Mobilní verze eMimino.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
10.6.13 23:42

No to by bylo super. Taky jsem tu převážně na mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
10.6.13 23:50

Též bych prosila mob. verzi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.6.13 23:53

Pokouším se občas prohlížet přes Operu mini a nejde mi vůbec stránkování v tématech - takže dávám jen první stránku a nedostanu se na další :lol: Takže za mě určitě ano, dvanáctihodinové směny v létě v sauně jsou vážně dlouhé a nudné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
11.6.13 00:01

Tak mě sice klasická verze na Androidu funguje, ale za nějakou mobilní bych se nezlobila, ideálně s možností citace a zmínit, oblíbených diskuzí, upozornění a soukromých zpráv.
Naopak by tam vůbec nemusely otravovat metříky a reklamní balast kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
11.6.13 06:51

Já Emimino navštěvuji na mobilu přes obyčejný internet a je to super, ale mobilní verzi bych se nebránila :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20878
11.6.13 10:44

Zdravím,
určitě bude mobilní verze, nicméně byla by dost osekaná o funkce. Obešly byste se například bez anonymity a citování?

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
11.6.13 11:11

@admin Bez anonymity naprosto v pohodě :-)
Citace by mě malinko mrzely, ale pokud půjde zmínit, tak to bez nich přežiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.6.13 11:14

@admin bez anonyma a bez citací se obejdu. Zmínit bych také přivítala, používám hodně, abych měla jistotu, že mou odpověď dotyční zaznamenají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
11.6.13 11:17

Ale v každém případě čudlík na přepnutí do plné verze, to je nezbytnost ;-) pokud to tedy nebude samostatná aplikace, což by bylo úžasné, ale to nepředpokládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.6.13 11:38

Ja to asi nechapu. Kdyz jdete na emimino pres mobil, tak to nemate stejne jako pres pc? Me prijde, ze v mobilu mam vsechno stejne jako na pc. :nevim: Anonymitu, citace, soukr. zpravy, upozorneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
11.6.13 11:42

@janet9 Právě, že to stejné máme, ale na menším telefonu je to maličko nepřehledné, plus se člověk dost často netrefí, tak se řeší druhá verze, optimalizované pro mobily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.6.13 11:47

Přesně tak, pořád musím obrazovku posouvat, věcně někomu lezu na profil atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
11.6.13 12:01
@admin píše:
Zdravím,
určitě bude mobilní verze, nicméně byla by dost osekaná o funkce. Obešly byste se například bez anonymity a citování?Monika

Děkujeme! :kytka: Jak to asi vypadá časově? Už můžeme stříhat metr? :lol:

Bez obojího se obejdu úplně krásně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
11.6.13 12:08

Jooo, mobilní verzi určitě ano!!! Kolikrát pročítám v posteli v noci, když nemůžu spát věci na emiminu, nechce se mi vstávat k počítači :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20878
11.6.13 14:20

@Grace
Upřímně zatím to není úplně na pořadu dne - nejaktuálnější změny se chystají pro Bazárek (bohužel se to posunulo déle, než jsme čekali :( ) a také skupiny.

Myslím, že i na mobilu se celkem dá přehledně diskutovat. Navíc tam můžete momentálně diskutovat bez reklam. 8)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová