Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
18.6.12 20:41

Pít mu naštěstí chutná, dávám mu hooodně zředěnou švetskovou šťávičku, aby to měl aspoň na to kakání.
Jinak ty vedra jsou fakt úděsný, já byla dnes z procházky hotová snad víc, než Eliáš. Ten byl v pohodě, vypil mi fakt najednou snad 80 ml tý šťávy a spinkal..já přišla domu naprosto vyřízená a musela jsem si dáchnout.. :)
Ivčo, to je super, že je Lukášek teď takovej hodnej.. :) to on Ti oplácí ty začátky, kdy byl taky náročnější miminko.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.6.12 07:16

On to má Lukášek každý den jinak, někdy skoro nespí a hodně brečí, jak je unavený a někdy zase spinká hezky a to má hned lepší náladu ;).Venku mu to ve vedru nedělá dobře, to se akorát v kočárku pořád mele a brečí, takže jsme raději zavření doma. Snad už ta vedra brzy skončí. Včera manžel koupil granulovaný fenyklový čajík od Hipp, tak snad mu bude chutnat ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.6.12 09:24

Mala tyhle vedra snasi strasne spatne, zatim teda ji v pohode, ale je celkem nespokojena, v kocarku sebou mele, takze chodime bud brzy rano dokud slunce jeste tolik nepari, nebo vubec a doma ji nechavam skoro svlecenou.
K piti jsem ji vcera zkusila dat prevarenou vodu, pila dobre nez zjistila ze to nema zadnou chut a od te doby to plive :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.6.12 14:28

Holky, tak máme po očkování. Sem zvědavá, jakou budeme mít reakci, když je takový vedro. Malá ani nepípla a to dostala opět dvě včeličky, takže sem čučela jak tele na nový vrata :lol: Teď spí, tak sem zvědavá co bude až se vzbudí. Jinak ty vedra sou šíííííííílenýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!
Máme 68cm a 6900g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
20.6.12 21:32

Marti, tak jak jste zvládly reakce po očkování??
Jinak jsem Vám chtěla napsat, že ten šampon se jmenuje Plantur..
Jinak u nás nic nového, někdy je Elí zlatíčko, jindy zase kňučí celej den..takže střídavě oblačno.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.6.12 05:19

Veru, přesně jako u nás. V úterý jsme měli pohodu, vždycky se najedl, pohráli jsme si, začvičili a alespoň půl hodinky spinkal. Sice jel v intervalech po dvou hodinách, ale bylo to v pohodě. Včera to bylo ale náročnější, protože od 6 ráno spal do 8 jen půl hodiny. Byla jsem u kadeřnice, tak mi hlídala mamka a samozřejmě v době, kdy měl spinkat si s ním hrozně potřebovala povídat, takže ho tím asi trochu rozhodila, pak byl celý den ukňouraný a nemohl zabrat. Ani večer venku na procházce a po koupání jsme uspávali dvě hodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
21.6.12 13:14

Ahojky holky. Veru, to, že ti malý moc nejí, ti celkem závidím, ta moje věčně hladová holčička se budí přesně po 3 hodinách na jídlo. Nemusím mít ani hodinky a přesně vím, kolik je :lol:. Jinak už mi spinká úplně celou noc :potlesk:. Nají se tak kolem 20 hod a pak vstává až kolem 7 hod. ráno. Tak jsem ráda. Je to šikulka :* :potlesk:. Se spaním jsme to měli doteď takové všelijaké. Na to, jaký je spáč, mi spinkala jen minimum za den, to je tak hodinka. Ale už se to zase urovnalo. Dopoledne dá hodinku a odpoledne tak 2 - 3 hodinky :D. Dneska jsme byli píchat náušničky :,(. Malinká byla statečná a šikovná, ale plakala a plakala :,( pusinka moje. Už je to naštěstí dobré, napapala se a teď spinká pusinka moje :*. Holky, co nekojíte. Od kdy jste začaly dávat příkrmy, jestli už dáváte, a čím jste začaly. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.6.12 14:04

Ahoj holky,
dneska jsme byly s malou na 4mesicni prohlidce a dvojitem ockovani. Ockovani mala zvladla v pohode, ani moc neplakala. Doktorka uz nam doporucila zacit s prikrmy, jsem z toho trochu smutna, chtela jsem s kojenim vydrzet jeste o chvili dele, ale asi se neda nic delat :nevim:
Podle planu od doktorky by na pristi kontrole za 5 tydnu uz mela byt navykla na obed a dopoledni svacinku…tak jsem na ni zvedava, jak ji bude chutnat

Hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
21.6.12 16:11

Ahoj holky, tak malá dneska poprvé ochutnala mrkvičku..:-D Sice má 4.měsíce až zítra, ale jeden den to nic neni! Papala to, ani neprskala ale že by jí to nák extra chutnalo, se říct taky nedá.. tak uvidíme zítra.
Nechci to zakřiknout ale ted mi nějak hezky usíná sama:) vždy ji položim do postýlky, chvíli si tam povídá, občas zafňuká a pak usne.. Když teda neni přetažená, to je pak boj! Zítra jdem na očkování, Hexu i Prevenar, tak snad to bude dobře snášet prdelka moje!
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
21.6.12 16:18

To byla ale mňamka… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.6.12 21:54

Hi hi, Leni..to jste ještě dopadly dobře…my to máme většiou i na oku a uchu atd…kam si hrábne rukou.. :mrgreen:
JInak tedy, my jsme s příkrmama začli po tom 4. měsíci, dávám jen polední jídlo, zapije to ještě mlékem. Začala jsem mrkvičkou, pak mrkev + brambor, pak zahradní zelenina, brokolice - po té mi v noci řval!!, no a teď dáváme zahradní zelenina + králík nebo krůtí s jablky a to mu teda mooooooooooc chutná..:))
Jednou jsem dávala i ovocnou přesnídávku švestkovou, když se nemohl vykakat, ale to bylo asi jen jednou..
jinak Petulina, řekla Ti doktorka, co by měla být ta dopolední svačinka?? To by měla být ta ovocná přesnídávka??
Jo a večer teda dáváme kaši…celou noc mi ale zatím nespí. Někdy se mu to povede, ale většinou se mi stejně kolem 2-3 vzbudí na jídlo.. Ale mam pocit, že to dělá spíš ze zvyku a ne, že by měl hlad..hned u toho chrápe dál. Jestli s tim sám nepřestane do půl roka, tak ho to pak budu muset odnaučit, půjdu si lehnout vedle do obýváku, dam manžovi flašku s vodou a když zakňourá, tak mu dá vodu a hotovo…snad to 3 dnů by měl spát celou noc..tak uvidíme..:)
Ale dnes se mi pěkně přetáhnul..byli jsme s kamarádkama z těhu cvičení na návštěvě, 4 miminka pospolu a vůbec mi tam nechtěl spát. Asi byl taky plnej dojmů, protože když mi usnul, tak se mi dvě hodiny v kuse budil po 10 minutách a řval..až jsem si ho musela dát do postele a ležet tam hodinu s nim, než fakt vytuhnul nadobro…to se nám stalo poprvé!! A to mi manža říkal, že je dnes tedy nejdelší den a vůbec by neměla být tma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.6.12 22:15

Verco, dle doktorky mam postupovat tak, ze ted zacneme jednodruhovou zeleninou, po 2-3 dnech pridat novy druh a sledovat reakci, po trech tydnech pridat maso. Az bude navykla na poledni prikrm, tak davat dopoledni svacinku a to ve forme ovoce, nejake neagresivni, tj. jablka, hrusky, merunky, banan…

Nevim jestli mam zacinat uz ted, proste se mi zda jeste mala na prikrmy…tak mam ted trosku dilema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.12 13:09

Ahoj holky!
Tak po očkoání sme měly teplotu 38, tak sem dala nurofen a naštěstí dobrý. Jinak my teda strašně bojujem s jídlem. Vůbec nechce pít mlíko asi nemá v tom vedru chuť nebo nevím :nevim: Sem z toho docela na nervy, přes den třeba jí jen dvakrát a to to do ní s těží nasoukám :,( Tak neím. To asi není normální. Myslíte, že bych měla zajít za dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.6.12 13:23

A kolik toho Marti vypije? A celkově za den jí kolikrát? A pije ještě něco jiného? Já tedy zatím jen kojím, ale třeba každé dvě hodiny, někdy i po hodině a pije tak kolem 100 ml 8× denně. Kromě toho se do něj snažím v tomhle vedru narvat i trochu čaje, ale ten vůbec nechce a brečí u toho.

Dneska je asi hrozně utahanej, ale špatně se mu spí, prot :| ože se pořád budí, hned kňourá :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.12 13:36

No dávám jí i vodu, ale když zjistí, že to nemá chuť, tak to plie. S čajem vůbec neuspěju. A v noci a večer vypije 210ml-to jí 2×, ráno sem do ní dostala stěží 30ml, to bylo tak v 6:00 a od té doby nejedla :nevim: Je to fakt divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny