Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38097
9.7.26 14:45
@Venetia píše: Více

Prostě, přerušovaný styk je sám o sobě nouzovka, ne systém. 8)
Mám něco nacvičeno a dokážu i zastavit ejakulaci. Ale - jednak to stojí za p_d a za další, ani s tím bych na to nespoléhal. 8)

Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37737
9.7.26 14:46

Tak Boňa je v pánu: Zemřela Bonnie Tyler 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
9.7.26 14:47
@Arturie píše: Více

Jo asi tak no…vidim to stejne a presne tak jsem to myslela.. ;) Jak jednoduche :jazyk: Ale vetsina to tady musi rozebirat proc to a proc ono a jaktoze ti nenapsal a jak to mohlo byt romanticke a je to teda kamarad, nebo neni… a pod…moc nechapu :D Ja to brala fakt odlehcene, jako milostne dobrodruzstvi, zabavu, vzruseni…a nepotrebuju kolem toho nic resit, nebo o tom nejak premyslet. Vnimala a prozivala jsem to po svem…nejakou logiku bych v tom zbytecne nehledala. Bylo to spontanni a mne se to libilo, ucel to splnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.7.26 14:48

Asi ty zeny, co na misika koukají zvrchu, nemají rady orgasmy.
Ja myslim, ze to nadavani na misionare bude spis takový folkor na diskusním fóru, aby clovek ukázal, jak je v sexu uvedomelej. :)

Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8965
9.7.26 14:48
@Luxusnixicht píše: Více

Psala jsi, že teď jsi pragmatická…a za chvilku pak zas, že romantická…
Hele hledat to nebudu, měj to jak chceš…když jsi spoko, tak cajk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
9.7.26 14:49
@M_Vladim píše: Více

Tak za prd to nestoji…ale chce to zapojit fantazii..da se ejakulovat i jinam, kde vytahovat nic nemusis :* ;) Treba zakonceni do ust. Tam otehotneni nehrozi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38097
9.7.26 14:51

Já to tedy jako urážku neslyšel. :nevim:
Leda jako narážku na nedostatek kreativity. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
9.7.26 14:51
@Adull píše: Více

O tom pragmatismu jsem urcite nepsala ja…to tu nekdo nadhodil..a ostatni se toho chytli..ale je to fuk, mas pravdu. Ja jsem v pohode, at uz tak, nebo tak, jen vy porad resite nejaky pytloviny a slovickarite ;) A ja se do toho vzdycky necham vtahnout, abych vam neco vysvetlovala. Coz je zkratka marne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.7.26 14:54
@M_Vladim píše: Více
.omyl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.7.26 14:54

Lidi nejsou ve škatulkách, vždycky mě baví, jak tu často čtu, že je někdo pragmatik, realista a má skvělý analytický mozek :roll: a pak tu vystřihne parádní labilní hysterický záchvat 🙈Podle mě jsou lidské vlastnosti spíš škálou, já bych třeba řekla, že jsem snílek, ale analytické myšlení mám dobré a nevylučuje se to :nevim: ty můžeš být klidně občas taky pragmatik a zároveň romantik a snílek, záleží na situaci a tvém nastavení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.7.26 14:55
@jege píše: Více

Nadherny, jedinečný hlas… chraplaky miluju, takových hlasu moc není. RIP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
9.7.26 14:55
@MyMelody píše: Více

Ja mam treba orgasmus jen pri analnim sexu..tedy nejen, ale je to jeden ze zarucenych zpusobu… Takze na misika nekoukam zpatra schalne…jen je to pro me malo stimulacni, ja potrebuju vetsi tlak, az bolest. Kazdy to ma jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38097
9.7.26 14:57

Tak jsem to nemyslel. Já to fakt zarazím. Vím, že to není tak docela obvyklé, ale ano. :oops: ;)
Ale v potrubí nějaká kapka je. A stačí kapka a… to jsme právě probírali. :P :P…a Bororo už ne život, Bororo pak nic…nebo jste snad mysleli něco jiného? :think: :mrgreen:
Proti palbě jinam naprosto nic nemám. :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.7.26 14:59
@Cvrček4576 píše: Více

To pojmenování se používá pro zjednoduseni v diskusích, mas pravdu, ve skutečnosti je to zlozitejsi, je to skála, kde muzou převažovat charakteristiky daného typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38097
9.7.26 15:00
🏵️Na mráz! Na mráz!..Umm nehet na hráz. Nebo špunt… ;)
Anonym. :lol:

Příspěvek upraven 09.07.26 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová