Moc jsem si tady nepokecala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6484
11.1.22 22:14
@stinga píše:
Já se sem chodím primárně odreagovat a pobavit, a dobré, téměř denně se chechtám jako blázen,
některé diskuse mě chytnou za srdce, některé názory naštvou, ale nijak to neprožívám, jsou to jen „ty internety“, není to skutečný život,
v otázkách zdravotních, když vím, poradím,
a uživatelé, kteří odešli - tak asi už se jim to tady přejedlo, ono je to opravdu pořád dokola - vztahy, snažení, duchy na testech, těhotenské nevolnosti… školky, školy, puberta… akorát ten covid byl nový, ale už je to dva rokytaké pořád dokola, jen naše vláda vymýšlí stále hloupější a hloupější zákony a opatření

kéž by už šel do háje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
11.1.22 22:20
@stinga píše:
Já se sem chodím primárně odreagovat a pobavit, a dobré, téměř denně se chechtám jako blázen,
některé diskuse mě chytnou za srdce, některé názory naštvou, ale nijak to neprožívám, jsou to jen „ty internety“, není to skutečný život,
v otázkách zdravotních, když vím, poradím,
a uživatelé, kteří odešli - tak asi už se jim to tady přejedlo, ono je to opravdu pořád dokola - vztahy, snažení, duchy na testech, těhotenské nevolnosti… školky, školy, puberta… akorát ten covid byl nový, ale už je to dva roky také pořád dokola, jen naše vláda vymýšlí stále hloupější a hloupější zákony a opatření

Nekdy koukam, jakym smerem se diskuze vydaji. Kouknu na úvodní příspěvek, pripada mi normální, ale nemam k nemu co rict. A pak najednou vidim, ze tam je nejak moc prispevku. Tak koukno a ona to dobra prča. Ta dnesni spotreba je toho příkladem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
12.1.22 10:53
@topazio píše:
Ani se ti nedivím.
Výživná diskuze zde. :zed:
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…Její první diskuze taky stojí za to. Chlap na ÚP. Nedostane peníze z ÚP. A v druhé diskuzi se ptá jestli má nárok na peníze, když studuje VŠ.
Šiš to je zas materiál :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
12.1.22 10:56

@vokishka hod odkaz pls

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
12.1.22 11:07

Ja sem chodim pro rady, inspiraci a tedy i pro rozsireni obzoru. Moje socialni skupina mi nektere zivotni pribehy a dotazy neumoznuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
12.1.22 13:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
12.1.22 15:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.1.22 15:08

@MartinaIrena jo to je fakt vyzivné.
Pani má nárok na příspěvky na dítě a na příspěvek na bydlení. Taky mi to nějaký ten rok trvalo než jsem se dostala k nějakým drobným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.1.22 16:51
@Gežitka píše:
@MartinaIrena jo to je fakt vyzivné.
Pani má nárok na příspěvky na dítě a na příspěvek na bydlení. Taky mi to nějaký ten rok trvalo než jsem se dostala k nějakým drobným.

Její manžel má jít do práce a ne sosat dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
12.1.22 16:59

@Gežitka jakože ti nějaký ten rok trvalo pochopit, že peníze se získávají praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová