Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16237
9.7.26 12:25
@marin píše: Více

No, neni… :D Hlavne si nemyslim, ze by dokazal byt dlouhodobe verny…plus ty jeho pozadavky a frfnani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 12:31
@Venetia píše: Více

Jen kvůli sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 12:36
@Velryba černá píše: Více

Uznávám, nestíhám. Prosím doplň co Andy napsal. Předem díky za svodku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
9.7.26 12:37

Ja moc nerozumim te otazce…takze ani nevim, jak odpovedet :D :think: Budu se muset zamyslet…mozna je problem v te terminologii…v tom, ze kazdy vnima slovo - kamarad, trochu jinak…tam bude mozna zakopany pes…protoze vy jste se toho hrozne chytli…ale ja nevim, jak jinak ho mam nazvat…muz, ktery me pritahuje, je mi s nim intimne i neintimne hezky, ale nemiluju ho a nic s nim neplanuju…milenec to taky neni, protoze to by zase muselo byt pravidelne a dlouhodobe…zname se 6 let, ale videli jsme se 3×…rozumime si a pritahujeme se :D Je nam spolu fajn, zaroven je tam ale jakasi racionalita toho, ze to nema potencial budoucnosti…takze, kdo to teda je? :D :think: :nevim: Ja to zevseobecnila a zjednodusila na kamarada, protoze tyhle terminy tak neprozivam…vy asi jo :D Rekla bych, ze je zkrakta vice druhu kamaradstvi :mrgreen: Nebo alespon u me ;) Pak mam kamarada, se kerym chodim na vylety…a ano, tam si romantiku neumim predstavit, protoze me nepritahuje… :nevim: Ale proc by me dalsi kamarad nemohl pritahovat..? :think: To je nejak dane, zakazane..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
9.7.26 12:42
@Honza 12 píše: Více

Nenapsali si od té neděle vůbec nic. Čili se ptáš zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
9.7.26 12:44
@Luxusnixicht píše: Více

Ne, já to fakt neprožívám, proč bych měla? Jen mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107521
9.7.26 12:46

Vůbec ne
Protože si rada uziju hezky večer, s někým s kým si rozumím, je mi s ním dobře + teda ten sex a celkově fyzicky kontakt?

Neco na tom je nepochopitelne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 12:48
@M_Vladim píše: Více

Protože to degraduje intimitu, lásku, i ten sex. Pak je žena jen objekt na uspokojení pudů. A mě vrtá hlavou, kde se v tom chlapovy po cestě ztratilo všechno to okolo, co tam přirozeně patří. Že je schopnej objíždět, ojíždět, oblbovat ženský, jen aby si hodil hrbem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 12:51
@Venetia píše: Více

Tohle je fajn. To už, je svým způsobem vztah. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 13:02

Tak napíše zas za rok. A dají si zpocenou rychlovku v autě. Mám velkou fantazií. Ale tohle nějak nepobiram. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
9.7.26 13:04

My uz jsme si nepsali :nevim: :jazyk: Ale tak stane, stavaji se horsi veci…a navic na prvni schuzce to bylo dost podobne v tom aute :D A nehroutil se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
9.7.26 13:10
@Cvrček4576 píše: Více

To chapu…jen moc nerozumim tomu, proc srovnavate vase dlouhodobe kamarady, kteri vas nepritahuji, se mnou a s Andym… :nevim: Vzdyt prece vite, jak to mezi sebou mame a ze to neni zadnej muj kamarad ze skolky, se kterym nebudu spat, abych si to s nim nezkazila :lol: 8o Srovnavate nebe a dudy. Ja jen nevedela, jak ho mam nazvat…dobre, beru radeji zpet, neni to kamarad, budeme mu rikat Bambi…to snad nebudete rozebirat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
9.7.26 13:16
@jege píše: Více

Ja vim, nejvyrovnanejsi jsi tu ty :* :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
9.7.26 13:19

Hlavne, ze u Helmuta to bylo cley blbe, pritom to bylo uplne stejne, taky jsme meli hezky vecer, sex, mazleni, bylo nam spolu dobre, ale tam jsi mel furt pindy. Takze priznavas, ze to byl vztah? To jsem rada :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
9.7.26 13:22

Nemusi :nevim: Ale kdyz to tak vnimam a citim, tak asi je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...