Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My dva :)
Ahojky holky moje. Tak muj Adáme už je taky ve sportáku
nevím proč ale ja mam zatim vsechno bez problemu…Adamek me ji po 5 hodinach, spi cleou noc
ale je to raubíř co si budemem vykladat..s tou postylkou to mame stejne…taky mam mantynel pres celou postylku ale stejne ty nozicky tam proplete
jinak bydlim opet doma jelikoz chlap se kterym sem byla na me stahl ruku a docela hodne takže sem zase u rodicu a uz chlapa nechci ani videt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko, slusi vam to spolu ![]()
Z chlapa si nic nedelej, jestli byl agresivni, tak je dobre ze jsi od nej pryc. A navic toho nejdulezitejsiho chlapa mas u sebe naporad ![]()
Jinak u nas je to uz celkem lepsi, mala mela nejspis hlad, prsa mam jak vyfoukly balonky, mlika asi malo, takze musim krmit casteji a jeste dokrmit UM, navic diky prikrmum se frekvence kojeni zase zmenila, takze i ty zbytky co jeste mam asi moc dlouho nevydrzi…Ale uz jsem s tim smirena, plne jsem kojila 3 mesice, delala jsem psi kusy aby to slo, presto to neslo, ale hlavne ze je mala spokojena a ja se uz taky nenervuju…
Hezky vikend vsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak dneska hrůůza! Chudinka malá byla dneska z toho vedra protivná! a nejvíc ted večir, snad hodinu jsem ji uspávala,–a to nejsem zvyklá u ní. Měla takovej histerák až ji tekly slzy, byla celá rudá a lapala po dechu:( nemohla z toho vedra asi usnout! Beruška moje
bylo mi ji tak líto, ted už naštěstí spinká, sice u mě v posteli.. Jinak s jídlem naštěstí v pohodě, i mi bumbá čajík.. ![]()
Terko, hlavně že už jste ted v pohodě.. chlap kterej tohle udělá, neni normální!!!
Petulina,– já už taky nekojim:( vydržela jsem to 3,5měsíce… a i za to jsem ráda:)
Hezký víkend:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Terko, takovej chlap za to nestojí, je dobře, že jsi od něj odešla. Malej je úžasnej ![]()
My jsme byly včera dopoledne u našich a Lukášek tam nejdřív pořád hodně brečel, asi mu vadilo to vedro, pak ale usnul a hezky spinkal dokonce tři hodiny v kuse, to už se mi přes den fakt dlouho nestalo. Večer vypil jednu dávku Nutrilonu 130 ml a po koupání si dal ještě mlíčko ode me. Když mu jedno jídlo nahradím UM, tak mám pak prsa hodně nalitá a Luky je konečně s jídlem spokojený, akorát tedy v noci stále dvakrát vstává, tak už asi budu muset zařadit kašičku, ale možná je to tím vedrem a má prostě jen žízeň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cauky holky.
Terko, jeste zes mela odvahu odejit a nebylas jedna z tech, kterr vse zapiraji a s chlapem zustavaji, takze to je moc dobre!!
Nas malej je teda z toho vedra taky vyrizenej.. Nebo zuby, kdo vi, co to je.. Nicmene po vikendu zaciname s metodou usinani podle ty knizky.. Jsem fakt uz pevne rozhodnuta, protoze je to cim dal horsi a spi u sebe v postylce jen do 1-2 v noci a pak pravidelne u nas v posteli. Takze ted jsme na vikendu u tchanovcu, Ti by mi to tady tak akorat kazili a do vseho kecali, takze se nemuzu dockat, az budeme zase doma a nejak to zacneme praktikovat..
Jeste jsem se chtela zeptat, jak casto pres den davate deti spat?? Ja se teda snazim 3× - dopo, v poledne a odpo. Ale spi max. pul az hodinu a v knizce pisou, ze dite by pred vecernim spankem melo byt vzhuru 4 hodiny. Coz teda ja mam co delat vecne udrzet malyho aspon 3 a to uz jen knoura a musim ho nosit, jinak by uz rval na cely kolo!!!
Marti, Ty mas odvahu, zes nechala uz malou s rodici celou noc.. To ja vzdy jen max. do pulnoci a to si ho stejne predtim vykoupu a uspim. Jsem si rekla, ze dokud se tedy nenauci usinat sam.
Ivco, to je dobre, ze je Lukasek ted lepsi, urcite mu prospel ten Nutrilon, tak jen tak dal a at to zvladate;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lukášek vstává většinou tak kolem 6 ráno, pak máme intervaly mezi kojením cca 2 až 3 hodiny, mezi každým kojením se ho snažím na chvíli dát spát, protože si vždycky vydrží tak maximálně hodinu hrát a pak už na něm vidím, že je dost utahanej a protivnej. Ale usne taky tak maximálně třikrát a to tak na půl hodiny až hodinu. Odpolední spinkání je venku na procházce a taky tak půl hodiny. Večer bývá tak od 4 vzhůru a začínáme uspávat v půl osmé po koupání a najedení, to je největší uspávací horor, protože to trvá i dvě tři hodiny ![]()
Máme to každý den různé, včera třeba dopoledne od těch 6 nespal vůbec a pak odpoledne tři hoďky v kuse a dneska dopoledne spal od 8 do půl 12 (to jsem se nestačila divit, ale měl zase docela neklidnou noc, asi ho trochu trápily prdíky).
Před večerním uspáváním tedy často ty 4 hodiny bdění máme, ale pak mi přijde tak přetažený, že je to uspávání ještě náročnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
'Ahoj holky. U nás to byl včera taky děs. Malá spala přes den asi jen 2 hodiny, vstávala teda v 8:30, ale večer mi usnula až ve 23:30 hod. Do té doby jen pláč. Už aby ty horka přešly. Teď mi teda spinká už 2,5 hod, a to jen proto, že spinká u našich v sušárně, kde je krásně chladno a je nahatá a přikrytá jen plenku
. Terko, je dobře, že jsi odešla. Takový chlap za to nestojí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny maminky a předem se omlouvám, že vám lezu do diskuze. Dozvěděla jsem se o vás od IvčiL, se kterou jsem v jedné uzavřené skupině. Konkrétně píšu Veroniqe…můžu mít dotaz?
Prý máte také problémy s kakáním
To mi moc mrzí
A chápu to, protože my máme taky a dost velké. Jsme na UM, nyní teda na Nutrilonu AR (který zacpává ještě více) a malá se mi prostě nevykaká. Včera po x týdnech sama v autosedačce a když jsem jí předtím prolévala švestkovou šťávičkou a také měla za den 5ml dupholacu. Dnes sama nic a pořád se mi kroutí, začala mi teď úplně dělat mosty, furt kope nožičkama a heká..až řve. Musíme používat rourku a ta nám dříve fungovala docela brzy po zavedení..teď ne. Malá prostě vůbec jakoby nereaguje. Tak jsem se chtěla zeptat na vaše zkušenosti a taky poprosit, jestli bys mi nenapsala, co se dozvíš na tom vyšetření. Já se chci zítra nasáčkovat na gastroenterologii, kde už s jednou mudr jsem v kontaktu..tak uvidíme. Ale teď o prázkách to asi bude s vyšetřeníma problém všude
Nevím jak ty, ale já už jsem z toho úplně vyřízená a prořvu půl dne. Obzvlášť když se s ní v koupelně rvu a poukouším se ji vyrourkovat a ona se vzteká a řve..a přitom potřebuje kakat. Je to úplně zoufalý a už fakt dál nemůžu. Navíc my jsme měly od porodu furt něco..takže si to zatím skoro vůbec neužívám.
Je ze mě taková deprivovaná mamina zralá na bohnice
Každopádně vám přeju, ať se to brzy zlepší a ať najdete řešení. Ráda se nechám postupy tvého lékaře inspirovat…
Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky..
Kattarina, my včera to samý..řev, řev, řev..jen se chtěl nosit, v noci ještě horší.. odpoledne byl chvilku v poho, protože jsme ho vzali ven do stínu, napustila jsem vaničku vlažnou vodou a cachtali jsme ho a byl happy..:) ale ty noci, to je vážně děs!! Dneska začínám s metodou podle knížky, tak jsem zvědavá..takhle odhodlaná jsem ještě nebyla, protože noci jsou číám dál tím horší..už nechce být skoro vůbec v postýlce, ale jen s námi ve velký posteli a já se vůbec nevyspim..vstává ráno v půl 6 a pak se mu celej den intenzivně věnuju..no prostě mi fakt došla trpělivost a večer začínáme..tak držte palce, ať vytrváme a vydržíme..:)
Kakab: ozvu se do zprávy, ať tady ostatní nenudíme s ho*nama..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, Verčo- tak hodně štěstí! Áďa byla včera v pohodě ale dneska zase děs běs… a to se vzbudila i v noci:( to normálně nedělá, spinkala asi tak hodku za celý den:( nevim jestli je to tím teplem, blbym tlakem..nebo čim:( snad to bude zase lepší zítra…
Jinak, mrkvička nás taky pěkně staví..:( dávám švestkovou štávičku nebo hruškovou..
Hezký večir
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Veru, držím palce, ať ta metoda rychle zabere a konečně si můžeš trochu odpočinout, musí to být strašně náročné ![]()
U nás bylo dneska taky „veselo“.Lukáškovi nesedí ten Nutrilon, dneska měl úplně zelené hlenovité kakání a v tom nitky krve. Po dohodě s doktorkou jsem koupila Sunar nutradefense HA, tak snad to bude OK. Asi ho po tom i bolelo bříško, protože chudinka vůbec nemohl spát a nechtěl vůbec ležet na zádech, jen na bříšku nebo na boku. Takže dneska spal od 6 ráno jen dvakrát dvacet minut. Kojila jsem ho po 1 až 2 hodinách a teď večer jsem ho po kojení dokrmila tím sunarem a vypil s velkou chutí ještě 100 ml (asi musel být chudinka dost nedojedený) a taky po první pohádce klidně usnul (normálně to trvá tři hodiny a u toho šílený řev).Tak snad už jsme konečně našli nějaké řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, Ivčo,–ono se řiká, že ten Nutrilon hodně zacpává, ale u nás to dělal Sunar, takže jsme na Nutrilonu a spokojený..
Jinak dnešní noc zase náročná.. Chudinku vzbudila ta šílená bouřka a pak se vzbudila znova:( Takže mě budto budila bouřka nebo Adélka… Nevím čím to je:( Bylo mi jí líto, byl to pláč jakoby ji něco bolelo, že by zoubky? Ale nepřijde mi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nutrilon jedl 5 dní a spíš kakal víc, ale ten pátý den už v tom měl krev. Tak doufám, že Sunar bude lepší. Zatím ho tedy moc nezasytil, protože vstával v noci stejně dvakrát a teď taky nespí a chtěl by jíst každou hodinu. Zatím dneska nekakal, tak doufám, že ho to neucpalo, normálně kaká dvakrát denně ráno a večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ivčo..
na jednu stranu se připrav, že ta stolička se prostě zahustí..jestli byl doteď jen kojenej a teď najednou dostává UM, tak se s tim bude muset chvilku vyrovat a doufam, že to zvládne a nebudete mít problémy jako my..!
Jo a ještě jsem Ti chtěla napsat, že moje zkušenost s kaší na noc je taková, že po ní vstává stejně, jako jen po mlíku..
Jinak my tedy druhý den aplikujeme metodu podle knížky..můžu vám říct, že teda se budu muset hooodně obrnit trpělivostí!!
včera večer to jakš takš šlo, hlavně má naučený rituál koupání, mazání, papání, spaní..takže plakal asi půl hodiny (byla jsem tam 3×) a spinkal mi do 2, nakrmili jsme a pak spinkal ve své postýlce do 7!!! To se mi nestalo už hodně dlouho a úspěch je i to, že nespal u nás v posteli…
No ale dnes!!! Poprvé jsem ho dala spát v půl 9 jako každý den, protože už i kňoural a mžoural oči, tahal za ucho.. no, řval víc jak 45 minut, v knížce píšou, že přes den, když řve více jak 30 až 45 min, má se vytahnout z postýlky a nechat vzhůru do dalšího spánku.. tak jsem ho vytahla, chvíli fňukal, pak jsme dali papat a šupla jsem ho znoval do postýlky v půl 11 a začalo to nanovo..usnul teď před chvilkou po opět minimálně 45 minutách řevu!!! No mazec..nechápu, kde na to to dítě bere energii..ale teď hlavně vydržet a vytrvat!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verco s metodou drzim palce, u nas zabrala (i kdyz ne kazdy den na 100% ) ale od te doby je mala spokojenejsi a lip se vyspi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kamarád mi dal pusu a já jsem zmatená
- 29.5.26 17:43
- Anonymní
- 36
Dědictví mezi sestrou a mnou, jak byste...
- 29.5.26 17:41
- Luboš P
- 118
Řešily jste někdy zvýšený kortizol?
- 29.5.26 15:51
- Oriseka
- 3
Kolagenové injekce na záda
- 29.5.26 10:51
- Tools
- 1
Jak byste řešili profil vašeho muže na...
- 29.5.26 17:07
- Clementa
- 14
Potřebuji radu, manžel mi ubližuje, kam...
- 29.5.26 11:04
- Zvedava1
- 8
Miminku vypadává jídlo z úst
- 29.5.26 17:13
- ancovicka rybicka
- 4
Jak rozdělit SJM a nastavit výživné?
- 29.5.26 15:40
- LunaP
- 32
Holky, že je to negativní?
- 29.5.26 15:41
- kve-tinka
- 12
Chybí kondomy- nevěra?
- 29.5.26 17:40
- Anonymní
- 123
Nové příspěvky
Dědictví mezi sestrou a mnou, jak byste...
- 29.5.26 17:53
- stinga
- 128
Kamarád mi dal pusu a já jsem zmatená
- 29.5.26 17:50
- stinga
- 37
Chybí kondomy- nevěra?
- 29.5.26 17:40
- Anonymní
- 123
Manželka se po dlouholetém manželství...
- 29.5.26 17:39
- Oudzej
- 130
Obrna lícního nervu
- 29.5.26 17:31
- Anonymní
- 212
Kornelije - šetření 2020
- 29.5.26 17:31
- KalamityJohn
- 114047
Malý tyran ve školce