Mladé, zajištěné holky "k světu" - bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2687
12.5.16 22:38
@aquawoman píše:
Takže myslíš, že se dokážeš seznámit i s muži, kteří hledají vážný vztah?
Protože mě napadlo, že můžeš vyhledávat typy, kteří jsou atraktivní pro ostatní (pro všechny ženy), kteří se snáze seznamují a takoví jsou povětšinou ti děvkaři (typičtí alfa samci). Možná máš jen pocit, že nemáš vysoké nároky - takové jsem zase znala chlapy, oni neměli vysoké nároky na ženu (podle nich), podle mě byly dost vysoké a proto nemohli dlouho najít partnerku. Ale jako to jsou stále jen úvahy, asi bych udělala to, co radí anonymní 2 - prostě se někoho zeptat, jak působíš a třeba ten problém odhalíš :think:

Presne takhle to vidim. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 22:42

@Scarabeuss Dík za pohled z druhé strany ;)
Sice si nemyslím, že bych byla namyšlená, nicméně třeba se pletu. Nebo tak mohu působit na okolí :nevim:
Zajímalo by mě, proč mě teda rádi oslovují takoví ti frajírci - od prvního pohledu děvkaři, kteří rozhodně nevypadají, že by pomýšleli na vztah…

@aquawoman Já právě o ty alfa samce nestojím, přitahují mě úplně jiné typy. A ano, pokud se to, aby měl vyřešenou minulost, nebyl zadlužený a nepřeháněl to s chlastem, považuje za náročnost, pak jsem náročná. Ale vzhledem ke zkušenostem minulým, z tohoto prostě nejsem ochotna slevit.

• Citovat
  • Upravit
2687
12.5.16 22:43

Jinak ziskat od nekoho kvalitni zpetnou vazbu na sebe je temer nemozny. Lidi casto jednaj podvedome, nevedome a proste nedokazou rict, co presne jim vlastne vadi. Nemluve o tom, ze nekdo ani nechce byt uprimny a nakeca nejaky obecny recicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
12.5.16 22:44
@Anonymní píše:
@Scarabeuss Dík za pohled z druhé strany ;)
Sice si nemyslím, že bych byla namyšlená, nicméně třeba se pletu. Nebo tak mohu působit na okolí :nevim:
Zajímalo by mě, proč mě teda rádi oslovují takoví ti frajírci - od prvního pohledu děvkaři, kteří rozhodně nevypadají, že by pomýšleli na vztah…@aquawoman Já právě o ty alfa samce nestojím, přitahují mě úplně jiné typy. A ano, pokud se to, aby měl vyřešenou minulost, nebyl zadlužený a nepřeháněl to s chlastem, považuje za náročnost, pak jsem náročná. Ale vzhledem ke zkušenostem minulým, z tohoto prostě nejsem ochotna slevit.

Protoze oslovujou kazdou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
12.5.16 22:45
@radkka píše:
Fakt si protiřečíš, trvá ti než se otevřeš, ale jsi společenská a ráda flirtuješ? To jde trochu proti sobě, ne?
Prostě se bav, užívej si mládí s přáteli a ten chlap se objeví. Nesnaž se za každou cenu hledat v každém milém chlapovi partnera, ono to přijde, když to člověk nejméně čeká :kytka:

no to vubec nejde proti sobe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 22:46

@Scarabeuss Dík, teď si připadám jak nejlacinější dě*ka :D

• Citovat
  • Upravit
107638
12.5.16 22:48
@KiwiT píše:
Nemyslím si, že umět flirtovat a bát se věřit někomu je protiřečení. Flirt je nezávazná věc, věřit někomu a otevřít se mu je něco jiného.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
12.5.16 22:51
@Scarabeuss píše:
Protoze oslovujou kazdou? :think:

Přesně to stejné mě napadlo :) Zkouší to na každou. Navíc zakladatelka píše, že nemá problém flirtovat.

Anonymní a nebude problém v tom, kde ty chlapy hledáš? V nějakých barech, na diskotékách, apod. se to bude převážně hemžit takovými… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 22:58

@aquawoman To vůbec. Já po barech nechodím a z diskoték jsem dávno vyrostla. Osloví mě normálně za bílého dne - na ulici, na výletě, v knihovně, v obchodě, v kavárně…

@Scarabeuss, @Bora-Bora Tak díky za objasnění. Jsem očividně stále naivní, když čekám, že na výše zmíněných místech potkám spíš ty typy pro rodinu :)

• Citovat
  • Upravit
2687
12.5.16 23:01
@Anonymní píše:@Scarabeuss, @Bora-Bora Tak díky za objasnění. Jsem očividně stále naivní, když čekám, že na výše zmíněných místech potkám spíš ty typy pro rodinu :)

Na to oslovit cizi zenskou nekde pred lidma venku ma malokdo, to spis si troufne ten „normalni“ muz v baru. Zkus nejaky krouzky, konicky, kde jsou ruzni lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
12.5.16 23:03

Spousta lidi se taky seznami v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 23:21

Tak určitě. Zase to nebylo myšleno úplně černobíle. Prostě chodím ráda mezi lidi spíš přes den - fitko, brusle atd., večer třeba občas s přáteli do restaurace, kina, ale po barech neběhám, to není nic pro mě.

V práci si skvěle rozumím se dvěma mladšími kolegy (myšleno mladí věkem, nikoli mladší než já), jsou prima, nejsou ale single. Zbytek jsou buď sarší pánové, anebo ženy.

• Citovat
  • Upravit
366
12.5.16 23:26

Pokud mas 2 vs, vizualni uroven, tak je jasne, ze si budes hledat v duchu „vrana k vrane seda“, ze si nevyberes umasteneho ceskeho knedlika s vyucnim listem, ktery pro uspesnou zenu bude pouzivat prizvisko reditelka zemekoule apod. Spoustu ceskych chlapu, co patri k prumeru, pak na ty zenske, co jsou samostatne, vzdelane, vydelavajici nedosahnou, urazi je a shazuji. Jen ukazuji svou malost. Vubec nejsi narocna, aby nebyl zadluzeny, nelemcal denne litr vina, nebyl flink je zaklad, neznam zenskou, ktera by takoveho chtela. A jestli jo, tak do roka tu bude zakladat diskuze, jak toho sveho pijana z uradu prace musi zivit. Urcite znas Paretovo pravidlo, 20:80, tady je zastoupena ta osmdesatka, tedy prumerni a ty ti take pisou. Sama pises, ze jsi je pobourila. Neztracej cas v teto diskuzi. A neslevuj ze svych naroku a hlavne, nedelej si hlavu z lidi, kteri neodpousti uspech. V cr je jich vice nez dost. Urcite najdes, ale bude to treba dele trvat. Nezapomen pri tom hledani delit zrno od plev alias 20:80. a z te dvacitky pak vybirej. Preji Ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.5.16 23:46

A delas nejake konicky poradne? Varit a pect umi totiz uplne kazda. Co treba aktivni dovolena na kolech? Nepripadas mi ani moc narocna. Ale nevim, v jakych kruzich se pohybujes, neni uplne bezne mezi VS mit dluhy (nepocitam hypoteky).

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
12.5.16 23:47
@Anonymní píše:
Pokud mas 2 vs, vizualni uroven, tak je jasne, ze si budes hledat v duchu „vrana k vrane seda“, ze si nevyberes umasteneho ceskeho knedlika s vyucnim listem, ktery pro uspesnou zenu bude pouzivat prizvisko reditelka zemekoule apod. Spoustu ceskych chlapu, co patri k prumeru, pak na ty zenske, co jsou samostatne, vzdelane, vydelavajici nedosahnou, urazi je a shazuji. Jen ukazuji svou malost. Vubec nejsi narocna, aby nebyl zadluzeny, nelemcal denne litr vina, nebyl flink je zaklad, neznam zenskou, ktera by takoveho chtela. A jestli jo, tak do roka tu bude zakladat diskuze, jak toho sveho pijana z uradu prace musi zivit. Urcite znas Paretovo pravidlo, 20:80, tady je zastoupena ta osmdesatka, tedy prumerni a ty ti take pisou. Sama pises, ze jsi je pobourila. Neztracej cas v teto diskuzi. A neslevuj ze svych naroku a hlavne, nedelej si hlavu z lidi, kteri neodpousti uspech. V cr je jich vice nez dost. Urcite najdes, ale bude to treba dele trvat. Nezapomen pri tom hledani delit zrno od plev alias 20:80. a z te dvacitky pak vybirej. Preji Ti to.

No a co je podle tebe uspesna zena? Ta, co umi variet, pect, ma VS a nema dluhy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky