Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Pokud se její milenec bude chovat tak, jako jsi si stěžovala na Helmuta. Tak je to celý taky blbě. ![]()
A to by byl takový problém mít malého Andyho doma a dostávat na něj alimenty v eurech?
![]()
@Cvrček4576 píše: Více
Kdyz pominu to, ze srovnavani se mnou a s Andym je uplne mimo misu, tak zase proc ne?
Z kamaradstvi vznikaji casto nejlepsi vztahy…v tomhle ja to teda nejak ohranicene nemam…s jednim kamaradem jsem spala pred Helmutem a nijak nas to nepoznamenalo, jsme dobri kamaradi porad. Kdyz tam probehne jiskra a jste oba svobodni… ![]()
@jege píše: Více
Když máš rád alhokol, tak je z tebe hned alkoholik? S kamarádem bych prostě nespala i kdyby byl polobůh, to člověk tvého založení nemůže pochopit.
@Centropen píše: Více
Je to mozne…ale zase ja ted asi nic hledat nebudu…rada bych mela chvili klid
Pokud se ozve Andy, ok, proc ne, jeho uz tak neprozivam…ale jinak tomu naproti nepujdu. A splnim prani Lorremu a budu chvili sama
![]()
@jege píše: Více
To neni spatny napad vid
A jeste by ho Andy jezdil navstevovat a pri te prilezitosti, by mi vyprasil kozich
![]()
Já vím jak to máš ty a neodsuzuju to, já jen psala, že to mám jinak, nevím, prostě nechci
, kamarád je jen kamarád, ale hodně lidí to nemá tak striktně jako já a věřím, že z kamarádství můžou vzniknout ty nejhezčí vztahy, jakmile bych se s kamarádem vyspala, tak už by jím nikdy potom nebyl, však já nevím, jestli je to dobře nebo ne
, já to tak prostě mám ![]()
@Honza 12 píše: Více
Tady něco nehraje. ![]()
Někdo to hold tak má. Prostě - lepší vrabec v hrsti… A pryč, než nic. ![]()
@Adull píše: Více
Ja se umim prizpusobit situaci
A je prece logicke, ze kazda situace i clovek, v tobe vyvola neco trochu jineho. V praci jsi taky jina, nez pak mezi prateli, nebo s kamaradkou jsi jina, nez s milencem…nebo ty ne?
Kdyz je ti nekdo neprijemny, budes taky jina, nez kdyz te nekdo vzrusuje a touzis po nem.
@M_Vladim píše: Více
No to jo. Ale kde se po cestě z toho ztratil ten přirozený lidský přístup. Ta potřeba lásky? Něco se muselo stát, aby tohle někomu stačilo. ![]()
@Cvrček4576 píše: Více
Chapu…ale ono se to neda uplne naplanovat…me by taky nenapadlo, ze mi po 13 letech s jednim kamaradem preskoci jiskra…a bylo to vzajemne a to se pak blbe zastavuje…my teda svobodni nebyli
Ale kdyz jsou oba svobodni, tak proc ne?
A samozrejme, pokud tam jiskra neni, tak neni problem zustat jen prateli
Ale clovek mini a zivot meni…ja to beru, jak to prijde. A kdybych to brala jako ty, nemohla bych se uz nikdy vyspat s polovinou Decina
Mam hodne kamaradu…a co ja vim, kde mi priste preskoci jiskra
Za me je to takove zbytecne, si to takhle dopredu omezovat. Ale taky neodsuzuju, jen mi to prijde zbytecne.