Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Moment, moment. Kamarád / ka ze školky, to je riskantní! ![]()
Tam se to dá právě tím milovaním pěkně poslat komplet do kopru.
Protože nastoupí láska anebo naopak jednostranné vyautování z druhé strany a kompatibilita, nebo naopak až fyzický odpor s je to v háji. A komplet, včetně kamarádství.
![]()
Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:20
Teď dočítám, je to tím, že každý má pod tím pojmem kamarád něco jiného. Já navazuju hlubší vztahy asi se všema🙈, když to jde a když o někom řeknu, že je kamarád, tak je to pro mě člověk, na kterého se můžu spolehnout, svěřila bych mu třeba děti a velmi dobře ho znám a stojím při něm, když potřebuje. Kamarád pro mě není kde kdo, není to člověk, kterého jen dlouho znám a mám s ním hezké zážitky, je to někdo s kým si rozumím a záleží mi na něm a věřím mu. Ale máš pravdu, že se to špatně definuje a rozlišit mezi známým, přítelem, kamarádem jde blbě, možná je Andy prostě KSV, to je asi trefný ![]()
@Honza 12 píše: Více
Treba tu potrebu lasky si dotycni plni jinde
Pak jsou ale i telesne touhy…a to nemusi s laskou souviset…je to proste pritazlivost, chemie, touha…
To je naprosto školní příklad donchuanství.
Ten člověk hledá TO, což je láska, sex, uznání a všechno to kolem. Fakt hledá. Ale když mu to nevyjde na první, druhý pokus a TO hned necítí, zkouší to chamtivě a zoufale znova v dalším kole. To je psychlogicky dobře popsané. Na jedné straně ho žene rozmnožovací touha a na druhé straně nedá šanci vzniku vztahu, kdy si s tím druhým/druhou porozumí a třeba i v tom sexu potrénují a vzájemně vychytají finty a potřeby. Nefunguje to na 100%? Tak třeba další…
Ono je z toho kousek ve většině lidí, ale tady se to jaksi osamostatní, utrhne ze řetězu a stane naprosto dominantním motorem všeho jednání. ![]()
Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:22
@Cvrček4576 píše: Více
Jo, tak nejak jsem to myslela…
KSV…ale takove neplanovane KSV, ktere vzniklo spontanne tim, jak se o vyvijelo…ja tyhle terminy nemam moc rada…nemam rada skatulky…ale tohle na nej asi sedi nejvic, takze dejme tomu
A jak rikam, ja rozlisuju spoustu druhu i urovni kamaradstvi…ale treba deti, bych Andymu taky klidne sverila…teda krome dcery
Ja mu zase jako cloveku duveruji, proto jsem neresila tu ochranu. Jako chlapovi mu neverim
Ale to je zase neco jineho. On je proste lovec, ale neznamena to, ze je celkove spatny a neduveryhodny.
Jak na velikost jsme nekoukali
, no to byl asi ten problem.
Tak ja nevim, ale tak mizerni kvalita, aby kondom vydržel 2 minuty, byla snad někdy v roce 1950, ale dnešní kondomy neco vydrží. Vsak mu do toho nesmis pri sexu pichat špendlíkem, trhat zubami a on se nesmí veset za penis na lustr, ![]()
A pokud mate pocit, ze se pocas sexu neco naruší, kondom proste vyměnite a pokračujete, to je záležitost jedne minuty. Jen ten chlap by teda nemel mít erektivní problémy, aby ho kondom rušil, zkratka a dobře, nesmis souložit s Helmuty, jinak to holka nepujde. ![]()
Prerusovany sex je za mne na pohodu deset krat horší, jak kondom, přestože chlap uz vi, kdy a co ma dělat. A je to nejlepší cesta k otěhotnění, se rika.
Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:22
@M_Vladim píše: Více
Nerikam, ze to neni riskantni…ale kdyby mi s nim preskocila jiskra a bylo to vzajemne, asi bych do toho sla
Ono najit nekoho fajn a normalniho, s kym si sednes, neni zrovna snadne…a u kamarada mas uz ten dobry zaklad vybudovany…cili se to muze jen prohlubovat
Ja to nevidim tak tragicky ![]()
To mě taky napadlo, že když bychom se rozvedli, tak vlastně nebudu mít s kým
asi potom emigruju
, ale snad už to bude napořád dobrý a nebude potřeba. U mě je víc než sex vždycky vztah a city a to i kdybych měla umřít na nadrženost ![]()
@MyMelody píše: Více
No ja tak nikdy neotehotnela
A naopak, kdyz jsme pak chteli druhe dite, trvalo to i tak vic, nez rok, nez se zadarilo…takze ono to zase tak snadne neni. Jedna kapka a jsi tatka neni moc pravdive…pokud nekdo otehotni pres prerusovany sex, je to tim, ze to ten chlap neumi a nevytahne ho vcas.
Chce milovat, být milován a spoustu sexovaní. ![]()
Ale… dtto. ![]()
@Honza 12 58548239 [/citace ]
Pokud je jeden zadaný, vztah to už z principu být nemůže
Mnohozenstvi tu ještě nemáme
@Luxusnixicht
A jak si vzpomela toho zatracovaného misionáře, četla jsem studii, ze zeny dosahuji nejčastěji vaginální orgasmus na misionáře a na koníčka. Jde o uhel stimulace, misik je nejlepší poloha pro vaginální orgasmus.
Příspěvek upraven 09.07.26 v 14:29
Nj, tak zadnej chlap neni 100 procentni…ale ja myslim, ze Helmut celkem na urovni byl…i ta setkani…malokdo muze s milencem stravit cely vikend..a to my meli… To, ze jsem si stezovala bylo proto, ze ta situace nebyla jednoducha. A Helmut to bral lehceji, protoze nebyl sam. Nebylo to vyrovnane.
Motáš jablka a hrušky…ano pokud je mi někdo nepříjemný tak se nejspíš nechovám stejně jako ke kamaradům…ale u tebe mluvíme o změnách jak na kolotoči u toho a stejného člověka v poměrně stejných situacich…romantik, pragmatik je nastavení, které se nemění podle toho jak ráno vstaneš ![]()