Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8965
9.7.26 13:24
@Luxusnixicht píše: Více

Takze už jsi zas romantička? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30190
9.7.26 13:27

Pokud se její milenec bude chovat tak, jako jsi si stěžovala na Helmuta. Tak je to celý taky blbě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37714
9.7.26 13:31

A to by byl takový problém mít malého Andyho doma a dostávat na něj alimenty v eurech? :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37714
9.7.26 13:32

Co třeba TOP shukálista? ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37714
9.7.26 13:34

Ano, ano, proto Ti tak rozumím! :* :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 13:37
@Cvrček4576 píše: Více

Kdyz pominu to, ze srovnavani se mnou a s Andym je uplne mimo misu, tak zase proc ne? :think: Z kamaradstvi vznikaji casto nejlepsi vztahy…v tomhle ja to teda nejak ohranicene nemam…s jednim kamaradem jsem spala pred Helmutem a nijak nas to nepoznamenalo, jsme dobri kamaradi porad. Kdyz tam probehne jiskra a jste oba svobodni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
9.7.26 13:42
@jege píše: Více

Když máš rád alhokol, tak je z tebe hned alkoholik? S kamarádem bych prostě nespala i kdyby byl polobůh, to člověk tvého založení nemůže pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 13:42
@Centropen píše: Více

Je to mozne…ale zase ja ted asi nic hledat nebudu…rada bych mela chvili klid :lol: Pokud se ozve Andy, ok, proc ne, jeho uz tak neprozivam…ale jinak tomu naproti nepujdu. A splnim prani Lorremu a budu chvili sama :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 13:43

Myslim, ze lepsi bude Andy, pripadne Bambi :* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 13:45

To neni spatny napad vid :D A jeste by ho Andy jezdil navstevovat a pri te prilezitosti, by mi vyprasil kozich :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
9.7.26 13:47

Já vím jak to máš ty a neodsuzuju to, já jen psala, že to mám jinak, nevím, prostě nechci :nevim:, kamarád je jen kamarád, ale hodně lidí to nemá tak striktně jako já a věřím, že z kamarádství můžou vzniknout ty nejhezčí vztahy, jakmile bych se s kamarádem vyspala, tak už by jím nikdy potom nebyl, však já nevím, jestli je to dobře nebo ne :think:, já to tak prostě mám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38085
9.7.26 13:50
@Honza 12 píše: Více

Tady něco nehraje. :think:
Někdo to hold tak má. Prostě - lepší vrabec v hrsti… A pryč, než nic. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 13:50
@Adull píše: Více

Ja se umim prizpusobit situaci ;) A je prece logicke, ze kazda situace i clovek, v tobe vyvola neco trochu jineho. V praci jsi taky jina, nez pak mezi prateli, nebo s kamaradkou jsi jina, nez s milencem…nebo ty ne? 8o :lol: Kdyz je ti nekdo neprijemny, budes taky jina, nez kdyz te nekdo vzrusuje a touzis po nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30190
9.7.26 13:57
@M_Vladim píše: Více

No to jo. Ale kde se po cestě z toho ztratil ten přirozený lidský přístup. Ta potřeba lásky? Něco se muselo stát, aby tohle někomu stačilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 13:59
@Cvrček4576 píše: Více

Chapu…ale ono se to neda uplne naplanovat…me by taky nenapadlo, ze mi po 13 letech s jednim kamaradem preskoci jiskra…a bylo to vzajemne a to se pak blbe zastavuje…my teda svobodni nebyli :oops: Ale kdyz jsou oba svobodni, tak proc ne? :think: A samozrejme, pokud tam jiskra neni, tak neni problem zustat jen prateli :D Ale clovek mini a zivot meni…ja to beru, jak to prijde. A kdybych to brala jako ty, nemohla bych se uz nikdy vyspat s polovinou Decina :lol: Mam hodne kamaradu…a co ja vim, kde mi priste preskoci jiskra :D Za me je to takove zbytecne, si to takhle dopredu omezovat. Ale taky neodsuzuju, jen mi to prijde zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová