Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38102
9.7.26 14:30
@Luxusnixicht píše: Více

Je. :palec:
Jenomže v té průpovídce samozřejmě chybí ty nimravé biologicko - technické detaily. :jazyk:
Jenomže to by to nebylo tak úderně jednoduché, to je pak hned minimálně na pár řádek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16223
9.7.26 14:30
@MyMelody píše: Více

Muze byt…ja mam spis orgasmus pri jinem druhu sexu… :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107508
9.7.26 14:31

Vyspat se s půlkou Děčína fakt nedoporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38102
9.7.26 14:32

Možné to je. :nevim:
Já mám jiné zkušenosti. :?

Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24228
9.7.26 14:33
Život je jedna velká změna. V dnešní turbulentní době se musíme přizpůsobovat pořad. Ve všech oblastech. A pokud někdo tvrdí, že ne, ze si máš trvat na svých zásadách, tak to je manipulace. Mne to prijde logické, potrebujes dostat z hlavy Helmuta, tak se Andy hodil jako záplata. Sice hezka luxusni záplata, ale porad jen záplata. Dělá to hodné lidi, proto se vžil pojem převozník. A není to nic nefer vůči chlapům, 9 z 10 by ti přijelo pofoukat porozchodove bebí rádo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16223
9.7.26 14:34
@Adull píše: Více

Ja nejsem pragmatik vubec :nevim: Ale umim z romantickeho modu prepnout do normalniho, bezneho, kdyz nejsem s dotycnym, to je snad normalni ne? ;) Nic nemotam, ty se v tom nejak motas :nevim: Navic uz jsem rekla, ze Andyho nemiluju, o to je to prepnuti snadnejsi…kdyz jsem s nim uzivam si to se vsim vsudy, kdyz ne, nijak na nej nemyslim. To neznamena, ze jsem hned pragmatik :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16223
9.7.26 14:36
@Venetia píše: Více
:mrgreen:
To nemam v planu :jazyk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608

@Luxusnixicht Son, jestli je ti s ním dobře, tak s ním buď a je jedno jestli je to kamarád, borec nebo růžovej mončičák a na názor ostatních tady bodej. Mně je úplně jedno, jak ho označuješ a jak ho bereš, jen jsem měla obavu, aby ti neublížil a nezneužíval tě. Nemusíš se obhajovat a nikomu nic vysvětlovat, je to tvůj život a ty víš nejlíp, co ti vyhovuje a proč by to mělo být špatně? Kdo má právo posuzovat, který vztah je a není dobrej? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313

Helmuti nebyli tvi milenci, to bys musela byt vdaná, zadaná, mít doma manžela, partnera. ( Definice milence dle @Adull, která nám v těch pojmech udělala konečně jasno.)
Ty jsi single, Helmut taky ( jakoze) nikoho nemel a Andy je single, takže Helmut byl tvůj přítel/partner a Andy ja kamarat s výhodou. :) Mela bys je správně pojmenovat v kontextu tvého rozebíráni, nakolik byl Helmut skvely partner a jaky je Andy kamarat s vyhodou, protože milenec ma jine možnosti/roli jak partner a ten ma zas jine možnosti/zájmy jak kamarád s vyhodou, atd.

Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38102
9.7.26 14:38
@MyMelody píše: Více

Jenomže spousta těhle konstatování nebere v úvahu jiné věci. 8)
Třeba, že některá chce být sevřená v náručí a naopak jiná ne a na koníčka je tam možná největší svoboda pohybu. :nevim: Nebo třeba oční kontakt a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107508
9.7.26 14:38

Já 4 x :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8982
9.7.26 14:43
@Arturie píše: Více

Ano přizpůsobuješ se situaci…ale nastavení má člověk pořád stejné…pokud tedy třeba romantik nezahořkne a nestane se z něj pragmatik z „donuceni“ nebo pragmatik v první fázi zamilovanosti… Ty jsi dle mě, stejně jako já pragmatik, Son romantik…a ani jedna si to nepřehodime násilím do opačného módu…jakože u stejného chlapa jsem jeden den děsně praktická a když, tak to beru hákem a druhy den zas přemýšlím jaká romantika by to byla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38102

„Ta tma tam je pořád.
Jenom není vidět!“
:P
Horníček, hovory H
Pardon za offtopic, tohle jsem si neodpustil. :oops: :mavam:

Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107508

@MyMelody

Přesně tak, jedná z nejlepších poloh nevím, proč se tak často používá jako urážka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
@Venetia píše: Více
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...