Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danylea Aha
ale tak já přece od nikoho neodcházím
nic takového jsem nepsala, spíš naopak, snažíme se ten vztah zvelebovat, i když je to občas jak házet hrách na stěnu…ale tak zakladatelka si to zažít nemusí, najde si chlapa, se kterým si budou rozumět ![]()
@Reinka píše:
@Danylea Ahaale tak já přece od nikoho neodcházím
nic takového jsem nepsala, spíš naopak, snažíme se ten vztah zvelebovat, i když je to občas jak házet hrách na stěnu…ale tak zakladatelka si to zažít nemusí, najde si chlapa, se kterým si budou rozumět
Jeeeee, precti si prosimte znovu, co jsem ti psala
Ze jsem rada, ze jsou dnes jeste takove mlade pary, co se snazi zabojovat aspon kvuli tomu diteti a nejdou hned od sebe, jako se snazite bojovat vy ![]()
@Danylea jsem blbá, nějak jsem tu poslední větu špatně přečetla a pochopila to celý špatně
Promiň
a díky ![]()
@Reinka píše:
@Danylea jsem blbá, nějak jsem tu poslední větu špatně přečetla a pochopila to celý špatně![]()
Promiň
a díky
Super, jsem rada, ze jsme se pochopily
![]()
Pokud my se mame naucit cist, mela by se zakladatelka naucit psat. Aspon ty tecky mezi vetama by to chtelo.
@kiki123 píše:
No u rodicu bydlet nemuzu je tam zivotni nesituace atd. je mi 19 nemohla jsem se vyucit protoze mi tam nkkdo neprispel na cestu do skoly od mamky to nestecilo sama je rada a delal si svarecak takze veskera vyplata padla na sv.kurz pristu tyden konecne nastupuju do prace tak muzu potom mluvit je tezke sehnat dneska praci bez papiru proto jak to pujde dodelam skolu a budu mit klid.
A děvče, koho chleba jíš, toho píseň zpívej - žiješ u rodičů přítele? Kdo ti sponzoruje jídlo a nájem. ![]()
@kiki123 Proboha!!! Nauč se psát. Jsi sprostá a ještě ti nic neříká interpunkce. Mě úplně bolí ty tvoje komentáře číst. Zřejmě to svědčí i o určité tvé inteligenci, že ![]()
A když mi řekneš, ať to nečtu, tak neboj, od druhé stránky už jsem neměla sílu to číst. Bych i poradila, ale těma komentářema se prostě v jednu ráno neprokoušu.
![]()
@omites píše:
@kiki123 Proboha!!! Nauč se psát. Jsi sprostá a ještě ti nic neříká interpunkce. Mě úplně bolí ty tvoje komentáře číst. Zřejmě to svědčí i o určité tvé inteligenci, že
A když mi řekneš, ať to nečtu, tak neboj, od druhé stránky už jsem neměla sílu to číst. Bych i poradila, ale těma komentářema se prostě v jednu ráno neprokoušu.
O mé inteligenci nic nevíš tak sklapni .....co o tom víte hovno …tak nedělejte chytračky..:D čau!!!
@kiki123 píše:
O mé inteligenci nic nevíš tak sklapni .....co o tom víte hovno …tak nedělejte chytračky..:D čau!!!
Silně mi připomínáš mou 11,5 let starou pubertální sestru. ![]()
Nechci se ho nějak zastávat, ale kterej chlap v 21 se umí postarat o domácnost? Ani mi to nepřijde zas tak zvláštní že chce všechno ukázat-snad jsem to pochopila dobře, že se jedná o to že doma nic „neumí“???
Ale každopádně jsi s ním fakt nespokojená tak není důvod s nim být.