 10 dnech, protoze byly Velikonoce a byl to vtipny obrazek na tema Velikonoc, tak jsem mu ho poslala…a on mi odpovedel, ze to je stary jak jeho koule
To si pamatuju dodnes
A tim komunikace ustala
Nic o nas jsem mu nepsala, ani jsem nenadhazovala setkani…dalsi zprava byla pak v tom prosinci to prani…takze myslis, ze to prani k Velikonocum bylo neco zasadniho? Z ceho by mel vyvozovat muj zajem a rozepsat se? A hlavne zadnej smajlik mi na to neodpovedel, fakt si to asi pletes. ![]()
Vypadá to stejně i teď, kdyby napsal, Son by o tom referovala.
Prostě hulvát, co nepošle ani řádek, když dojede domů…A to už je středa. Škoda slov.