Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
28.6.19 18:05

@Ravedd :nevim: jina vychova no, vsak na tom nic neni… ja od 14 sama doma, casto s mladsi sestrou nekdy bez když jela s nima, v 16 letech tyden v kempu pod stanem s pritelem, v 17 dva tydny v italii s tim stejnym pritelem… nasi odjakziva radi jezdili na eurovikendy, termaly, tydenni lyzovani, moře… když už někam odjeli tak fakt ne na 2 dny… nam se s nima fakt nechtelo uz tak od tech 13, tak jsme nemusely, dokud jsem neudelaly pruser, coz jsme neudelaly… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.19 18:08
@debra.morgan píše:
@Ravedd :nevim: jina vychova no, vsak na tom nic neni… ja od 14 sama doma, casto s mladsi sestrou nekdy bez když jela s nima, v 16 letech tyden v kempu pod stanem s pritelem, v 17 dva tydny v italii s tim stejnym pritelem… nasi odjakziva radi jezdili na eurovikendy, termaly, tydenni lyzovani, moře… když už někam odjeli tak fakt ne na 2 dny… nam se s nima fakt nechtelo uz tak od tech 13, tak jsme nemusely, dokud jsem neudelaly pruser, coz jsme neudelaly… ;)

Tohle mi přijde hodně ujetý, aby si 13 letý dítě určovalo, jestli někam pojede nebo ne. Takhle bych svý dítě vychovávat nechtěla. My naštěstí dost držíme pospolu.

• Citovat
  • Upravit
4511
28.6.19 18:09

@debra.morgan tak nejen výchova :nevim: až jim bude 18 tak prosím ale mám za ně zodpovědnost a nerada bych až se něco stane za to byla potrestana když trest by bylo už to, že bych si to zbytek života vyčítala :nevim:

Naše děti se naštěstí nadšeně účastní každý dovolený a když chci někam sama, což občas jedeme někam na víkend ve dvou tak děti odvezu k babičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
28.6.19 18:13
@Ravedd píše:
@debra.morgan tak nejen výchova :nevim: až jim bude 18 tak prosím ale mám za ně zodpovědnost a nerada bych až se něco stane za to byla potrestana když trest by bylo už to, že bych si to zbytek života vyčítala :nevim:Naše děti se naštěstí nadšeně účastní každý dovolený a když chci někam sama, což občas jedeme někam na víkend ve dvou tak děti odvezu k babičce

však jo, jen mě to zarazilo, protože jsem si vzpomněla na sebe, proto jsem na to reagovala. Byla jsem rada, že moje rodiče muj nazor zajima a můžu si vybrat kam chci a kam nechci jet, navíc když jezdili (a teda stále jezdí) dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.19 18:21
@debra.morgan píše:
však jo, jen mě to zarazilo, protože jsem si vzpomněla na sebe, proto jsem na to reagovala. Byla jsem rada, že moje rodiče muj nazor zajima a můžu si vybrat kam chci a kam nechci jet, navíc když jezdili (a teda stále jezdí) dost často.

Takže vás vlastně rádi odložili, abyste nepřekáželi, bylo to levnější a mohli si tak toho víc dopřát :palec:

• Citovat
  • Upravit
32325
28.6.19 18:23

@debra.morgan no já zase nepovažuju za rozumné nechat taky samotné dítě…kromě toho nevím, jestli se to vůbec smí, do 18 let si za něj zodpovědná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
28.6.19 18:23
@lucenka píše:
Takže vás vlastně rádi odložili, abyste nepřekáželi, bylo to levnější a mohli si tak toho víc dopřát :palec:
:roll: :roll: :roll: jistě. Nemusíš se bát peníze roli nehrály. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
28.6.19 18:26
@Monchichik píše:
@debra.morgan no já zase nepovažuju za rozumné nechat taky samotné dítě…kromě toho nevím, jestli se to vůbec smí, do 18 let si za něj zodpovědná, ne?

ano, ale my nikdy nežili ve vzduchoprázdnu a měli jsme kolem sebe dospělé lidi, na které jsme se mohly obrátit, kdyby bylo potřeba. což nikdy nebylo. jak jsem psala, jeden pruser a meli jsem se segrou po zabave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.6.19 18:26

@debra.morgan nechat doma 14 letou s mladší sestrou je na sociálku, to normální není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
28.6.19 18:33

Taky bych samotné nenechala, když nechtěly s námi dohlédla babička.
Ale napadlo mne tohle. Kdyby mi dítě řeklo krávo, asi by tu facku nedostalo, protože bych byla v šoku. Ale než by došlo ze školy, už bych měla hotový plán převýchovy a ten by tedy byl. To by bylavojna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
28.6.19 18:41
@_.Emilyyy píše:
Dceri je uplne jedno, jesttlu je muj pritel bohaty nebo ne :nevim:, ma ho hidne rada, ale ne kvuli penězům, ale ma ho rada, protoze se o ni STARA ;) a udelal by pro ni vse, co je v jeho silách. Kdyz jendou ka dceru omdlela, tak mel o ni hodne velky strach

tak ještě že ho má aspoň ráda, když jí sponzoruje vše co chce, dělá ji taxikáře a nic po ní nechce ;) jjj, určitě je jí jedno, jestli ji ten drahý telefon koupí nebo ne, stejně jako vše, o co si řekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.6.19 18:42
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy fakt byla drzá 7 let? to si vydržela? a on taky?

Tak pritel udelal vychovnou chybu..Ve vsem ji ustupoval a podřizovat se ji…Jako chapu, ze chtel, aby si ho ma dcera oblibila, ale nemel to takhle nechat zajít..a po 7 -mi letech to pritel nevydržel..
A jinak ja uz jsem ponaučena a dceru uz bych nemala na cely dům i pres noc :nevim:, kdyby s nama nechtela letět na dovolenou, tak by na ni dohlížela babicka :nevim:, ale dcera s nama chce byt, nevadi ji travit cas s nami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.6.19 18:50
@Keyllah píše:
tak ještě že ho má aspoň ráda, když jí sponzoruje vše co chce, dělá ji taxikáře a nic po ní nechce ;) jjj, určitě je jí jedno, jestli ji ten drahý telefon koupí nebo ne, stejně jako vše, o co si řekne ;)

Ona ho nema rada, protoze ji sponzoruje vse co chce..Ona ho ma rada, protoze se k ni jinak snazi chovat hezky.. Proste hi bere jako svyho tatu..
Takze zadne penize nehrajou roli, ale samozrejme je mu vdecna, ze jí kupuje drahe veci ;), ale jako neni to tak, ze ma dcera rekne :,,kup mi tohle” a my ji to koupime, takhle to neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.6.19 18:53

@_.Emilyyy no já bych se na to nevydržela koukat ani 10 minut a zasáhla bych sama…je to tvoje dcera a on jako tvůj přítel měl určitě zábrany vychovávat cizí dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.6.19 19:25
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy no já bych se na to nevydržela koukat ani 10 minut a zasáhla bych sama…je to tvoje dcera a on jako tvůj přítel měl určitě zábrany vychovávat cizí dítě…

Na moji dceru zákazy neplatí, ani zarach nepomohl :nevim:.
A to mi ani neprijde, ze pritel se nechce podílet na výchově, treba, ze ma povinnost vyndat myčku, tak to byl priteluv navrh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí