Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Střídání světla a tmy je daná konstanta, stejně jako ty strany mince…kdežto tvoje pojetí vztahu je dost proměnlivá…jednou pragmatička, jednou romantička
…což svědčí spíš o citové nevyrovnanosti než o nějakém tvém životním nastavení…takže to neni o neschopnosti čtenáře přečíst daný text jako spíš pochopit nepochopitelné ![]()
@marin píše: Více
Holka je holt realistka a viděla to co tu vidíme my všichni…a to i jen z vyprávění ![]()
@M_Vladim píše: Více
Neromantický kondom, kamarád, co už není to ono, pořád dokola. Nerozumím tomu.
@Adull píše: Více
Příspěvek upraven 09.07.26 v 09:34
@Venetia píše: Více
@Velryba černá píše: Více
Son je založením romantička, takže ji asi běžně veci přijdou romantické. Nevim, my dvě to asi neposoudíme ![]()
@Arturie píše: Více
Jen bych tomu ráda porozuměla, proč někdo řeší romantiku v případě kamaráda. Nic víc.
Nechci Son shazovat, cokoli jí rozmlouvat, jen to pochopit.
@Venetia píše: Více
Nepřijde mi zvláštní nespat s každým v dosahu a přijít o kamaráda nechci kvůli několika minutám sexu. Je to docela jednoduché, dokud mám doma člověka, kterého miluji, tak nemám potřebu hledat nic jiného, když ne, tak hledám náhradu tj. jiný vztah a nechci mít sex bez lásky, moc nechápu, co ti hlava nebere.
@M_Vladim píše: Více
Jo
Tak to bych nedala, když mi také vadí nandávání kondomu.
Toleruji takové ty různé kroužky toho si většinou ani nevšimnu… A když to nejde, nijak na tom nelpim, není třeba nic hrotit
Ale klidně si pumpuj, co si o tom myslím ja, je úplně jedno
@Cvrček4576 píše: Více
Tak kdyz mi vztah neklape, tak ho ukončím a pak hledám ten s láskou?