Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
9.5.12 13:12

@maty1983
Ahojky. Doučovala jsem, když malej začal chodit do školky. Mám hlídání jen, když je to nutné, třeba jedu k dr. nebo jdu s malým k dr. Tchýně už nemůže moc na nohy.A momentálně stavíme, takže kvůli malému nájmu bydlíme v 2 kk. Nemůžu sem nikoho vodit a ani nechci. Do baráku to bude něco jiného, budeme mít pracovnu…Takže tak, ráda bych doučovala, ale zatím si to neumím představit s malou vedle sebe a v malém bytě. No a za někým jezdit je ted bezpředmětné :mrgreen: Uvidíme.No a s tou tvou tchýní, to je něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
9.5.12 13:16

@Yamyna
S tou pečovatelkou má Maty pravdu. Moje mamka dělala 20 let v pečovatelském době a byla opravdu smířená s tím, že tam lidé umírají. Né každému to sedne. Někdy mě to přišlo až hrozný, dokázala to brát jako běžnou věc, že jim tam zase někdo zemřel a klidně o tom mluvila u odpoledního kafe. Já na ní kolikrát zírala, co mi to vykládá. Pak se chuděra omlouvala, protože si neuvědomila, že je to pro mě docela sousto na pokec :mrgreen: :mrgreen: To já bych nemohla, ale hold nejsem na to povaha. Klobouk dolu, kdo chce takovou práci dělat. POdle mě před všemi lidmi ve zdravotnictví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
9.5.12 13:26

@emsi
no, tchýně, no comment… už jsem si všimla, že i naši koukali na manžela divně, když mluvil o svojí mámě a nazýval jí tchýně… :nevim: holt už jí má asi plné zuby. Já ji tak nějak pouštím z hlavy, je mi šumná. Včera jsme jeli vyzvednout holku a když nám nenabídla za 15 minut (stání na zahrádce) ani židli ani kafe, tak jsme řekli holce, ať se rozloučí, pak jsem k ní dala malýho, aby se taky rozloučili a následoval komentář: „neboj, mamka nám dovolí, abychom se rozloučili“ … v tu chvíli jsem přemýšlela, jestli se mám začít tlemit nebo bejt drzá… manžel to nevydejchal, páč to slyšel a ještě v autě se mu otvíral nůž v kapse.Jo, tchýně a maminky si člověk nevybírá :dance: ale hlavně, že je sranda :dance: co taky jiného s tím než se pořádně zasmát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
9.5.12 16:19
@emsi píše:
@maty1983
Ahojky. Doučovala jsem, když malej začal chodit do školky. Mám hlídání jen, když je to nutné, třeba jedu k dr. nebo jdu s malým k dr. Tchýně už nemůže moc na nohy.A momentálně stavíme, takže kvůli malému nájmu bydlíme v 2 kk. Nemůžu sem nikoho vodit a ani nechci. Do baráku to bude něco jiného, budeme mít pracovnu…Takže tak, ráda bych doučovala, ale zatím si to neumím představit s malou vedle sebe a v malém bytě. No a za někým jezdit je ted bezpředmětné :mrgreen: Uvidíme.No a s tou tvou tchýní, to je něco…

No, já taky smekám před zdravotníkama…tohle by bylo trochu o něčem jiném…jezdila bych k nim do bytu a dělala holku pro všechno..nákupy, výpomoc v domácnosti, s hygienou…atd.
Já musím dělat něco, kde mám pevnou pracovní dobu, protože manžel dělá na tři směny a na hlídání přes agenturu nemám..navíc mi bude 38let, a jako momentálně nezaměstnaná s malým děckem mě těžko někdo zaměstná…a navíc mám ráda staré lidi …sice utírat někomu zadek nebyl nikdy můj sen ;) , ale to k tomu patří, tak co dělat…
@maty1983 Takovou čarodějnici ti nezávidím…hlavně, že manžel není mamánek, to by táhlo jedině k hádkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
9.5.12 18:51

@Yamyna
to určitě, taky jsem ráda, že to vidí reálně a že si nenechá řídit život
jinak s tou pečovatelkou v bytě, tak s tím mám taky zkušenost, dělá to tchýně a dělá to pod nějakou pardubickou firmou (vím, že to vždy komentuje jako Hálová, ale je to nějaké centrum)… a to teda radím, abys byla též smířená se smrtí, páč i tam se to může stát. A taky pak záleží, na koho narazíš, ale to je jako všude…
v každém případě ti budeme držet s Vojtíškem pěstičky, aby ti to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
9.5.12 18:54
@maty1983 píše:
@Yamyna
to určitě, taky jsem ráda, že to vidí reálně a že si nenechá řídit život
jinak s tou pečovatelkou v bytě, tak s tím mám taky zkušenost, dělá to tchýně a dělá to pod nějakou pardubickou firmou (vím, že to vždy komentuje jako Hálová, ale je to nějaké centrum)… a to teda radím, abys byla též smířená se smrtí, páč i tam se to může stát. A taky pak záleží, na koho narazíš, ale to je jako všude…
v každém případě ti budeme držet s Vojtíškem pěstičky, aby ti to vyšlo :palec:
:lol: Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
10.5.12 18:08

Ahoj holky :mavam:
tak my jsme po roční prohlídce. Malej právě usnul. :) Takže mám čas vám písnout, jak jsme dopadli… malej je šikovnej, prej na roce stačí, aby uměl jedno slovo a alespoň jednou, aby se postavil v postýlce… takže my kecáme a chodíme o sto šest, navíc jsme se naučili trošku koordinovat pohyby. Ráno papal sám lipánka (ten neteče, tak mu to docela i šlo) a taky se naučil dávat kolečka na tyčku (jak je takový ten panáček z koleček na tyčce) od největšího po nejmenší to ještě nedá, ale už je tam naskládá docela suveréně :) Jinak můžeme končit s kojením, prý už stejně kojím málo, tak ho můžu postupně odstavit :potlesk: a přijdou na řadu moje zuby :( no a jinak máme 76 cm a 9,08 kg, takže jsme překonali 9ti kilovou hranici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
10.5.12 19:11

@maty1983 Výborně :palec:
Já vážila dnes Terezinu a má 11.5kg !§ :mrgreen:
Jo a s mamkou to nevyjde :,( na druhou stranu je to pro ni dobře, nebude muset žít v nejistotě…dostala totiž místo v penzionu pro důchodce, tak se tem za měsíc stěhuje :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.5.12 07:28

@Yamyna
tak to je vaha :palec: my máme na roce přesně o kilo míň než by měl mít.
S tou mamkou me to mrzí, alespon bys měla čas přijít na jiné myšlenky…kdypak nebudeš mít manžu doma? že bychom si s Vojtou udělali výlet do pce a vás dvě vytáhli někam na dětské hřiště?
Taky jsem se chtěla zeptat, jestli jsi v kontaktu ještě s někým z té super diskuse, kde je mapa problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
11.5.12 07:33
@maty1983 píše:
@Yamyna
tak to je vaha :palec: my máme na roce přesně o kilo míň než by měl mít.
S tou mamkou me to mrzí, alespon bys měla čas přijít na jiné myšlenky…kdypak nebudeš mít manžu doma? že bychom si s Vojtou udělali výlet do pce a vás dvě vytáhli někam na dětské hřiště?
Taky jsem se chtěla zeptat, jestli jsi v kontaktu ještě s někým z té super diskuse, kde je mapa problém?

No je to na prd…druhé dítě nebude..bez babiček bych to nedala..

Z diskuze jsem byla v kontaktu jen s tebou a s Popletkou..a pak s Orchideikou.
Bez taťky jsme teď v so-ne a pak 17.-18.5…
Tak dej vědět..ti písnu do SZ telefon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.5.12 07:40

@Yamyna
domluvime se pres sz… reknem i poplet nebo to sfrknem solo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
11.5.12 07:43
@maty1983 píše:
@Yamyna
domluvime se pres sz… reknem i poplet nebo to sfrknem solo?

Je mi to jedno…záleží na tobě…já ji můžu vidět častěji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.5.12 07:46

@Yamyna
mě taky nevadí… jsem s ní v kontaktu a docela dlouho jsem ji právě neviděla, naposledy byla u nás v zimě, pak měla nějaké trable, teď ta operace, takže nebyl čas a ani příležitost ji vidět… tak já jí cinknu a domluvím to s ní na toho 17. (předběžně, aby si nic neplánovala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
11.5.12 07:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.5.12 07:49

@Yamyna
super
tak já jdu ještě došolichat nějaké resty do práce a po 9té se tam musím otočit…tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí