Milování v každém věku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40521
24.1.19 12:44
@Venetia píše:
vzhledem k prednasce o prospesnosti ejakulatu bych si docela tipla co bude panova preference :D Ohrany trik .

Jakože když bude každé ráno provozovat orální sex do konce, že bude vypadat o 10 -15-20 let mladší ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 12:46
@Venetia píše:
z vlastni zkusenosti schovava se ta , ktera vi, ze sebemensi popud z jeji strany vyvola reakci partnera v ocekavani sexu nebo aspon osmatavani .Eventuelne ta, ktera ma pocit ,ze se nelibi , za neco se stydi viz vyse .
Treba ma nekdo jeste jinou zkusenost .

No, proto ať se chvíli partner hlídá a nebere všechno jako popud. Představ si, že se už doma nemůžeš ani hnout, aby to nebylo bráno jako výzva. No děs.

A co se k tomu studu za něco týká. Tam to je možné, ale na druhou stranu, pokud chlap opravdu vzhlíží s obdivem, přestane ženská řešit to, jak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
24.1.19 12:50

Tak on potrebuje to bydleni, ktere ma pani. Byt v sedesati bezdak neni zrovna sexualni lapadlo, proto to „cestne“ reseni milenkou.
Jinak vztah k sexu se proste v tomto obdobi znacne meni, ma na nej vliv nejen prechod a hormony, ale treba i zdravotni problemy, ktere dotycna ma a v nesposledni rade i ztrata apetitu vzhledem k jejimu veku. A kdyz k tomu pripocitame loudila, ktery neustale naleha a zahrnuje ji „odbornymi“ studiemi z internetu, asi bych take nebyla nadrzena. Neni vetsiho zabijaka chuti na sex, nez neustaly tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.1.19 12:51
@Venetia píše:
to je cele nejake divne 8o

co je toto : Manželé jsme byli 19-let. Měsíčně jsme se spolu milovali a měli sex - 19krát .

A toto ? Stále jen čekám a čekám-nyní bude tomu 6-let čekání v říjnu.

zarazily mě stejné věci jako tebe…To si psal každou soulož do kalendáře? Nebo si trval na tom počtu? Když uvážím, že tahle frekvence je víc než obden, tak je to na 19leté manželství slušný počet a ne každá žena 40+ takovou frekvenci zvládne :nevim:
V současném svazku jsou oba šedesátníci…Šest let už nebyla jediná důvěrnost? Já tedy nevím, jak na tom budu za dvacet let, ale přechod, operace plotýnek, kyčle a dělohy je velká zátěž na ženské tělo, ona může dodnes cítit následky! Pokud na ni zakladatel vytváří nátlak, je to začarovaný kruh…
Zakladateli, co nekoitální praktiky, tedy za strany ženy? Třeba by se jí psychicky ulevilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107550
24.1.19 12:54
@free333 píše:
Jakože když bude každé ráno provozovat orální sex do konce, že bude vypadat o 10 -15-20 let mladší ? :)
Nevím… :nevim:
@pe-terka píše:
zarazily mě stejné věci jako tebe…To si psal každou soulož do kalendáře? Nebo si trval na tom počtu? Když uvážím, že tahle frekvence je víc než obden, tak je to na 19leté manželství slušný počet a ne každá žena 40+ takovou frekvenci zvládne :nevim:
V současném svazku jsou oba šedesátníci…Šest let už nebyla jediná důvěrnost? Já tedy nevím, jak na tom budu za dvacet let, ale přechod, operace plotýnek, kyčle a dělohy je velká zátěž na ženské tělo, ona může dodnes cítit následky! Pokud na ni zakladatel vytváří nátlak, je to začarovaný kruh…
Zakladateli, co nekoitální praktiky, tedy za strany ženy? Třeba by se jí psychicky ulevilo :nevim:

No to přece zkouší :D viz ta prospesnost ejakulatu :D zda se, že to nezabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.1.19 12:59

@Venetia hele, když je někdo bez sexu (a nemá ho bokem) takovou dobu, znamená to jen to, že nemá o něj sebemenší zájem, bez ohledu na kecy z jeho strany. Pán je tak dlouho na suchu, že si vyzkoušel už asi všechny přesvědčovaci metody. Navíc paní má zdravotní problémy a řeší zřejmě trochu jiné starosti

• Citovat
  • Upravit
29350
24.1.19 13:06
@Anonymní píše:
Nejen moje - ejakulace!!! Zadej si na internetu- mužský ejekulát, sperma. A čti!! A nejde mi jen o sex! Jde mi o společné žití ve dvou, ve dvou se vším co k životu patří a mělo by patřit!!

