Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38090
9.7.26 14:02
@Luxusnixicht píše: Více

Moment, moment. Kamarád / ka ze školky, to je riskantní! :cert:
:roll: Tam se to dá právě tím milovaním pěkně poslat komplet do kopru. :think: Protože nastoupí láska anebo naopak jednostranné vyautování z druhé strany a kompatibilita, nebo naopak až fyzický odpor s je to v háji. A komplet, včetně kamarádství. :think: :nevim:

Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
9.7.26 14:03

Teď dočítám, je to tím, že každý má pod tím pojmem kamarád něco jiného. Já navazuju hlubší vztahy asi se všema🙈, když to jde a když o někom řeknu, že je kamarád, tak je to pro mě člověk, na kterého se můžu spolehnout, svěřila bych mu třeba děti a velmi dobře ho znám a stojím při něm, když potřebuje. Kamarád pro mě není kde kdo, není to člověk, kterého jen dlouho znám a mám s ním hezké zážitky, je to někdo s kým si rozumím a záleží mi na něm a věřím mu. Ale máš pravdu, že se to špatně definuje a rozlišit mezi známým, přítelem, kamarádem jde blbě, možná je Andy prostě KSV, to je asi trefný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 14:09
@Honza 12 píše: Více

Treba tu potrebu lasky si dotycni plni jinde ;) Pak jsou ale i telesne touhy…a to nemusi s laskou souviset…je to proste pritazlivost, chemie, touha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38090
9.7.26 14:15

To je naprosto školní příklad donchuanství. :roll: Ten člověk hledá TO, což je láska, sex, uznání a všechno to kolem. Fakt hledá. Ale když mu to nevyjde na první, druhý pokus a TO hned necítí, zkouší to chamtivě a zoufale znova v dalším kole. To je psychlogicky dobře popsané. Na jedné straně ho žene rozmnožovací touha a na druhé straně nedá šanci vzniku vztahu, kdy si s tím druhým/druhou porozumí a třeba i v tom sexu potrénují a vzájemně vychytají finty a potřeby. Nefunguje to na 100%? Tak třeba další…
Ono je z toho kousek ve většině lidí, ale tady se to jaksi osamostatní, utrhne ze řetězu a stane naprosto dominantním motorem všeho jednání. 8)

Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 14:16
@Cvrček4576 píše: Více

Jo, tak nejak jsem to myslela… ;) KSV…ale takove neplanovane KSV, ktere vzniklo spontanne tim, jak se o vyvijelo…ja tyhle terminy nemam moc rada…nemam rada skatulky…ale tohle na nej asi sedi nejvic, takze dejme tomu :D A jak rikam, ja rozlisuju spoustu druhu i urovni kamaradstvi…ale treba deti, bych Andymu taky klidne sverila…teda krome dcery :lol: :mrgreen: Ja mu zase jako cloveku duveruji, proto jsem neresila tu ochranu. Jako chlapovi mu neverim :D Ale to je zase neco jineho. On je proste lovec, ale neznamena to, ze je celkove spatny a neduveryhodny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 14:19
@M_Vladim píše: Více

Rozmnozovaci touha :lol: To je hezky napsane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.7.26 14:19

Jak na velikost jsme nekoukali 8o, no to byl asi ten problem.
Tak ja nevim, ale tak mizerni kvalita, aby kondom vydržel 2 minuty, byla snad někdy v roce 1950, ale dnešní kondomy neco vydrží. Vsak mu do toho nesmis pri sexu pichat špendlíkem, trhat zubami a on se nesmí veset za penis na lustr, :mrgreen:
A pokud mate pocit, ze se pocas sexu neco naruší, kondom proste vyměnite a pokračujete, to je záležitost jedne minuty. Jen ten chlap by teda nemel mít erektivní problémy, aby ho kondom rušil, zkratka a dobře, nesmis souložit s Helmuty, jinak to holka nepujde. :D

Prerusovany sex je za mne na pohodu deset krat horší, jak kondom, přestože chlap uz vi, kdy a co ma dělat. A je to nejlepší cesta k otěhotnění, se rika.

Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 14:22
@M_Vladim píše: Více

Nerikam, ze to neni riskantni…ale kdyby mi s nim preskocila jiskra a bylo to vzajemne, asi bych do toho sla :nevim: :jazyk: Ono najit nekoho fajn a normalniho, s kym si sednes, neni zrovna snadne…a u kamarada mas uz ten dobry zaklad vybudovany…cili se to muze jen prohlubovat ;) Ja to nevidim tak tragicky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
9.7.26 14:24

To mě taky napadlo, že když bychom se rozvedli, tak vlastně nebudu mít s kým :oops: :mrgreen: asi potom emigruju :mrgreen:, ale snad už to bude napořád dobrý a nebude potřeba. U mě je víc než sex vždycky vztah a city a to i kdybych měla umřít na nadrženost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 14:25
@MyMelody píše: Více

No ja tak nikdy neotehotnela ;) A naopak, kdyz jsme pak chteli druhe dite, trvalo to i tak vic, nez rok, nez se zadarilo…takze ono to zase tak snadne neni. Jedna kapka a jsi tatka neni moc pravdive…pokud nekdo otehotni pres prerusovany sex, je to tim, ze to ten chlap neumi a nevytahne ho vcas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38090
9.7.26 14:26

Chce milovat, být milován a spoustu sexovaní. 8)
Ale… dtto. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107488
9.7.26 14:27

@Honza 12 58548239 [/citace ]

Pokud je jeden zadaný, vztah to už z principu být nemůže
Mnohozenstvi tu ještě nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.7.26 14:27

@Luxusnixicht
A jak si vzpomela toho zatracovaného misionáře, četla jsem studii, ze zeny dosahuji nejčastěji vaginální orgasmus na misionáře a na koníčka. Jde o uhel stimulace, misik je nejlepší poloha pro vaginální orgasmus.

Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
9.7.26 14:29

Nj, tak zadnej chlap neni 100 procentni…ale ja myslim, ze Helmut celkem na urovni byl…i ta setkani…malokdo muze s milencem stravit cely vikend..a to my meli… To, ze jsem si stezovala bylo proto, ze ta situace nebyla jednoducha. A Helmut to bral lehceji, protoze nebyl sam. Nebylo to vyrovnane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8965
9.7.26 14:30

Motáš jablka a hrušky…ano pokud je mi někdo nepříjemný tak se nejspíš nechovám stejně jako ke kamaradům…ale u tebe mluvíme o změnách jak na kolotoči u toho a stejného člověka v poměrně stejných situacich…romantik, pragmatik je nastavení, které se nemění podle toho jak ráno vstaneš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová