Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
4.5.12 09:39

Ahojky všichni.
snažila jsem se vše přečíst, ale jelikož mám děsnou rýmu, teče mi u toho z očí :mrgreen:
@maty1983
Od manžela jsem to chytila já. Takovou rýmu jsem měla snad naposledy na střední :P Malá zatím nic , ale divila bych se, kdyby to nechytila.
Všechno nejlepší Vojtíškovi, hlavně zdravíčko.

Ostatní moc zdravím a přeju hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
4.5.12 09:56

@maty1983
Aha, tak to ona ty berle možná ještě má :nevim: a rýmu měla malá a pořádnou..

S tím mluvením, nebo respektive s mých chápáním :lol: , je to složitější..
Terka totiž začala drmolit jako kdyby se narodila v Japonsku :lol: , povídá si a i na mě tak „mluví“, většinou s otazníkem na konci „věty“ :P a strašně u toho rozhazuje rukama :mrgreen: je moooc důležitá.. :)
Ona spíš rozumí mně, když po ní něco chci..Jo, a pusinky dává zásadně jen taťkovi, POTVORA :D , a ještě se s pootevřenou pusinkou nakloní, jako kdyby chtěla dát francouzáka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
4.5.12 12:43

@Yamyna
jé, francouzáky známe taky :) u nás je teda dává střídavě mě i taťkovi a dokonce je dává i babičkám :)
To mluvení mi taky přijde jako japonština, ale človvěk časem odpozoruje, co tím myslí a je to sranda… Manžel přijde za Vojtou a povídá mu: „Dáme bambam?“ a Vojta se k němu přihrne s otevřenou pusou a do toho ještě stíhá drmolit „bambam bambam bambam“ :D A nebo další situace, kdy balím tašku na cestu a dávám do ní brumíka, tak Vojta se přiřítí k tašce, vytáhne brumíka a volá „brum brum“ :D
Už je s nima sranda, když to nejsou takový ležáci, což :D

@emsi
to mě mrzí, snad malá zůstane odolná, už toho měla dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
4.5.12 15:51

@maty1983 To jo, sranda je :palec:
Už dáváš brumíka ? Terka měla minulý týden poprvé kornout od zmrzky..Dlouho si ho prohlížela :lol: a pak se zakousla a „mňamMńam“ :P
Jinak nic sladkýho zatím neměla..
Teď se málem poblila z jahody :nevim:

Tak až budeš mít cestu do Pce, tak písni a půjdem ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
4.5.12 16:03

@Yamyna
tak jo, budu ráda, když se domluvíme a vyrazíme :) zrovna dneska budeme projíždět, páč máme na víkend Víťu, takže ji vyzvedneme a pak přes Pce k našim…
dávám brumíka, protože ho dostal jednou na návštěvě u kamarádky a tak do něj zapadnul, že mu ho občas dám, většinou, když někam jedeme, tak to má na cestu…

z jahody? my jahody mícháme do jogurtu a chutnají :dance: vlastně už jsme namíchali s jogurtem snad všechno ovoce, co jsme doma měli zamrazené :) teď máme od sousedů zamražené višně, tak jsem zvědavá, co na ně řekne :) ale nám chutná všechno…

tak já jdu pobalit práci, ať můžu u našich dělat, že něco dělám, když mě firma platí :D a za půl hodinky máme „abfahrt“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
4.5.12 16:06

@maty1983 Jaj! Ty pracuješ? šikulka…kéž by nám vyšla stěhovačka mojí mamky do Pce :andel: …měla bych větší šanci najít práci, páč mi zaměstnání skončilo s nástupem na nemocenskou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.5.12 10:08

@maty1983
ahojky Maty, pochlub se, co máš za práci? :D Myslím, že máme něco společného :lol:
Malá zatím odolává , jen je děsně ubrečená, jak ji lezou ty zuby. Chvílema mám pocit, že mi praskne hlava.Ale v noci spí, jen snídá už v 5. Snad se to zlepší :mrgreen:

Holky, odkdy dáváte jahody, máte z vlastní zahrádky ovoce??
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
5.5.12 16:54

@emsi
ahoj :mavam: no, nevím, jestli je to k chlubení, pracovala jsem jako tlumočnice / překladatelka + administrativní pracovník pro pražského zaměstnavatele, zaměstnavatel mi vyšel vstříc a zůstala jsem alespoň v administrativě - z domu zadávám pracovní lístky dělníků do systému
já dávám jahody od 11 měsíců, a ovoce máme z vlastní zahrádky bo od sousedů :palec:

@Yamyna
ahoj :mavam: jj, pracuju, ale je to někdy na budku, většinou to zvládám jen od našich, když mám hlídání… jinak po večerech, když malej spí :D ale pak se těžko vstává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.5.12 08:58

@maty1983 To je jasný, že jakákoli práce vyžaduje hlídání…ale seš dobrá, že máš na to energii..a vůbec ženský, který chodí třeba cvičit :palec: Já bych to potřebovala jako sůl :lol: , ale kde mám brát ten „náboj“…
Vstávám každý den v 5h a pak když chvilinku hlídá manžel , tak si jdu radši udělat pedikúru (s Tery to fakt nejde,furt po mně leze), sednout k PC, lehnout na gauč :P a prostě věnuji se lenošení :oops: :oops:
Takže, jestli to vyjde s tou babičkou, budu moct si udělat rekvalifikaci, dojít si na večeři s chotěm :lol: a konečně si to začít užívat…zatím si od narození Terky připadám trochu jako otrok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.5.12 09:45

@Yamyna
otrok :D to je dobrý, takhle jsem o tom nikdy nepřemýšlela… Já teda Vojtu na sebe nijak moc nepoutám nebo aspoň nechci, aby na mě byl závislej (takovej ten mamánek, co se nehne od maminky), takže pokud to jde, nechávám ho, ať si je sám svým pánem…občas si pořve, pak zjistí, že se mnou nehne a jde si po svých :D K našim jezdíme jednou za 14 dní, takže to ho celý den nevidím :D U tchýně je to horší, páč tu nemůže ani cejtit :zed: takže tam je to máma a táta…
Jinak s manžou jsme byli na obědě na prvního máje a bylo to fajn :) po hodně dlouhé době jsem nemusela vařit :D
Jinak dobrá nedobrá… mám práci, která za týden zabere max 3 hodiny… a jednou za měsíc (protože zpracovávám ještě intrastat) je to o 4-6 hodin navíc… takže za slušnou cenu málo muziky - jsem spokojená :D
Jakou si chceš udělat rekvalifikaci?

@emsi
tak jsem včera ještě přemýšlela, co bychom tak mohly mít společného krom dítěte narozeného ve stejném roce :D a emimina :D že by pozitivní přístup k životu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.5.12 09:55

@maty1983 To já se taky samozřejmě snažím jí na sebe moc nepoutat :P , ale ono to jde dost těžko, když máme babičky 200km daleko a navíc ta druhá nemá zájem…viděla ji jednou..no a manžel má tři směny a několikrát do měsíce i dvanáctky :roll: jsem na ni často sama :think:
Co se týká řvaní, tak jí taky občas nechám, ale ona je tak trochu přecitlivělá :) , když potřebuju něco udělat a ona chce zrovna na ruky (to chce dooost často!), tak má hysterický záchvat, kdy jí sopel teče i z uší :roll:
Snažím se babičky kompenzovat návštěvami dětských koutků..

To co psala @emsi jsem taky pochopila tak, že máte společnou mateřskou :lol: placenou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.5.12 09:59

@maty1983 Jo, a rekvalifikaci bych chtěla na pečovatelku..Vždycky jsem to chtěla dělat i když mě od toho spousta lidí odrazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.5.12 16:07

@maty1983
Ahoj, asi náhoda s tím Abfahrt, ha ha. Jsem němčinářka, tak jsem si jen myslela :lol: Jinak pro pobavení jsem v zahraniční firmě po vstupu do unie zpracovávala také intrastat. Tehdy jsem se to musela jako první naučit na nějakém školení.Začátky byly docela hustý :mrgreen:
Jo a ten pozitivní přístup k životu, to je docela dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.5.12 16:43

Jinak mám na víkend jen maličkou. Syn je u babičky a je to něco, strašně se nudím. Vždycky je tady takový frmol, malej je strašně ukecanej a pořád něco vymýšlí.Né, že bych si to neužila , ale nějak jsem si zvykla, že mám stále něco na práci. Možná si dnes něco po dlouhé době přečtu:-)
Tady prší, to je tak počasí na knihu a kafíčko. Tak si holky užívejte neděli.
Maty:
Docela už mi chybí moje práce, ale nejde to. Naposledy jsem učila, musela jsem skončit. Byla jsem v nové škole teprve dva roky, tak mi ředitelka nemohla prodloužit smlouvu. V Praze je učitelů dostatek. Spíš bych raději zase pracovala ve firmě, ale ta pracovní doba je děsivá. No a na zkrácený uvazek moc zatím firmy nereagují. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
8.5.12 11:54

ahoj holky :mavam:

@Yamyna
S tou babičkou mě to mrzí… mámě něco podobného s tchýní, akorát ji nemáme 200 km daleko, ale jen 20 :zed: o to je to asi horší… včera ani nepopřála malýmu, když jsme tam přijeli s dortem - vzala si jen holku a my jsme měli jet domů… tak jsme jeli domů… holka byla před rozbrečením se, manžu to mrzelo a já jsem to přesla s rezervou a malýho jsem vzala odpo na houpačky a skluzavku, tak jsem mu tu babu jagu snad nějak vynahradila :D
No, s tou pečovatelkou se ani nedivím, že ti to spousta lidí rozmlouvá… musíš tam být smířená se smrtí, jinak to asi dělat nejde. Kamarádky dcera chce jít studovat na záchranáře, tak se jí to taky pokouší rozmluvit (kamarádka je zdravotní sestra a prý by od toho nejradši odešla - dříve dělala pečovatelku v DD). :nevim:

@emsi
jo, intrastat je hustej, pokud to člověk nepochopí.. já jsem s tím měla zkušenost už z Quelle, tak mi to teď ani nedělalo problém, když mi to hodili na hrb, akorát furt samé změny…
hele, a nechceš si vyhodit někam inzerát třeba na doučko? Já po odpolednách taky doučuju (bydlím hned u základky, tak nemám nouzi o zájemce :) ) dá se tím taky získat nějaká ta korunka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí