Milování v každém věku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.1.19 12:17

Venetia

Ano-6-let s ženou kterou nyní sdílím domácnost.-----přítelkyně----

• Citovat
  • Upravit
107529
24.1.19 12:19
@Anonymní píše:
Ano-6-let s ženou kterou nyní sdílím domácnost.-----přítelkyně----

prijde ti to normalni ?
A s tou manzelkou tedy , jak casto ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 12:19
@Anonymní píše:
Když mi bylo 32-let tak jsem se oženil. S manželkou jsme zplodili dvě děti-kluka a holčičku. Manželé jsme byli 19-let. Měsíčně jsme se spolu milovali a měli sex - 19krát. Po rozvodu jsem měl asi dvou roční pauzu. Ono sem tam bylo něco, ale nic moc. Našel jsem si přítelkyni, poznali jsme se, jsme stejný ročník-59, vše jsme si o sobě řekli, co kdo má rád a co ne. Šlo mi hlavně o sex neb jsem byl zvyklý mít s ženou tělesný poměr. Sex, udržuje partnerství. Přítelkyně prohlásila že má ráda taky sex a je schopna se milovat a dovádět v posteli třeba celou noc. Tenkrát jsem si pro sebe řekl- tak to je ona!! Začali jsme spolu sdílet jednu domácnost. První měsíc roku 2013-říjen byl ten nejkrásnější v mém životě. A pak z ničeho nic byly ze strany partnerky samé výmluvy, sliby, ….. Její slovo bylo vždy-zítra!! Která žena odmítne muže který jí řekne-mám na tebe chuť, pojď!!! Mi bylo řečeno-už zase stejná písnička. Přítelkyně je sice po operaci plotýnek a kyčle, a děložního čípku, ale to ji přece nebrání mít styk s mužem. Aspoň se ji dotknout, vidět ji obnaženou-nepřipadá v úvahu-vždy hlídá kde jsem když se chce převléknout. Nechci být nevěrný a nikdy jsem ji nebyl-přísahám. Stále jen čekám a čekám-nyní bude tomu 6-let čekání v říjnu. Uvažoval jsem taky, že si najdu bokovku, ale mám svou hrdost. Jsem ještě akční, ale bez protějška. Co mám dělat? Je to můj osud a ten se mi pořádně vymstil ve všem. Na internetu píšou o sexu, ejakulátu, co to je, co obsahuje, co způsobuje u ženy a co způsobuje u muže. Odpověď mé partnerky zní–PÍŠOU HOVADINY,, NA INTERNETU TAKY JSOU LŽI. Poradí mi někdo kdo bude tyto řádky číst? Děkuji. :mavam:

Myslím, žes tady nenapsal všechno. Fakt, že se před tebou schovává a hlídá si, abys ji neviděl nahou rozhodně nezpůsobil přechod. Spíš tvůj neustálý nátlak. Mám z tebe dojem, že ti nejde o nic jiného, než o sex.

A můžeš mi vysvětlit, prosím tě, co jsi myslel tím závěrem? Ty svojí přítelkyni vysvětluješ, jak je tvoje ejakulace jejímu zdraví prospěšná? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 12:25

Botl

Nejen moje - ejakulace!!! Zadej si na internetu- mužský ejekulát, sperma. A čti!! A nejde mi jen o sex! Jde mi o společné žití ve dvou, ve dvou se vším co k životu patří a mělo by patřit!!

• Citovat
  • Upravit
7375
24.1.19 12:25
@botl píše:
Myslím, žes tady nenapsal všechno. Fakt, že se před tebou schovává a hlídá si, abys ji neviděl nahou rozhodně nezpůsobil přechod. Spíš tvůj neustálý nátlak. Mám z tebe dojem, že ti nejde o nic jiného, než o sex.A můžeš mi vysvětlit, prosím tě, co jsi myslel tím závěrem? Ty svojí přítelkyni vysvětluješ, jak je tvoje ejakulace jejímu zdraví prospěšná? 8o

Přesně :D kdyby mi chlap tvrdil, že chce sex kvůli mému zdraví, tak mám maximálně záchvat smíchu, popř. znechucení, podle toho, jak by to podal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107529
24.1.19 12:26
@Anonymní píše:
Nejen moje - ejakulace!!! Zadej si na internetu- mužský ejekulát, sperma. A čti!! A nejde mi jen o sex! Jde mi o společné žití ve dvou, ve dvou se vším co k životu patří a mělo by patřit!!

to si teda najdu …asi jsem nevedoma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.1.19 12:27
@Anonymní píše:

Ale je to naprosto nechutný argument proto, aby s tebou spala. Souhlasím, ze jestli se před tebou i schovává, tak se nejspíše cítí pod tlakem a o to menší ma chuť na nějaké hrátky s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
24.1.19 12:28
@Venetia píše:
tipla bych si , ze zcela zasadni :D

Zcela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40520
24.1.19 12:30
@Venetia píše:
tipla bych si , ze zcela zasadni :D

Právě, taky nevíme, jaká je kvalita sexu, jestli není nátlak, jestli není sex jen v časných ranních hodinách, nevíme nic 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 12:31
@Anonymní píše:

Tak jo, mám pro tebe radu. Přestaň na ni naléhat, dělat narážky a podrobně jí popisovat zdravotní účinky ejakulátu od kohokoliv.

Každá žena, i ta, co nechce sex, se ráda líbí a líbí se jí, pokud ji někdo obdivuje. Jestli se ta tvoje před tebou schovává, tak k tomu má pádný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107529
24.1.19 12:38
@botl píše:
Tak jo, mám pro tebe radu. Přestaň na ni naléhat, dělat narážky a podrobně jí popisovat zdravotní účinky ejakulátu od kohokoliv.Každá žena, i ta, co nechce sex, se ráda líbí a líbí se jí, pokud ji někdo obdivuje. Jestli se ta tvoje před tebou schovává, tak k tomu má pádný důvod.

z vlastni zkusenosti schovava se ta , ktera vi, ze sebemensi popud z jeji strany vyvola reakci partnera v ocekavani sexu nebo aspon osmatavani .Eventuelne ta, ktera ma pocit ,ze se nelibi , za neco se stydi viz vyse .
Treba ma nekdo jeste jinou zkusenost .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107529
24.1.19 12:39
@free333 píše:
Právě, taky nevíme, jaká je kvalita sexu, jestli není nátlak, jestli není sex jen v časných ranních hodinách, nevíme nic 8)

vzhledem k prednasce o prospesnosti ejakulatu bych si docela tipla co bude panova preference :D Ohrany trik .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
24.1.19 12:40
@Anonymní píše:
Ukončit vztah-píšete. Po pětiletém soužití s ženou, která ztratila kdysi dávno zaměstnání, přišly nemoci, od různých institucí nedostávala ani korunu, - ze sociálky, na podporu v nezaměstnanosti, z úřadu práce atd.atd. Dostala jen na měsíc příspěvek na bydlení a to v částce -129KČ!!!!! Ano!!! 129KČ!!! od státu!!!!!! Věděla tenkrát že jsem byl v insolvenci ( už nejsem) vzala mne k sobě. Já platil insolvenci, nájem a vše co k bytu patří. Má taky starší auto. Začátky byly moc ale moc hezké-no nyní to je stereotyp partnerství. Nyní sice pobírá částečný invalidní důchod-ale to nestačí na pokrytí domácnosti. Můžu o sobě říci-nejsem hovado, abych někoho opustil a nechal ho ve sračkách. Já pomáhal celý život každému. Je sice pravdou že jsem se pak dostal do nezáviděné situace, ale to jen díky mé ex-manželky.

No, zato si najít milenku, to je mnohem cestnejsi řešení hodně nehovada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 12:40
@Venetia píše:
vzhledem k prednasce o prospesnosti ejakulatu bych si docela tipla co bude panova preference :D Ohrany trik .
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.1.19 12:42

Bože můj, když ženská je 6 let bez sexu, tak jí prostě nechybí, co složitého chcete tam řešit? Lepší to rozhodně nebude

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky