Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Ne, ne, hledám sex, ale abych nevypadala jako rajda, tak ho musím vydávat za vztah!
![]()
@sirikit píše: Více
A pak si tady stěžují, že proběhla chemie, nedalo se jinak, a najednou jsou ve vlaku bez dveří, který cestuje do nikam. A není jim v tom dobře. A i přesto to tak chtějí. Co k tomu poradit…
@Luxusnixicht píše: Více
Co tě nutilo s ním zůstat, když se pak jako blb projevil?
@MyMelody píše: Více
Já spíš přemýšlím nad tím, Co je s chlapem až tak špatně, že je schopnej mít sex, ve stylu, aby si to s ním nějaká rozdala.
@Honza 12 píše: Více
Možná jsem jediný, ale tomu, co píšeš nerozumím.
Jako, proč chlap, místo vyhonění, nepohrdne ženskou i když by jí domů ani nechtěl?
![]()
Příspěvek upraven 09.07.26 v 12:37
@Adull píše: Více
To neni nevyrovnanost, je to spis rozporuplnost…ja jsem plna protikladu. A casto vubec nechapu, co na tom nechapete, pro me je to tak prirozene…nevyrovnanost beru, ze nekdo nezvlada sve emoce…ja jsem uz delsi cas uplne v klidu ![]()
Teď je otázka jak to cítí Andy. Přijel si zashukat, vedro jak kráva, lidi do auta čučely. Ještě si zapomněl vzít šprcku. Pak mu zvadnul. No pro něj to musel být extra zážitek, že si takhle natrhl triko. Bych se nedivil, že z toho potichu vystoupí. Co ti na to pak napsal?
@Honza 12 píše: Více
Protoze clovek prece neni jen blb celou dobu
Ze se tak obcas choval, neznamena, ze to pak zase nedohnal necim jinym. Bylo tam hodne spatneho a bylo tam hodne dobreho. A hlavne jsem ho milovala…a dokud jsem vedela, ze me chce, neslo z toho vystoupit…pro me byl ve spouste veci vyjimecnej. A lide, co nespadaji do toho prumeru, jak rika Melody
, se hur nahrazuji. Zkratka je to mensina. A pro me jakozto specifickeho cloveka, je celkove tezke najit nekoho, kdo mi sedne…a i kdyz mi sedne, stejne se nemusim zamilovat…u Helmuta to klaplo oboji. Naplno. Blb byl proto, ze lhal a nebyl verny…abych to uvedla na spravnou miru.
Vůbec si je nevšímej, všichni jsou blbci, jenom Ty jsi… éro!
![]()
@Arturie píše: Více