Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
no to vubec nejde proti sobe
Podle mě jo, společenského člověka si opravdu nepředstavuji jako nedůvěřivého a odtažitého, ani takového neznám.
Hodně štěstí - jak pozoruju emimino i realitu - takových holek je fakt hodně. Samostatné, nezávislé, pracující nenechávající si s. rát na hlavu - a chlapů, kteří unesou to, že má mozek v hlavě je nedostatek ![]()
@Mango_Lassi Já jí pomáhám třeba jen tím, že na rozdíl od většiny slepic tady nepřekrucuju a nevypichuju věci absolutně mimo mísu ![]()
@Mango_Lassi
Já si spíš myslím, že zakladatelka to chtěla podat tak, že má dobrou práci, je samostatná, nezávislá (silná žena), ale zároveň nemá problém uvařit a upéct, postarat se o domácnost (hospodyňka). Asi to chtěla skloubit, aby to nevypadalo, že je jen ambiciózní kariéristka čekající na generálního ředitele nadnárodní korporace, aspoň tak jsem to pochopila.
Společensky se bavit a flirtovat je více na povrchu a důvěra k muži je přece o hloubce.
Když někomu nevěříš hned to neznamená že si tvou důvěru nezíská, chce to jen čas a trpělivost z jeho strany.
@Bora-Bora píše:
To je pravda, až nynější přítrl nevaří. Jinak exmanžel i expřítel vařili oba.
A CO jin to bylo platný, že?
@Padmé Amidala mně zakladatelka připadá jako průměrná holka s průměrnými celkem standardními zájmy. Takových holek běhá po světě spousty. Já být chlap, tak není pro mě ničím zajímavá. Ale to nic proti ničemu, že.
@truelly píše:
Hodně štěstí - jak pozoruju emimino i realitu - takových holek je fakt hodně. Samostatné, nezávislé, pracující nenechávající si s. rát na hlavu - a chlapů, kteří unesou to, že má mozek v hlavě je nedostatek
jojo, ti chlapi jsou dnes fakt straší, lépe Vám bude bez nich. Všechny nezávislé, chytré, krásné, schopné ![]()
Zakladatelko z většiny reakcí tady vidíš, jaká je skutečná realita…ještě se pořád divíš, kde jsou ti správní chlapi?
Takže mnoho sil a ještě víc trpělivosti při hledání toho pravého. Hlavně zůstaň svá, na tobě určitě nic špatného není ![]()
@Mango_Lassi Tak ty třeba vyžaduješ u protějšku nestandardní zájmy, možná živelnost, možná určitou divokost (což je asi opak zakladatelky), ale i tak si myslím, že je na světe hodně chlapů, kteří právě takovou hledají.
A ještě jedna věc, ona psala, že má i nějaké specifické koníčky, ale nechce je uvádět z důvodu anonymu, tak třeba nebude úplně tak nezajímavá.
@jakanas píše:
jojo, ti chlapi jsou dnes fakt straší, lépe Vám bude bez nich. Všechny nezávislé, chytré, krásné, schopné
Jak to myslíš? Jako sorry - pokud má nějaké kvality - je adekvátní je požadovat i u svého protějšku - nekuřačak - nekuřák, vš - vš, sportovkyne - sportovec - a tak bych mohla pokračovat.
@Padmé Amidala já si prostě myslím, že samostatný chlap na úrovni si ženy bude vážit kvůli něčemu úplně jinému, než vaření a pečení. Aspoň to tvrdí moje zkušenost. Zivelnost mě nezajímá, spíš ta samostatnost.
Pokud má zajímavé koníčky, tak může lovit tam.
@Mango_Lassi tak to je jasný, že vaření a pečení nebude ta první věc, ale zapadá to do toho celkového profilu, proč by si měl chlap ženy vážit. Samostatnost je fajn, snažím se být samostatná, ale ve vztahu přece není problém se někdy svěřit do rukou toho druhé, oboustranně.
@Mango_Lassi píše:
@Padmé Amidala já si prostě myslím, že samostatný chlap na úrovni si ženy bude vážit kvůli něčemu úplně jinému, než vaření a pečení. Aspoň to tvrdí moje zkušenost. Zivelnost mě nezajímá, spíš ta samostatnost.
Pokud má zajímavé koníčky, tak může lovit tam.
Budeš se divit, ale je to příjemná změna vidět u holky, že něco takového umí. To je dnes u těch mladších vážně rarita. Za mě plusové body, sám velmi často peču, tak bych zdravou konkurenci uvítal ![]()
@zoidberg já se nedivím. Když mi někdo upece, proč ne. Ale že bych si tím komplikovala život? Však pekárnu máme hned naproti. ![]()
Stejně tohle není alfa a omega vztahu ![]()