Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Tak to by snad bylo ještě o několik levelu horší
@Luxusnixicht píše: Více
Ty máš štěstí víc jak rozumu. Každej takhle dobrovolně hazardovat nechce. ![]()
@Venetia píše: Více
Jakože si Son myslí, že občasný sex s kamarádem musí být v nějakém smyslu slova romantika?
To nevím co si myslí oni a jak to mají, ale já bych nikdy s kamarádem nespala, mám to tak nastavené už dlouho, nastavilo se to tak nějak samo, vím že se říká nikdy neříkej nikdy, ale tohle bych neporušila, vyzkoušeno ![]()
V tom případě, je možné, že se opravdu uvolňuje místo pro horskou dráhu s někým dalším. Ani k jednomu z Helmutů už to není ono…
@Cvrček4576 píše: Více
No jo, ty to mas úplně zvláštně.. Sama vdaná a od potenciálních milenců očekáváš vztah.
Na to je moje myšlení krátké
@Velryba černá píše: Více
Ne, že ti kamarádi na sex si myslí, že je třeba něco takového dělat, aby žena byla spokojená a neutekla jim
Nejlepší milenka - zamilovaná milenka
A doplním ti k tomu jednu věc, my jsme ho používali celý rok, on s ním měl konkrétní problém, přesto byl ochoten ho používat dál. Jednoznačná nevýhoda v tom byla pro něj a nikdy ani slovem nenaznačil, že bych mu měla jakkoli vyhovět a hledat jiné řešení. Jeho přístup byl v tomto jednoznačný, veškerá opatření se podřizují mému přání. To, že jsem pak začala přemýšlet, jak se zařídit jinak, byla jen má svobodná vůle.
Tady se ale bavíme o tom, že Son tvrdí, jak moc je Andy jen kamarád a není to už ono a zároveň řeší, jak je kondom neromantický. Nebyla řeč o přístupu toho chlapa.
@Velryba černá píše: Více
Tak pardon
Já myslela, že je řeč o tom, že se ani nezeptá, jak dojela