Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
9.7.26 15:55
@MyMelody píše: Více
:dance: že jo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
9.7.26 15:56
@Adull píše: Více

Já vám vesměs jen odpovídám :D Nebo uvádím na pravou míru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
9.7.26 15:57
@jege píše: Více

Se ho zeptej :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
9.7.26 15:58
@Arturie píše: Více

To nemusí být nutně o romantikovi… může to být závislostní typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
9.7.26 16:00
@jege píše: Více

Nj, ale nedá mi to… neumím se vůbec ovládat :nevim: :lol: :jazyk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
9.7.26 16:04
@Cvrček4576 píše: Více

Záleží na stupni psychopatie..ale nemyslím, že se dá vždy spolehlivě poznat..hned určitě ne… prý jsou ale i hodní psychopati…ten termín fakt existuje. Já tam řadím Andyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 16:05
@Luxusnixicht píše: Více

Tak to zas tak na úrovni nebyl, když jsi byla schopná napsat, že ti Andy dal tolik, kolik Helma nezvládl za celý vztah.. Nebo to už také neplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
9.7.26 16:05
@Cvrček4576 píše: Více

Myslíš Ex? Ten mi to říkal často :D Brala jsem to jako legraci…ale to je možná můj trochu problém, že beru všechno jako legraci :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
9.7.26 16:09
@Arturie píše: Více

Jako vědomě dělat převozníka? Jen aby si chlap hodil hrbem? Takových bude menšina. 9 z deseti určitě ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.7.26 16:10
@Honza 12 píše: Více

Neco špatně bude s Andym rozhodne, to je bez debaty, i kdyby Son napsala třetinu z toho, co o nem napsala, tam je nejaky problem evidentni… ja nevím, vzrušeni ze seznamového baleni, nuda, komplexy?
Jsem četla, ze paradoxně muži s erektilnim problémem muzeu byt promiskutinejsi, protože po zlyhani si hledají jinej objekt a nehrozí, ze budou mít před sebou zenu, která vi, ze mají problémy a taky proto, ze to chtějí zkoušet, ze s tou novou to tentokrat vyjde. Podobně jak anorgasmicke zeny mavaji paradoxne vic partneru, protože zkoušejí, jestli to s tim novým nevyjde.

Příspěvek upraven 09.07.26 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
9.7.26 16:13
@Honza 12 píše: Více

Ale jo, platí…Andy byl na živo milovník :D Věděl jak se chovat, co dělat, říkat, jak se přibližovat, kam a kdy sáhnout… myslím, že mě uměl i dobře odhadnout, nacítit… kdežto Helmut byl autentickej… neuměl předstírat…s tou nevěrou měl problém…ale zároveň si nemohl pomoct…ale zase byly i chvíle, kdy i on se uměl přitulit a poddat se tomu a o to to bylo hezčí, protože to nebylo hrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37797
9.7.26 16:16
@MyMelody píše: Více

No, já takhle šel spát s kamarádkou, která neměla kde spát, tak prý přece nebudu spát na židlích, že jsme dospělí, v posteli jsem jí objal kolem ramen, abychom se na 80 cm vůbec vešli, ona se otočila, sáhla mi slipů a najednou jsme byli dospělí až až. A přitom jsem jenom chtěl pomoci kamarádce. :?
A běžně se mi stává, že mé dobré úmysly a altruismus jsou chápany jako snaha dotyčnou dostat do postele, a když konečně pochopí, že to bylo čistě nezištné, tak se málem ještě urazí, že o ní nemám zájem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37797
9.7.26 16:17
@Luxusnixicht píše: Více

Exhibicionistko! :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.7.26 16:21