Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
6.9.22 15:59

@Ronnie.M čauky, moje zkušenost se svatbou je následující, brali jsme se v září, termín jsme šli vyřídit v lednu a dostali jsme ho jenom proto že jim na to datum někdo vypadl, jinak to bylo plné… Ale byla to sobota… Takže za mě asi lepší dřív než později… A vlastně i všechno ostatní jako šaty, kosmeticka/kadeřnice, DJ, fotograf… Jsem zařizovala s veeelkym předstihem. Hodně věcí na svatbu jsem si tvořila sama (svatební noviny, kartičky přání, poděkování svědkům a rodičům, slib tchýní atd) a strašně mě to bavilo :D takže za mě čím dřív tím líp, a DJ je určitě skvělý nápad, celou tu svatbu povznesl a postaral se o hudební podklad ke všemu, do aplikace jsem mu nahrála skladby které jsme chtěli od příchodu až po prvni tanec, pak černou listinu hudby co se hrát nemá…

Co se týče rodičů a všech ostatních, hned na začátku jsme striktně a velmi, velmi důrazně řekli, že po nich nic nechceme a že se nemají o nic starat, na nic se ptát a prostě jen přijít :D moje máti se mi tez dost plete do života tak měla takové tendence ale nenechala sem se… Chce to pevnou vůli :D kdyby tě něco zajímalo klidně napiš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.9.22 16:29

@el.leanor21 no já právě bych taky radši začala dřív 😁 my by jsme chtěli svatbu v červenci. Ještě se mu i povedlo, že kamarádka má firmu s dřevěnými dekoracemi a díky tomu má hodně známých že salonu z satama, kadeřnici, kosmeticek, kvetinarek, že říkala, že nám to klidně domluví přes ní. Takže jsem zvědavá jak to bude

Jinak holky malý mě teď hrozně pobavil v houpatku když jsme mu pustili Duck TV 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
6.9.22 17:00

@Ronnie.M pro nás byla priorita to že nebude takové horko protože to nesnášíme jsme spíše podzimní a vůbec každý si to podle mě trochu i vybírá srdcem ten čas :lol: a taky jsme se vyléčili z letního termínu když jsme byli na svatbě na konci června, bylo 35 stupňů, ze všech lilo, hlavně teda z chlapů v těch kvadrech a všichni se modlili až už ten obřad skončí, pak naběhli k baru pro pivo a nemohli je nahnat na focení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.9.22 20:55

@el.leanor21 to my jsme zase teplomilové 😁 já extrémní, já vždycky čekám celý rok na těch pár týdnu horka a pak už zase jen čekám na další 😂 a přítel má taky radši teplo. A zase právě nechceme zimu a v červnu svatbu mít nemůžeme, to ji má kamarádka a jsme pozvany 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
6.9.22 21:20

@Ronnie.M tak v tom případě je to vyřešené když máte rádi teplo :D my to máme naopak, celé léto čekáme na podzim a pak ožíváme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.9.22 19:01

Ahoj holky, prosím vás mám takový problém. Z pojišťovny mi psali, že neví kdo za mě platí pojistné. Byl to měsíc kdy mi koncila mateřská a začínala jsem rodičák, ale rodičák jsme řešili skoro do teď a já nevím jak jim mám doložit, že jsem na rodicaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.22 19:03

@Ronnie.M řešila bych přes ÚP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
21.9.22 19:32

Jak jste na tom s jídlem? Máme na oběd masozeleninu. Teď jsem začala střídat přílohy-brambora, rýže, kus kus, těstoviny (tarhona) a k tomu zeleniny a maso, žloutek. Ale je to furt dokola, hlavně ty zeleniny… dopoledne zavádíme svačinu, zkoušíme 4.druh ovoce. Říkala jsem si, že bych zkusila k večeru kaši. Přijde mi, že jak začala dopoledne ovoce, tak má fakt delší dopolední spánek. A v noci by se to hodilo :lol: Ale nevím, jestli to pomůže. Navíc se mi ta kase na noc úplně nelíbí. Spíš bych ji zavedla dopoledne k ovoci. Nebo jak jste na tom s kasema? Dáváte? Jaké? A kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
21.9.22 19:51

@MajakS u nás to je s jídlem tak, že má jakoby oběd (příkrmy kupuj, takže vybírám různé varianty podle měsíců) pak má odpoledne jako svačinku presnidavku nebo no pudink a my kaši dáváme na noc už od 4. Měsíce. Dáváme od Nestlé, ty nám chutnají nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.9.22 20:31

@MajakS u nas vecerni kase nemela na spanek zadny vliv, davam od ukonceneho 6 mesice nemlecnou s MM. Jinak my jedeme dopoledni svacu-presnidavku, pak obed masozelenina a zarazuju postupne prilohy, pak odpoledne druha pulka presnidavky+trochu jogurtu a vecer pred spanim tu kasi. Akorat mi vseho sni stezi 100g a nevypada, ze by se chtel nejak rozjist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 20:55

My budeme mít 7 měsíců a máme velký problém do ní cokoliv narvat :( zkoušeli jsme zatím jen zeleninu a už i tu kaši, jednou jsem ze zoufalství dala ovocnou a to si aspoň trošku zobla, jinak má problém jíst v sedě i pít :nevim: :think: a vypadalo to, že už bude jíst krásně, onemocněla a ani teď když jsou to skoro dva týdny jenom se přiblížím se lžičkou už cuká :( neví někdo něco na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 20:56

A jak to máte s pláčem? první nám už od třech měsíců plakalo fakt jen párkrát za den, tady ta nám řve nonstop dokud není u brášky nebo u táty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
21.9.22 20:58

@Ernais me malý ji taky tak 100g a je najezeny, tajze má vždycky velkou skleničku třeba na 2 obědy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
21.9.22 21:01

@Sedmikráskakrásná s tím jídlem bohužel nevím, náš malý o jídlo jevy sám od sebe velký zájem… A ten pláč u nás se brečí před každým spaním přes den. Vždycky začne brečet, že nejsme z něj, ale když zjistí, že k němu nepřijdeme tak přestane a jde spát. Nechodíme k b mu a necháme ho, protože jsme vypozorovali, že to dělá opravdu jen proto, že zkouší kdy k němu přijdeme, už je teď v tom 8. Měsíci pěkně vycurany 😁 ale večerní spaní je v klidu. Dostane kaši do flašky, dopije, dá si dudlicek, flašku zahodi, prituli si usinacka a jde spát 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 21:04

@Ronnie.M tak takové dítě jsem neměla ani jedno :srdce: :andel: závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat