Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37790
9.7.26 11:22
@Venetia píše: Více

Ne, ne, hledám sex, ale abych nevypadala jako rajda, tak ho musím vydávat za vztah! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 11:26
@sirikit píše: Více

A pak si tady stěžují, že proběhla chemie, nedalo se jinak, a najednou jsou ve vlaku bez dveří, který cestuje do nikam. A není jim v tom dobře. A i přesto to tak chtějí. Co k tomu poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107511
9.7.26 11:34
@Honza 12 píše: Více

Kdo konkrétně je ve vlaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 11:36
@Luxusnixicht píše: Více

Co tě nutilo s ním zůstat, když se pak jako blb projevil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38116
9.7.26 11:36
@jege píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think: Určitě může. Ale zkontrolovat, jestli je fakt gumová. :nevim: :P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38116
9.7.26 11:40
@Venetia píše: Více

Je. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 11:42
@MyMelody píše: Více

Já spíš přemýšlím nad tím, Co je s chlapem až tak špatně, že je schopnej mít sex, ve stylu, aby si to s ním nějaká rozdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8992
9.7.26 11:48
@M_Vladim píše: Více

Tu gumovou už nerozhejbeš :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38116
9.7.26 11:49

Možná jsem jediný, ale tomu, co píšeš nerozumím.
Jako, proč chlap, místo vyhonění, nepohrdne ženskou i když by jí domů ani nechtěl? :think: :nevim:

Příspěvek upraven 09.07.26 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16223
9.7.26 11:57
@Adull píše: Více

To neni nevyrovnanost, je to spis rozporuplnost…ja jsem plna protikladu. A casto vubec nechapu, co na tom nechapete, pro me je to tak prirozene…nevyrovnanost beru, ze nekdo nezvlada sve emoce…ja jsem uz delsi cas uplne v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 12:00

Teď je otázka jak to cítí Andy. Přijel si zashukat, vedro jak kráva, lidi do auta čučely. Ještě si zapomněl vzít šprcku. Pak mu zvadnul. No pro něj to musel být extra zážitek, že si takhle natrhl triko. Bych se nedivil, že z toho potichu vystoupí. Co ti na to pak napsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.7.26 12:01

Nějak nepozorně to tu čteš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16223
9.7.26 12:13

Protoze clovek prece neni jen blb celou dobu :D Ze se tak obcas choval, neznamena, ze to pak zase nedohnal necim jinym. Bylo tam hodne spatneho a bylo tam hodne dobreho. A hlavne jsem ho milovala…a dokud jsem vedela, ze me chce, neslo z toho vystoupit…pro me byl ve spouste veci vyjimecnej. A lide, co nespadaji do toho prumeru, jak rika Melody :), se hur nahrazuji. Zkratka je to mensina. A pro me jakozto specifickeho cloveka, je celkove tezke najit nekoho, kdo mi sedne…a i kdyz mi sedne, stejne se nemusim zamilovat…u Helmuta to klaplo oboji. Naplno. Blb byl proto, ze lhal a nebyl verny…abych to uvedla na spravnou miru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37790
9.7.26 12:17

Vůbec si je nevšímej, všichni jsou blbci, jenom Ty jsi… éro! ;) :* :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16223
9.7.26 12:23
@Arturie píše: Více
:mrgreen: Romanticke parkoviste :D
Ano, on umi navodit tu romantickou atmosferu…i kdyz ted to bylo takove rychle a spise usmevne :mrgreen: Ale i tak…on ma proste takove vzevreni milovnika, do toho pohled plache lane - Bambiho :mrgreen: Staci par dlouhych pohledu do oci… :D Pak mi pomahal, se obleknout jako gentleman :D Pak na zaver dlouhe vrele obeti a polibeni…ten kondom to teda zkazil :jazyk: Ale nevadi…priste, pokud nejake bude, uz chci mit to telisko…chystam se na gyndu, fakt nejaky kondomy resit nechci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová