Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.8.22 14:18

@an-na nám už pomalu taky začíná, ale máme ji pořád v postýlce kvůli staršímu, tak už možná postavíme ohrádku.. uvidíme, zatím hlavně rotuje kolem osy..

jo dýně, to zase chápu takové to vzácnější.. ale běžnou zeleninu bych dělala vždy i po troškách, vždy se to dá jinak zpracovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
1.8.22 14:28

@Terez 111 prdíky už Presly bohudiky, teď spíš když ho nadme nějaká zelenina ale prdí sám a bez kroucení, takže to nějak neresim :nevim: Mě se malý budí v noci dost, pořád chce dudlík, vzbudí se na něj i 20×, dám mu ho a v sekundě spí dál. A jestli máme nějaké světle chvilky? Upřímně moc ne. Kdyz malý každé bdělé okno 70% něco a vzteká se nebo brečí, tak tam toho prostoru moc není. Jo, je krásne jak se vzbudí a usmívá se, ale to je jen takový mžik oproti dalším 2hodinam, než zase půjde spát… Takže asi tak.. chodit s nim nechci nikam, to je na mašlí, takže jsem poslední dobou zavřená doma raději což taks moc nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.8.22 15:06
@MajakS píše:
@Sedmikráskakrásná Já začala těsně po 5.mesici. a mrazím. Samozřejmě, čerstvé je čerstvé, ale tu trochu, co sní vařit každý den? A co s tím zbytkem? S těmi živinami to není taková hrůza.

Ja to delam tak, ze varim treba jednu malou mrkev nebo jednu malou bramboru. Z cukety a dyne uriznu kousek, necham v lednici na dalsi den a pak zbytek zpracuju do naseho jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.8.22 15:37

@Nikca7 a vzteka se ti i v cizim prostredi? Nas maly je doma taky vztekloun, ale mimo domov je zlaty. Kouka na neznamy veci okolo a je klid. Nejradsi bych s nim ted neustale jezdila po dovolenych, protoze tam je jak vymeneny. A nikdo mi pak nechce verit, ze doma vydrzi tak 30minut si sam hrat a pak uz se jen vzteka, ze mu neco nejde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
1.8.22 15:41

@Ernais Tak to je u nás naprosto to stejný, vyjedeme na výlet a malá je milionova, dojedeme domu, otevřeme barák a spustí řev. Takže asi budeme muset kousnout doma svinčík, pac na uklid proste není čas a my budem někde trajdat :think: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.8.22 13:48

@Nikca7 To mě mrzí, ale věřím že bude brzy líp. Když si vzpomenu na první 4 měsíce, to byl taky očistec, ale cítím, jak se to pomalu lepší. Sice je taky pořád řev a kňourání, ale je i více chvilek bez toho. No a zbavit ho ty dvě hoďky vždycky, to je mazec. U všeho vydrží jen pár minut, i když jsem u něj. Často už odpočítávám hodiny do večerního koupání. U nás je to ale těma prdama asi. Třeba teď píšu tenhle příspěvek už asi hodinu, protože byl v úplný hysterii a pak z něj vyšel jeden pšouk :pocitac: Čím by to mohlo být u vás? :think: A hlavní je, neporovnavat se s ostatníma. Kamarádka, se kterou občas chodíme ven, má holčičku, co nezabreci, spinká celou noc, vydrží si hodinu hrát na dece a pak tam usne a to když poslouchám, tak mi to taky moc nepřidá :mrgreen: Navíc si teď manžel zlomil ruku, tak mám miminka dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
4.8.22 15:13

Holky, přemýšleli jste už nad golfáčem? Jaký pořídíte? A kdy tak do něj budete dětičky dávat? Já myslím, že už se nám blíží doba, kdy sedne, tak už to začínám obhlížet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.22 15:21

@an-na já mu ho koupím na další jaro a budu mu kupovat od twistshake. Na zimu ho kupovat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.8.22 19:17

@an-na a galfac budes mit jako doplnek ke sportaku? Ja totiz premyslim, jestli golfac vubec budu porizovat, jestli to ma smysl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.22 19:22

@Ernais já ho chci proto že je to skladnejsi než sporťák 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.8.22 19:37

@Ronnie.M my mame v planu na podzim koupit takovy ten kocarek do letadla, tak premyslim ze ho pak budu vyuzivat na takovy ty rychlopojizdky. Zatim na nakupy a tak vyuzivam nositko, ale uvidime, jak dlouho toho naseho drobka moje zada daji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.22 19:43

@Ernais já nositko nemám, nemám to ráda 😁 a skládat se pořád s tím sporákem, ještě ti zabere půlku kufru. Přijde nám snazší tenhle 😁 ještě ten od twistshake se hrozně dobře rozkládá, že je to vážně rychlovka 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.8.22 19:59

@Ronnie.M ja mam sportak Thule a ten se slozi a rozlozi jednim cvaknutim, ale je pravda, ze zabere dost mista a neni nejlehci. Ja nejdriv nositko povazovala za zbytečnost, ale ted si ho nemuzu vynachvalit a pouzivam ho skoro denne. Kdyz jdu na nakup, tak tam jen malyho zacvaknu a jdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.22 20:08

@Ernais já ty nosítka nemám ráda kvůli tomu co to může udělat se zády, nosit takovou váhu 😁 já právě ten kočárek teď nedokážu rozložit, je moc těžký na mě 😁 my máme trojkombinaci Bexa air

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
4.8.22 20:13

@an-na Mám po starší dceři Baby design Look air. A asi pak budu předávat rovnou do něj, je skladnější a jednodušší na skládání. Ať můžu dvojkombinaci rovnou prodat 8) Malá teda ještě neleze a nejde do sedu, ale už je skoro přes celý kočár a přitahuje se mi za boky kočárku, takže si nejsem úplně jistá už m nenechávám samotnou a když spí, tak mám chůvičky a i tak kontroluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí