Milujeme second handy

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
28.1.13 19:55

Dámy tak @kozisek je ta s úžasnými nákupy, jak chci rozkopat PC :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1075

Miluji sekače ale v okolí mám jen s dětským zbožím…tak prosiiiiim o tip i na dosp :pankac: ělé…v okolí Prahy 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek

Holky nějaké konkrétní doporučení? Kvůli keškám sice courám po celé republice, ale nejraději středočeský, plzeňský kraj :-)

• Citovat
  • Upravit
1075

Miluji sekače ale v okolí mám jen s dětským zbožím…tak prosiiiiim o tip i na dosp :pankac: ělé…v okolí Prahy 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.1.13 19:56
@CokeLady píše:
Taky tady v jednom měli 50%, prý to jednou za čas udělají, aby se to rychleji vyprázdnilo a mohli naplnit novým zbožím, no to byly žně :potlesk: :potlesk:

To dělá Bellitex, už mají také padesát na výloze, už je to přebranější, ale tady stále doplňují, potřebují se zbavit zimního :think: http://www.bellitex.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.1.13 19:56
@K.Black píše:
Dámy tak @kozisek je ta s úžasnými nákupy, jak chci rozkopat PC :mrgreen: :mrgreen:

Ty jsi mě tu už zmiňovala :oops: :mrgreen: jsem to nedočetla celé :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.1.13 19:58
@kozisek píše:
Ty jsi mě tu už zmiňovala :oops: :mrgreen: jsem to nedočetla celé :oops: :lol:

no né jako konkrétně, ale že máš super nákupy :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
28.1.13 19:59
@kozisek píše:
To dělá Bellitex, už mají také padesát na výloze, už je to přebranější, ale tady stále doplňují, potřebují se zbavit zimního :think: http://www.bellitex.cz/
:think: že by zítřejší dopolední procházka :think: ale co ty ledvinky :nevim: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
28.1.13 20:03

Taky nakupuji v sekaci pro sebe i malemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.1.13 20:04

@CokeLady Oplácím at tě nebolí ruka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9016
28.1.13 20:07

@K.Black Tak já taky kupuje závěsy a z nich šiju potahy na polštáře na sedačku, mám už v kolika barevných obměnách celé sady, které točím podle nálady. Na blešáky jezdím do něměcka, mám oblíbené termíny a místa, kam jezdíme. :lol: Tak kupuju luxusní záclony, které si pak přešívám, podle sebe. Dělám z nich různé prověsy do oken, a nebo jen šifonové po stranách.

Chození do sekáče jsem objevila zas až teď na rodičáku. Nestydím se za to. Stejně nám tu všichni závidí a tvrdí, že se mám jak prase v žitě, těm co závidí, klidně řeknu, že dané oblečení, které mi pochválí stálo hafo peněz, když se ptají :mrgreen: Tak samě všichni sledují mojí načančanou maminku, ona je sekáčový fanatik, má to jako drogu. Má tolik hadrů, že by je sama mohla prodávat. Blešák v německu máme za odměnu a vždy si ho zasloužíme, ale tam kupujem všchno možný, jsme blázni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.1.13 20:09
@K.Black píše: :think: že by zítřejší dopolední procházka :think: ale co ty ledvinky :nevim: :mrgreen:

Případně je dáš do mléka, aby jsi je odsmradila, ohřejou se párky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9016
28.1.13 20:10

@CokeLady Sekáče Front máme u nás dva, je jich po jižních čechách několik, mají velice pěkné věci, trochu dražší, ale často to stojí za to. už se těším na jejich jarní výprodej. Pak jednou z cenou každé dva dny dolů - 75% pak 50% pak za 20 korun a pak za 10 korun. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
28.1.13 20:12

@alisekR do německa na hromádky, vybavenej celej barák za půl dne a zdrama :-D zatím jsem o nich jen slyšela, protože nějak nezbyl čas, ale v létě to zkusim taky :-)

• Citovat
  • Upravit
35545
28.1.13 20:13
@CokeLady píše:
Jo ženský a co to melete o těch blešácích. Co a kde to je? :nevim:

To bych také brala a v Německu :jazyk: jenže potom by se to už fakt nevyplatilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák