Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano-6-let s ženou kterou nyní sdílím domácnost.-----přítelkyně----
prijde ti to normalni ?
A s tou manzelkou tedy , jak casto ?
@Anonymní píše:
Když mi bylo 32-let tak jsem se oženil. S manželkou jsme zplodili dvě děti-kluka a holčičku. Manželé jsme byli 19-let. Měsíčně jsme se spolu milovali a měli sex - 19krát. Po rozvodu jsem měl asi dvou roční pauzu. Ono sem tam bylo něco, ale nic moc. Našel jsem si přítelkyni, poznali jsme se, jsme stejný ročník-59, vše jsme si o sobě řekli, co kdo má rád a co ne. Šlo mi hlavně o sex neb jsem byl zvyklý mít s ženou tělesný poměr. Sex, udržuje partnerství. Přítelkyně prohlásila že má ráda taky sex a je schopna se milovat a dovádět v posteli třeba celou noc. Tenkrát jsem si pro sebe řekl- tak to je ona!! Začali jsme spolu sdílet jednu domácnost. První měsíc roku 2013-říjen byl ten nejkrásnější v mém životě. A pak z ničeho nic byly ze strany partnerky samé výmluvy, sliby, ….. Její slovo bylo vždy-zítra!! Která žena odmítne muže který jí řekne-mám na tebe chuť, pojď!!! Mi bylo řečeno-už zase stejná písnička. Přítelkyně je sice po operaci plotýnek a kyčle, a děložního čípku, ale to ji přece nebrání mít styk s mužem. Aspoň se ji dotknout, vidět ji obnaženou-nepřipadá v úvahu-vždy hlídá kde jsem když se chce převléknout. Nechci být nevěrný a nikdy jsem ji nebyl-přísahám. Stále jen čekám a čekám-nyní bude tomu 6-let čekání v říjnu. Uvažoval jsem taky, že si najdu bokovku, ale mám svou hrdost. Jsem ještě akční, ale bez protějška. Co mám dělat? Je to můj osud a ten se mi pořádně vymstil ve všem. Na internetu píšou o sexu, ejakulátu, co to je, co obsahuje, co způsobuje u ženy a co způsobuje u muže. Odpověď mé partnerky zní–PÍŠOU HOVADINY,, NA INTERNETU TAKY JSOU LŽI. Poradí mi někdo kdo bude tyto řádky číst? Děkuji.
Myslím, žes tady nenapsal všechno. Fakt, že se před tebou schovává a hlídá si, abys ji neviděl nahou rozhodně nezpůsobil přechod. Spíš tvůj neustálý nátlak. Mám z tebe dojem, že ti nejde o nic jiného, než o sex.
A můžeš mi vysvětlit, prosím tě, co jsi myslel tím závěrem? Ty svojí přítelkyni vysvětluješ, jak je tvoje ejakulace jejímu zdraví prospěšná? ![]()
Nejen moje - ejakulace!!! Zadej si na internetu- mužský ejekulát, sperma. A čti!! A nejde mi jen o sex! Jde mi o společné žití ve dvou, ve dvou se vším co k životu patří a mělo by patřit!!
@botl píše:
Myslím, žes tady nenapsal všechno. Fakt, že se před tebou schovává a hlídá si, abys ji neviděl nahou rozhodně nezpůsobil přechod. Spíš tvůj neustálý nátlak. Mám z tebe dojem, že ti nejde o nic jiného, než o sex.A můžeš mi vysvětlit, prosím tě, co jsi myslel tím závěrem? Ty svojí přítelkyni vysvětluješ, jak je tvoje ejakulace jejímu zdraví prospěšná?
Přesně
kdyby mi chlap tvrdil, že chce sex kvůli mému zdraví, tak mám maximálně záchvat smíchu, popř. znechucení, podle toho, jak by to podal. ![]()
@Anonymní píše:
Nejen moje - ejakulace!!! Zadej si na internetu- mužský ejekulát, sperma. A čti!! A nejde mi jen o sex! Jde mi o společné žití ve dvou, ve dvou se vším co k životu patří a mělo by patřit!!
to si teda najdu …asi jsem nevedoma ![]()
@Anonymní píše:
Ale je to naprosto nechutný argument proto, aby s tebou spala. Souhlasím, ze jestli se před tebou i schovává, tak se nejspíše cítí pod tlakem a o to menší ma chuť na nějaké hrátky s tebou.
@Venetia píše:
tipla bych si , ze zcela zasadni
Právě, taky nevíme, jaká je kvalita sexu, jestli není nátlak, jestli není sex jen v časných ranních hodinách, nevíme nic ![]()
@Anonymní píše:
Tak jo, mám pro tebe radu. Přestaň na ni naléhat, dělat narážky a podrobně jí popisovat zdravotní účinky ejakulátu od kohokoliv.
Každá žena, i ta, co nechce sex, se ráda líbí a líbí se jí, pokud ji někdo obdivuje. Jestli se ta tvoje před tebou schovává, tak k tomu má pádný důvod.
@botl píše:
Tak jo, mám pro tebe radu. Přestaň na ni naléhat, dělat narážky a podrobně jí popisovat zdravotní účinky ejakulátu od kohokoliv.Každá žena, i ta, co nechce sex, se ráda líbí a líbí se jí, pokud ji někdo obdivuje. Jestli se ta tvoje před tebou schovává, tak k tomu má pádný důvod.
z vlastni zkusenosti schovava se ta , ktera vi, ze sebemensi popud z jeji strany vyvola reakci partnera v ocekavani sexu nebo aspon osmatavani .Eventuelne ta, ktera ma pocit ,ze se nelibi , za neco se stydi viz vyse .
Treba ma nekdo jeste jinou zkusenost .
@free333 píše:
Právě, taky nevíme, jaká je kvalita sexu, jestli není nátlak, jestli není sex jen v časných ranních hodinách, nevíme nic
vzhledem k prednasce o prospesnosti ejakulatu bych si docela tipla co bude panova preference
Ohrany trik .
@Anonymní píše:
Ukončit vztah-píšete. Po pětiletém soužití s ženou, která ztratila kdysi dávno zaměstnání, přišly nemoci, od různých institucí nedostávala ani korunu, - ze sociálky, na podporu v nezaměstnanosti, z úřadu práce atd.atd. Dostala jen na měsíc příspěvek na bydlení a to v částce -129KČ!!!!! Ano!!! 129KČ!!! od státu!!!!!! Věděla tenkrát že jsem byl v insolvenci ( už nejsem) vzala mne k sobě. Já platil insolvenci, nájem a vše co k bytu patří. Má taky starší auto. Začátky byly moc ale moc hezké-no nyní to je stereotyp partnerství. Nyní sice pobírá částečný invalidní důchod-ale to nestačí na pokrytí domácnosti. Můžu o sobě říci-nejsem hovado, abych někoho opustil a nechal ho ve sračkách. Já pomáhal celý život každému. Je sice pravdou že jsem se pak dostal do nezáviděné situace, ale to jen díky mé ex-manželky.
No, zato si najít milenku, to je mnohem cestnejsi řešení hodně nehovada
@Venetia píše:
vzhledem k prednasce o prospesnosti ejakulatu bych si docela tipla co bude panova preferenceOhrany trik .
Bože můj, když ženská je 6 let bez sexu, tak jí prostě nechybí, co složitého chcete tam řešit? Lepší to rozhodně nebude
Ano-6-let s ženou kterou nyní sdílím domácnost.-----přítelkyně----