Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zde jsem se přihlásil jen ze zvědavosti jak a kdo na co bude reagovat. No - dost mne vše překvapilo. Pisatelky asi zřejmě nikdy neměly muže že tak píšou. Nikdy neměly děti, rodinu nebyly zamilované, neměly svou lásku. Neb kdyby měly muže tak by tak nepsaly. Na internetu je spousta rad, o manželství, partnerství, o životě, o sexu, co to vše obnáší atd.atd. Zřejmě jsou některé z vás na chlapy pořádně nasrané a nebo se zklamaly. Tak proto takové příspěvky. Děvčata-žijte si každá svůj život. Některá z vás ho ještě má krásný a některé ho mají již zpackaný. Asi žádná neví co je to-pohlazení, úsměv, obejmutí, pak ten život je KRÁSNÝ.![]()
![]()
@Regina Hero píše:
ale zase kdyby nepřešlo, doporučuji už dnes hledat a ukládat články o prospěšnosti spermatu…![]()
![]()
S přibývajícím věkem paměť slábne a co kdybyste na to zapomněli, že jo…
![]()
![]()
@tatranka999 píše:
Ukladat, ukladat a ukladat. V pripade impotentniho partnera pak snaze vysvetli, proc ma ve sprse toho mladsiho chlapa a ve vlasech ejakulat. Vyhradne ze zdravotnich duvodu a na doporuceni WHO.
@P4ja píše:
Teda, jak mám sex ráda. Tak kdyby mně chlap předkládal takové články, tak mě přejde chuť dost rychle
Právě si říkám, naštěstí sem manžel nechodí, protože by našel návod, jak mít ode mě pokoj ![]()
@Anonymní píše:
Já měl svůj byt!! Ale v jiném městě!! Oba jsme se domluvili, věděla že jsem v insolvenci-dnes už ne. A přesto svolila abych se nastěhoval. Takže mne zaráží tvá věta–to ti byla dobrá…ale třeba číst vše!!! Neměla NIC!!! Jen svůj byt!!! Od státu pobírala na bydlení 129Kč!!!! Na nic neměla nárok!! Od nikoho!!! Stát se na ni z vysoka vysral!! Od sociálky-NIC!! Podporu v nezaměstnanosti-NIC!!! NEMĚLA NIC A NANIC NÁROK!!!! TAK SE TĚ PTÁM–TO MI BYLA DOBRÁ?????!!!!! KAŽDÝ DRUHÝ MUŽ BY SE ODSTĚHOVAL PO ČASE OD TAKOVÉ ŽENY. Já jsem stále sní!!! Měla jsi někdy 129kč na měsíc???!!!!
A Vám někdo držel u hlavy pistoli, abyste se k „takové“ nezaměstnané, bez dávek, bez ničeho, v kapse 129 kc… nastěhoval??? Asi jste se zamiloval a vše výše zmíněné Vám v tu dobu nevadilo.
A druhá věc, nepřeju nikomu nic zlého. Ale člověk teprve pochopí, až zažije stejné problémy , např. operaci plotenek, kyčle, do toho nějakou prostatu… a doma nažhavená ženská, plná ústa informací z netu o prospěšnosti sexu.
@Anonymní píše:
Když mi bylo 32-let tak jsem se oženil. S manželkou jsme zplodili dvě děti-kluka a holčičku. Manželé jsme byli 19-let. Měsíčně jsme se spolu milovali a měli sex - 19krát. Po rozvodu jsem měl asi dvou roční pauzu. Ono sem tam bylo něco, ale nic moc. Našel jsem si přítelkyni, poznali jsme se, jsme stejný ročník-59, vše jsme si o sobě řekli, co kdo má rád a co ne. Šlo mi hlavně o sex neb jsem byl zvyklý mít s ženou tělesný poměr. Sex, udržuje partnerství. Přítelkyně prohlásila že má ráda taky sex a je schopna se milovat a dovádět v posteli třeba celou noc. Tenkrát jsem si pro sebe řekl- tak to je ona!! Začali jsme spolu sdílet jednu domácnost. První měsíc roku 2013-říjen byl ten nejkrásnější v mém životě. A pak z ničeho nic byly ze strany partnerky samé výmluvy, sliby, ….. Její slovo bylo vždy-zítra!! Která žena odmítne muže který jí řekne-mám na tebe chuť, pojď!!! Mi bylo řečeno-už zase stejná písnička. Přítelkyně je sice po operaci plotýnek a kyčle, a děložního čípku, ale to ji přece nebrání mít styk s mužem. Aspoň se ji dotknout, vidět ji obnaženou-nepřipadá v úvahu-vždy hlídá kde jsem když se chce převléknout. Nechci být nevěrný a nikdy jsem ji nebyl-přísahám. Stále jen čekám a čekám-nyní bude tomu 6-let čekání v říjnu. Uvažoval jsem taky, že si najdu bokovku, ale mám svou hrdost. Jsem ještě akční, ale bez protějška. Co mám dělat? Je to můj osud a ten se mi pořádně vymstil ve všem. Na internetu píšou o sexu, ejakulátu, co to je, co obsahuje, co způsobuje u ženy a co způsobuje u muže. Odpověď mé partnerky zní–PÍŠOU HOVADINY,, NA INTERNETU TAKY JSOU LŽI. Poradí mi někdo kdo bude tyto řádky číst? Děkuji.
Ahoj,
já bych k tomu co píšeš dodala asi tohle:
Byl jsi ženatý, máš dvě děti - manželství trvalo tedy 19let a každý měsíc jste měli sex 19×? Chápu to dobře? Ted jsi v novém vztahu, který byl krásný, ale už není, nevyhovuje ti,a le paní je po operaci v invalidním a nedala by péči sama o sebe.
A ted mi řekni na co čekáš? Nemládneš. Proč jsi ve vztahu, kde nejsi štastný? Ty nejsi za její budoucnost zodpovědný
Ty jsi zodpovědný za sebe, nemáte spolu žádné závazky ![]()
Doporučuji si s ní o tom promluvit a rovnou říct, že spolu nemáte závazky a tobě prostě ten fyzický kontakt chybí
Ve vztahu nestačí sdílená domácnost, ale i sdílená postel - tak to prostě je v tom se liší přátelství od vztahu ![]()
@chs.jasmin píše:
Ahoj,já bych k tomu co píšeš dodala asi tohle:
Byl jsi ženatý, máš dvě děti - manželství trvalo tedy 19let a každý měsíc jste měli sex 19×? Chápu to dobře? Ted jsi v novém vztahu, který byl krásný, ale už není, nevyhovuje ti,a le paní je po operaci v invalidním a nedala by péči sama o sebe.
A ted mi řekni na co čekáš? Nemládneš. Proč jsi ve vztahu, kde nejsi štastný? Ty nejsi za její budoucnost zodpovědný
Doporučuji si s ní o tom promluvit a rovnou říct, že spolu nemáte závazky a tobě prostě ten fyzický kontakt chybíTy jsi zodpovědný za sebe, nemáte spolu žádné závazky
Ve vztahu nestačí sdílená domácnost, ale i sdílená postel - tak to prostě je v tom se liší přátelství od vztahu
a proto by všichni měli co nejrychleji prchat od svých partnerů, když přijde nemoc a sexu začne být víc než pomálu… dobrá rada ![]()
@Regina Hero píše:
a proto by všichni měli co nejrychleji prchat od svých partnerů, když přijde nemoc a sexu začne být víc než pomálu… dobrá rada
Takze snad se Jasmin modli dopredu, aby treba nechytla raka spodku a chudak chlap ji (samozrejme plne v pravu!) neplachl behem nemoci a nasledne rekonvalescence kukat jinam.
Ano, vztah se od pratelstvi lisi i sdilenim intimnosti a sexuality. A laska se od obycejneho bivakovani lisi prave tim, ze chces byt s druhym v dobrem i zlem, v nemoci i ve zdravi.
Smutny, ze to chlap v seniorskem veku stale nepochopil.
@pe-terka píše:
jj, nějak jsem to přehlídla. Přesto se mi zakladatel jeví jako dokonalý sexuální loudil, který zprotiví sex i nymfomance. Viz ta věta Přítelkyně je sice po operaci plotýnek a kyčle, a děložního čípku, ale to ji přece nebrání mít styk s mužem.
Dovedu si představit, že 60 letá žena se zdravotními problémy chce mít trochu klidu, a ne se ve volných chvílích zabývat prospěšností ejakulátu.
Jestli třeba není ejakulát dobrej na ty plotýnky ![]()
@Anonymní píše:
Zde jsem se přihlásil jen ze zvědavosti jak a kdo na co bude reagovat. No - dost mne vše překvapilo. Pisatelky asi zřejmě nikdy neměly muže že tak píšou. Nikdy neměly děti, rodinu nebyly zamilované, neměly svou lásku. Neb kdyby měly muže tak by tak nepsaly. Na internetu je spousta rad, o manželství, partnerství, o životě, o sexu, co to vše obnáší atd.atd. Zřejmě jsou některé z vás na chlapy pořádně nasrané a nebo se zklamaly. Tak proto takové příspěvky. Děvčata-žijte si každá svůj život. Některá z vás ho ještě má krásný a některé ho mají již zpackaný. Asi žádná neví co je to-pohlazení, úsměv, obejmutí, pak ten život je KRÁSNÝ.![]()
![]()
Zakladateli já se hlavně divím,že hledáš názor a pochopení na stránkách, kde se v 99% vyskytují ženy 20-40 let…(čest výjimkam,jsem mezi nimi…)
Přeci je jasné, ze nemají ty zkušenosti životní a cokoliv ti napiší jsou více-méně dohady,těžko se kdo v žije do ženy cca 60let…a ty se ještě čertíš s vykricnikama?
Nelze…jak již určitě ve svém věku víš-zkušenost je nepřenositelná.
Těžko si představit, jak se budu cítit a zit za 5 let,natož za 30…
Hodně štěstí (a zdraví)
Nedivím se jí. Pořád za mnou dolejzat chlap, že chce sex (nebo že se chce milovat, říkejte si tomu jak chcete) tak se na něj taky vybodnu a pošlu ho někam. Kor kdyby vytáhnul nějaký kecy z internetu, jak je ejakulát prospěšnej. Naprosto tvou partnerku chápu.
@Knihomyš píše:
Jestli třeba není ejakulát dobrej na ty plotýnky
a jak bys ho aplikovala? ![]()
@pe-terka píše:
a jak bys ho aplikovala?
Jedine oralne! Pro jistotu dobreho vstrebani vsech ucinnych latek.
@tatranka999 píše:
Jedine oralne! Pro jistotu dobreho vstrebani vsech ucinnych latek.
myslíš, že se to takto dostane až do kyčlí a do plotýnek? ![]()
@pe-terka píše:
a jak bys ho aplikovala?
Jako mazání?
Googli, třeba zjistíš víc, já se bojim.