no, kdyby mi chlap dělal přednášky, jak prospěšný je mužský ejakulát a jaké má na mě mít účinky, asi bych se začala obávat, kdy na mě odněkud nečekaně vystříkne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
K sexu mezi lidmi snad dochází z jiných důvodů, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
24.1.19 13:10

Šlo mi hlavně o sex neb jsem byl zvyklý mít s ženou tělesný poměr. Sex, udržuje partnerství. Přítelkyně prohlásila že má ráda taky sex a je schopna se milovat a dovádět v posteli třeba celou noc. Tenkrát jsem si pro sebe řekl- tak to je ona!! Začali jsme spolu sdílet jednu domácnost. První měsíc roku 2013-říjen byl ten nejkrásnější v mém životě. A pak z ničeho nic byly ze strany partnerky samé výmluvy, sliby, ….. Její slovo bylo vždy-zítra!! Která žena odmítne muže který jí řekne-mám na tebe chuť, pojď!!! Mi bylo řečeno-už zase stejná písnička. Přítelkyně je sice po operaci plotýnek a kyčle, a děložního čípku, ale to ji přece nebrání mít styk s mužem.

No asi to nebyly výmluvy, ale spíš se zhoršil její zdravotní stav, takže na nějaký sex neměla ani pomyšlení… za pět let mít za sebou tři takové velké a vážné operace, to asi nebude juchat jako dvacítka a mít chuť na sex každý večer… kamarádka má za sebou operaci kyčle a půl roku kvůli tomu byla nepoužitelná… po operaci plotýnek asi ženská taky nevstane ještě ten den z postele a nezačne juchat…
Ale hlavně, že tě k sobě nastěhovala, když jsi měl insolvenci… to ti byla dobrá, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107550
24.1.19 13:15
@Mango_Lassi píše:
@Venetia hele, když je někdo bez sexu (a nemá ho bokem) takovou dobu, znamená to jen to, že nemá o něj sebemenší zájem, bez ohledu na kecy z jeho strany. Pán je tak dlouho na suchu, že si vyzkoušel už asi všechny přesvědčovaci metody. Navíc paní má zdravotní problémy a řeší zřejmě trochu jiné starosti
Že se na to v šedesáti nevyprdne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.1.19 13:17
@Venetia píše: Že se na to v šedesáti nevyprdne

Ta se na to vyprdla v 54 (60-6). Ale co se divit s tímto zdravotním stavem :think:

• Citovat
  • Upravit
107550
24.1.19 13:19
@Regina Hero píše: Šlo mi hlavně o sex neb jsem byl zvyklý mít s ženou tělesný poměr. Sex, udržuje partnerství. Přítelkyně prohlásila že má ráda taky sex a je schopna se milovat a dovádět v posteli třeba celou noc. Tenkrát jsem si pro sebe řekl- tak to je ona!! Začali jsme spolu sdílet jednu domácnost. První měsíc roku 2013-říjen byl ten nejkrásnější v mém životě. A pak z ničeho nic byly ze strany partnerky samé výmluvy, sliby, ….. Její slovo bylo vždy-zítra!! Která žena odmítne muže který jí řekne-mám na tebe chuť, pojď!!! Mi bylo řečeno-už zase stejná písnička. Přítelkyně je sice po operaci plotýnek a kyčle, a děložního čípku, ale to ji přece nebrání mít styk s mužem.No asi to nebyly výmluvy, ale spíš se zhoršil její zdravotní stav, takže na nějaký sex neměla ani pomyšlení… za pět let mít za sebou tři takové velké a vážné operace, to asi nebude juchat jako dvacítka a mít chuť na sex každý večer… kamarádka má za sebou operaci kyčle a půl roku kvůli tomu byla nepoužitelná… po operaci plotýnek asi ženská taky nevstane ještě ten den z postele a nezačne juchat…
Ale hlavně, že tě k sobě nastěhovala, když jsi měl insolvenci… to ti byla dobrá, co?

Jak víš, že byl v insolvenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.1.19 13:21

@Venetia píše to na konci první stránky. On byl v insolvenci, ona si ho k sobě nastěhovala

• Citovat
  • Upravit
8397
24.1.19 13:22
@Regina Hero píše:
no, kdyby mi chlap dělal přednášky, jak prospěšný je mužský ejakulát a jaké má na mě mít účinky, asi bych se začala obávat, kdy na mě odněkud nečekaně vystříkne:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
K sexu mezi lidmi snad dochází z jiných důvodů, ne?
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107550
24.1.19 13:22
@Mango_Lassi píše:
@Venetia píše to na konci první stránky. On byl v insolvenci, ona si ho k sobě nastěhovala

Aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
24.1.19 14:59
@Venetia píše:
Jak víš, že byl v insolvenci?

píše to hned na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit