Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Někdy si přeju vrátit čas a některé příspěvky nečíst ![]()
Ano s kamaradem se kamaradi, protoze nas obvykle nepritahuje…ale kdyz se to stane a preskoci jiskra? Tak co? To je proste priroda a stat se to muze a taky se to stava. Ja na uplne ciste pratelstvi mezi muzem a zenou neverim…vzdycky se to muze zvrtnout…jo mam taky kamarady, kteri me nepritahuji a je jich vetsina, bohuzel casto pritahuju ja je a kdybych kyvla…
Takze jsem dost skeptik…tohle je proti prirode a v tomhle jsem racional ![]()
@Adull píše: Více
Víš, jaký já byl v 19 letech plný ideálů? Já bych tenkrát takovou situaci absolutně nezneužil. Teď sice také ne, ale už bych to aspoň zkusil, abych zjistil, jak to má protistrana.
![]()
Myslim si to samé, uvedomele a kreativní, stejně jako ty, co jsou celé mimo z toho, že někdo má sex v posteli
Maly Andy by nahodou mohl byt docela roztomile ditko
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já vím, ale o těch hodných nemluvím. Škála je ve všem a někdo je prostě neoddiskutovatelný zlý psychopat, ze čtyř existujících skupin/úrovní by byl třeba 25…. takoví lidé jsou taky a omluvit se jejich chování nedá, je prostě prokazatelně špatný.
Stává, proto to vždycky hned v zárodku zadupu
ale ty jsi volná, můžeš to brát jinak
Treba je to fakt nejlepší volba, alespon na čas, než se někdo objeví.
Je zajímavé, že s @Lorre se zdejchla i @Monicka36
![]()
To by bylo, ja to říkala…do roka a do dne…myslím s Helmutem.
Ty a ta lůžková úprava, to bylo něco narychlo pro tebe, nebo z toho máš pocit, že to tam má nejak dlouho a používá pravidelně? Jako sundat sedadla dolů a mít deku, je za mě ok. Mít tam ale třeba nějaké matrace?
nevím no
Społecny orgasmus je nejlepší a a ten s vytahovanim a stresem z oplodnění a s hledáním bodu G v hrdle
asi půjde hodne komplikovane.
Ale samozřejmě tohle je indi-vindi dle vkusu každé soudružky, to ma každý jinak. Za mne je prerusovana souloz jedna z nejhorších možnosti.
Příspěvek upraven 09.07.26 v 16:42
@jege píše: Více
Rikala jsem si, ze tebe by neurazilo, kdyby za tebou přijela kámoška, ze potrebuje preshukat ex z hlavy, jestli tě muze zneužít ![]()
No, trošku blbé je, když ho máš za ten styk osmkrát, to už se nějaké ladění (na každý) chlapům obvykle koná hůře. ![]()