Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mončo, to trochu záleží na typu telefonu a dětí. Ty moje mi to přehledné diskutování znemožňují. ![]()
Jsem taky pro mobilní verzi, s dvojčaty se jinak, než přez mobil na emimino nedostanu ![]()
Nevím kde je chyba, ale když jdu na emimino přes mobil, tak nefunguje odkaz na můj profil (vyzkoušeno na dvou různých mobilech) ani na soukromé zprávy. Když kliknu neudělá to prostě vůbec nic. Je chyba u mě, nebo jinde
?
@pomeranca To bude asi chyba u tebe. Já se z mobilu dostanu jak na profil, tak i na soukromé zprávy ![]()
@tterka aha, dík… Tak ještě reklamuju mobil
(no, stejně ho chci reklamovat, ale ne kvůli tomuto
)
@pomeranca To bude asi prohlížečem. Nevím, co máš za mobil, zda máš možnost vyzkoušet jiný prohlížeč. Taky se mi stává, že něco s jedním jde a s druhým už ne.
Ano, zkusila bych jiný prohlížeč. Ke správnému fungování stránek je také třeba mít zapnutý javascript a povolené cookies.
Monika
Ahoj všem, mohla bych poprosit o radu? Nevím zda je to stránkami nebo mám špatně nastavený mobil. Když dám zpět u emimina třeba v diskuzích, tak se mi načte stránka diskuzí zase od začátku a navíc naskočí až nahoře na reklamu. Takže pak složitě musím dohledávat u které diskuze jsem skončila. Hrozně mě to štve. Jde to nějak změnit? Díky
Taky mam dotaz, na emimino chodim z iphonu, vzdy prepinam na klasickou verzi. Posledni dny se mi ale nad napisem klasicka verze objevuje nejaka reklama, snazim se ji zavrit, ale misto toho me to vzdy hodi nazacatek stranky a porad dokola, je to unavne. Na klasickou verzi se doklikam az za nekolik minut.
Zdravím,
pošlete mi prosím typ mobilu a který prohlížeč používáte. Toto jsme už opravovali a nemělo by se to stávat ![]()
Díky moc ![]()
Maruška