Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
2.9.21 15:39

@Ernais me by ho taky nedelali na kazde tehu poradne, kdybych si nezaplatila za 900 tehu balicek. Prijde mi to úplně nesmyslne, za co jako teda platim, ale samozřejmě jsem si to zaplatila at mam klid v duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.9.21 15:46

Tak to ma pak moje gynekolozka asi nadstandardní služby, jen ja je povazovala za naprosto samozrejme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
2.9.21 15:57

Mně taky dělá ultrazvuk pokaždý a pořádně :palec: a nedovedu si představit, že by nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
2.9.21 18:16

Ahoj holky, přidávám vám sem seznam mojí výbavičky , jako inspiraci, třeba vám to pomůže ;) :mavam:
přeji vám všem klidné těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.9.21 21:45

Ahoj holky!

Dnes mam po screeningu a vse dopadlo na jednicku. ❤️ Jsem 12+5, termin porodu 12.3. a miminko meri 9cm od hlavicky k zadecku. :-) Vypadal spokojene, skrabal se na hlave a obcas se sebou vtipne hodil. Maminka s tatinkem hrdinne zatlacovali slzicky, utirala jsem si jen vlhkost kolem oci… 😀 Lepsi fotku nemame, zapomnela jsem si o ni rict a pak uz tam mel pan doktor pouze tuto z mereni sij. projasneni. 😀

• ne, ockovat nas nenecham, Covid jsem neprodelala i presto, ze jsem byla nekolikrat v primem kontaktu s nakazenymi (pracuji v soc. sluzbach)
  • ano, moje doktorka dela ultrazvuk pri kazde navsteve :-) nic jsem ji za to nikdy neplatila a o nic si rikat nemusim, je to bezne
  • dnes byl screening 2.9. a dalsi kontrola 29.9., prijde mi to adekvatni :-)
  • vcera z nervu a dnes z radosti jsem si objednala nove tehu obleceni ze Zalanda a Bonprixu. 🙈 🙈 Dam pak recenze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
3.9.21 06:18

@Katrin2626 tak velka gratulace! :hug: Ja zkusila objednat tehotenske obleceni z Lidli a jsem teda dost rpzpacita z velikosti, pred otehotnenim jsem nosila S/XS, tak jsem naobjednala M, neco je dobry a myslim ze tak v 6 mesici mi to bude a neco mi prijde jak velikost pro slona a desi me, ze bych do toho snad mela nekdy dorust :lol:
Jinak holky nosite uz nektera tehotenske obleceni? Ja pristi tyden startuju 5 mesic a porad si vystacim se svym starym oblecenim :think: kamaradka nosila tehu kalhoty snad od zacatku 4 mesice, ale ja furt nevim, na co by mi bylo, kdyz by mi pres bricho stejne plandalo :D Vcera mi trenerka ve fitku rika, ze neni mozny, abych pristi tyden zacinala 5 mesic, ze kde mam prej nejaky břicho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.9.21 07:21

@Ernais, moc dekuji!! <3

Řekla bych, že máš objednávat normálně svou velikost. Tznm. i těhotenské bys měla mít XS/S, určitě ne M, do toho nikdy nedorosteš. :-D

Ja treba nosim celozivotne S/M a vse tehotenske kupuji normalne v Sku, kalhoty teda v Mku, protoze jsem dlouha a pak mi lezou vsude kotniky. Jinak vrsek nosim normalne moje obleceni, ale kalhoty uz nezvladam asi od 10 tt. Proste jsem je nedozapla pres tu zvetsenou delohu a kdyz jo, tak jsem v nich trpela a stejne jsem si je pak musela rozepnout. Takze ja uz musim nosit jedine leginy nebo tehu kalhoty s tim, ze si ten náplet akorat prehnu na pul a jsou mi krasne akorat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
3.9.21 07:57

Já už nosím tehu oblečení, dělá mi starost zimni bunda :nevim:
Máte už koupenou nějakou vybavicku? Kocarek, postýlku, vybavicka do postýlky?
Já už mam kocarek :srdce: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
3.9.21 08:15

@Mala A. Ja vybavicku neresim, nejak me to absolutne nebere :oops: Mame teda uz doma dve postylky, co nam dovezli pribuzni ze zahranici, nechci totiz resit, ze se tam v zime skrz covid nedostanu a budu to muset kupovat nove. A mam vytipovany kocarek, co se mi libi a to je z mych priprav vsechno :lol:
Jinak zimni bundu neresim, mam asi patero kabatu, tak doufam, ze si vystacim s nima a nic specialniho kupovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 08:44
@Ernais píše:
Tak to ma pak moje gynekolozka asi nadstandardní služby, jen ja je povazovala za naprosto samozrejme :D

Jj. To ma. Protoze jinak pojistovna ji proplati jen 3 utz za tehotenstvi. Takze si ty utz navic proste neúčtuje.
Někteří doktori fakt navic nic neudelaji, a maji pak ty tehotenske balicky, kde je utz a fotka kazdou kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
83
3.9.21 09:21
@Anonymní píše:
Jj. To ma. Protoze jinak pojistovna ji proplati jen 3 utz za tehotenstvi. Takze si ty utz navic proste neúčtuje.
Někteří doktori fakt navic nic neudelaji, a maji pak ty tehotenske balicky, kde je utz a fotka kazdou kontrolu.

Treba ja uz mam za sebou u sve doktorky asi 6 ultrazvuku a to teprve zakoncuji 13 tt. :think: Nikdy jsem si o nic nerikala, doktorka si me zve sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
3.9.21 09:21

Já potřebovala legíny a trička s dl. rukavem a mám pocit, že je všude vyprodáno. Jinak rifle mi taky vadí a ani přes triko nedám. Takže u mě to vypadá prostě jen na legíny a šaty, cardigany atd.
My jsme po holkách všechno prodali, takže nemám vlastně nic, kromě sporťáku a holciciho oblečení od velikostí tak 68. Ale ještě vyčkávám, podle mě je ještě čas. Navíc si necháme říct pohlaví a neutrál se dost těžko shání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.9.21 09:33

@Ernais ja mam bricho vždy tak na vecer, jinak taky nic moc. Ted jsem 18tt a sve kalhoty normalne zapnu ale jen na chvili, protoze pak uz to začíná tlačit a neni to prijemne. Jinak to tehu obleceni kupuj takove jake mas ty, takze Ska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.9.21 09:41

@Káťa19 dekuji moc za skvely seznam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.9.21 09:50

No já ještě žádné těhotenské nemám nosím kalhoty na gumu ale chystám se koupit až se někam dostanu a pro miminko čekám na pohlaví pro holčičku bych nepotřebovala kupovat prakticky nic kdyby to byl kluk tak zase pro změnu skoro vše takže dřív než se dozvím pohlaví určitě nic řešit nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí