Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokouším se občas prohlížet přes Operu mini a nejde mi vůbec stránkování v tématech - takže dávám jen první stránku a nedostanu se na další
Takže za mě určitě ano, dvanáctihodinové směny v létě v sauně jsou vážně dlouhé a nudné ![]()
Tak mě sice klasická verze na Androidu funguje, ale za nějakou mobilní bych se nezlobila, ideálně s možností citace a zmínit, oblíbených diskuzí, upozornění a soukromých zpráv.
Naopak by tam vůbec nemusely otravovat metříky a reklamní balast kolem.
Já Emimino navštěvuji na mobilu přes obyčejný internet a je to super, ale mobilní verzi bych se nebránila
![]()
Zdravím,
určitě bude mobilní verze, nicméně byla by dost osekaná o funkce. Obešly byste se například bez anonymity a citování?
Monika
@admin Bez anonymity naprosto v pohodě ![]()
Citace by mě malinko mrzely, ale pokud půjde zmínit, tak to bez nich přežiju ![]()
@admin bez anonyma a bez citací se obejdu. Zmínit bych také přivítala, používám hodně, abych měla jistotu, že mou odpověď dotyční zaznamenají.
Ale v každém případě čudlík na přepnutí do plné verze, to je nezbytnost
pokud to tedy nebude samostatná aplikace, což by bylo úžasné, ale to nepředpokládám.
Ja to asi nechapu. Kdyz jdete na emimino pres mobil, tak to nemate stejne jako pres pc? Me prijde, ze v mobilu mam vsechno stejne jako na pc.
Anonymitu, citace, soukr. zpravy, upozorneni…
@janet9 Právě, že to stejné máme, ale na menším telefonu je to maličko nepřehledné, plus se člověk dost často netrefí, tak se řeší druhá verze, optimalizované pro mobily.
Přesně tak, pořád musím obrazovku posouvat, věcně někomu lezu na profil atd. ![]()
@admin píše:
Zdravím,
určitě bude mobilní verze, nicméně byla by dost osekaná o funkce. Obešly byste se například bez anonymity a citování?Monika
Děkujeme!
Jak to asi vypadá časově? Už můžeme stříhat metr? ![]()
Bez obojího se obejdu úplně krásně. ![]()
Jooo, mobilní verzi určitě ano!!! Kolikrát pročítám v posteli v noci, když nemůžu spát věci na emiminu, nechce se mi vstávat k počítači ![]()
@Grace
Upřímně zatím to není úplně na pořadu dne - nejaktuálnější změny se chystají pro Bazárek (bohužel se to posunulo déle, než jsme čekali
) a také skupiny.
Myslím, že i na mobilu se celkem dá přehledně diskutovat. Navíc tam můžete momentálně diskutovat bez reklam. ![]()
Monika