Moje dítě je malý terorista

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Capelucia
2.2.23 16:15
@Amelia94 píše:
Ahoj, já mám 18 měsíční dceru…chápu tě. Moje dcera je teda trochu jiný případ, k dětem se chová úplně skvěle a má je strašně ráda…a nemuseli jsme jí to učit nic, přijde mi, že to mají ty děti prostě i v povaze. Ale sestřenka měla dceru jako ty, dokonce ve 2 letech to došlo tak daleko, že ostatní děti škrtila 8o 8o Bohužel zastávali výchovu, že se dítě musí vše v klidu vysvětlit, což samozřejmě nezabíralo. Změnilo se to až právě v těch 2 letech, kdy se jim narodilo 2 dítě a dcerunka se samozřejmě chovala hrozně i k tomu bezbranému miminku, mlátila ho po hlavičce apod. tak jí začali fyzicky trestat a konečně se srovnala. (po 1 roce).Jinak decra má ted taky vztekací období, jakmile jí něco zakazuju, nedovolím, tak začne šíleně ječet, plácat mě ručičkama, při jídle ho po mně plivne a už po mně i hodila autíčko. U nás zabírá dát malou do postýlky a nechat ji tam za trest vyřvat, když to hodně přehání (to plivání, házení hraček), tak dostane a pak do postýlky…

Tak ve vaší rodině bych dítětem nechtěla být 8o.

K zakladatelce - tak pořád je to ledva odrostlé mimino :nevim:. Dát ho do party s dalším, kde si okusí, jaké to je na vlastní kůži, je podle mĕ dobrý nápad. Dĕti, které mají sklony k agresi (což tady nevíme, v 15m to může pořád být jenom nějaký batolecí výkyv), se nesmí, což ale neznamená, že nepotřebují usměrnit.

• Citovat
  • Upravit
34322
2.2.23 18:51

@Trojlístek
Ono celkem obecne plati (at uz u lidi nebo u zvirat ;) ), ze kdyz se nejaky problem pres veskerou snahu stupnuje, tak delam neco blbe.
A je jedine dobre si dojit nechat poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.2.23 18:57

Jsi skvělá máma, neboj, je maličkej, neumí zatím jinak komunikovat, vyroste z toho…
Nikde nečtu, že to máš na háku, jsi arogantní, naopak je vidět, že tě to trápí…
15 měsíční dítě se nepotřebuje nutne socializovat, potřebuje hlavně mamu, hernicky atd zatím vynech, nestresuj zbytečně sebe, ani jeho a počkej, až bude starší… Špatně neděláš nic, stačí vydržet 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.2.23 18:58

@Šmoulice já vždy, když čtu tvoje příspěvky, tak se nestačím divit, jaký jsi zlý, omezený a hloupý člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.2.23 18:59

Z „agresivniho“ mimina muze byt uplne normalni dite ciste pusobenim casu a rozumneho usmernovani :nevim:.
Problem nastava tehdy, kdy to neprejde a nikdo to neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
2.2.23 19:19
@Lucie_Sx píše:
Z „agresivniho“ mimina muze byt uplne normalni dite ciste pusobenim casu a rozumneho usmernovani :nevim:.
Problem nastava tehdy, kdy to neprejde a nikdo to neresi.

Tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
2.2.23 20:06
@Klara178 píše:
@Šmoulice já vždy, když čtu tvoje příspěvky, tak se nestačím divit, jaký jsi zlý, omezený a hloupý člověk.

Pro hlupáka každý hloupý, že? ;)

Ještě od tebe mám očekávat další ho… pardón, moudro, nebo co? :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí