Mladé, zajištěné holky "k světu" - bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
16.5.16 09:17
@Anonymní píše:
Tak jsem si přečetla celou diskuzi začínám mít pocit že kvalitní partner/ka je bud lékařka, veterinářka, manažerka atd…Obyčejní lidi asi nebudou to pravé ořechové. Dneska holky nechtějí chlapa, který někde normálně pracuje /automechanik atd/,muži zase něchtějí pokladní ze supermarketu atd…asi by se neměli čím pochválit. To se potom nedivím, že je někdo sám.

To si nemyslím. Svůj k svému. A nejde o samotnou profesi – dneska je i prodavačka kolikrát vysokoškolačka. Spíš o vlastní nastavení, zaměření, rozhled, inteligenci, rodinné zázemí a zvyky. Lékař asi nebude chtít být s někým, kdo nedošel dál než do místního konzumu a dokáže se bavit jen o Prostřenu. Stejně tak kuchařce, která sotva dokončila školu, asi nebudou nic říkat každodenní úvahy jaderného fyzika. Proto by člověk možná měl hledat někde mezi svými a ne někde úplně mimo, pak se mění šance na spokojený vztah. (Domácí statistiky o tetičce vysokoškolské profesorce a strýci se sotva dokončenou základkou si můžete nechat pro sebe. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
16.5.16 16:21
@Anonymní píše:
Toz jsme kluci z Moravy, kosek na sever od Olomoca :mrgreen:.

Kazdopadne dekuji za potesujici reakci! :mavam: a i kdyz ja si take myslim, ze pozadavky nemam az tak prehnane a priradil bych je k normalni zene, tak bud tady takove nezadane zeny nemame a nebo ty pozadavky normalni nejsou, nevim.
Je pravda, ze asi v tom mem seznamu jeste par veci chybi, jako taktnost, intelekt, byt pozitivni, mit smysl pro humor, nebyt prehnane vznetliva, chtit se nekam posouvat, jako clovek…, ale porad si nemyslim, ze by to bylo nerealne, beru to spis podle sebe, co jsem schopen nabidnout ja sam.

Naprosto jsi ale vystihla (i kdyz ani nevim z jake me vety to tak slo poznat), ze problemy resim docela celem, rozhodne necekam az se vyresi samy a co se tyce neprijemnych veci, tak nemam problem si s nimi poradit, spis naopak, cim vetsi problem, tim vetsi motivace to pro me je.
Chtel bych se ale omluvit zakladatelce za to, ze se chodim „vyplakat“ do ciziho tematu, ale byl jsem zde nabirat zkusenosti jinych kvuli pripadne pomoci s jednou vaznou nemoci, ktera se nam v rodine bohuzel vyskytla a nadpis tohoto tematu me proste prastil do oci, tak doufam, ze to vadit nebude, jinak me smazte :-). Slibuji, ze uz tady nebudu zaclanet, soudnost je vlastne take jedna z veci, ktera by se mi libila u partnerky (ja vim, uz to ze me pomalu vse leze :mrgreen: ).

No vidíte, happyend :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria