Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
18.4.13 11:10

Jenže chlapovi to musíš říct tak jak to je-slušně hele miláčku běž se okoupat at si vonavý :D to že s ním nespíš-může on brát jinak, chlapům to nedocvakne o co jde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.4.13 11:11
@Anonymní píše: :D :D Mě je to prostě trapný :D Ale rikam si že on už taky musí vedět že to prostě vim ne? :D a jinak jsme spolu 2,5 roku..

A to se tak choval vždycky? A není mu divný, proč s ním nespíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
@Anonymní píše:
Já mu to prostě nechci říct takhle hnsuně na férofku, je mi to uplně trapný :D

Proc trapny? Jste partneri, nejspis spolu sdilite domacnost, tak mu proste rekni ze se ti zda, ze posledni dobou zanedbava hygienu, na tom neni nic divnyho. Proste mu rekni = zlato nezlob se, ale v tom triku do postele nepujdes a bez se umyt, smrdis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594

Zakladatelko - ono Ti asi nic jiného nezbyde než mu to otevřeně říct, když jemu to není divný :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 11:12
@Drovers píše:
Problém je, že jemu není trapně. :nevim:

Není no…třeba nedávno byl na záchoděa já se ho zeptala jestlisi umyl ruce (věděla jsme že ne, protože hned co spláchnul tak otevřel dveře a šel) a on mi prostě lhal do očí že si ty ruce umyl…Myslím že by mi tohle řekl o o tom koupání, že se prostě koupe, i když já vim že ne..

• Citovat
  • Upravit
12127
18.4.13 11:13

Já se s tím (když už se teda stane a nevoní) nemažu, na férovku řeknu, že smrdí ať se se jde umejt. Sklopí uši a jde :mrgreen: řekni mu to, se smraďochem nikdo souložit nechce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
18.4.13 11:13

A hlavne chvalit kdyz bude umyty, pochvalit parfem a tak, to u nas funguje hodne :mrgreen: ale muz neni cune, proste se chceme jeden druhemu libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 11:14

Asi mu to řeknu na férovku no, i když je mi to prostě trapný, nikdy jsme k sobě nebyli nějak extra upřímný..

• Citovat
  • Upravit
1505
18.4.13 11:15

Nebo mu kup nový triko, sprchovej gel a deodorant a udělej mu z toho balíček. Určitě se zeptá, proč mu dáváš dárek - abys nemusel nosit jedno triko tři dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
@Anonymní píše:
Asi mu to řeknu na férovku no, i když je mi to prostě trapný, nikdy jsme k sobě nebyli nějak extra upřímný..

Tak to si hlavne nedelejte deti neberte se 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
@Anonymní píše:

Nejvyšší čas začít. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594

Já mám takovýho kolegu a holky upozorňuju Vás, že blíž jak na cca 1,5m ke mě nesmí. To je takovej humus humusáckej, fuj! Tak jak je, tak si jde lehnout - jen si sundá boty a ráno tak funguje úplně stejně - nemyje se, nečistí si zuby a třeba povlečení má od cca loňského léta a vůbec mu to nevadí :-) Ani ručník nepotřebuje :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 11:16

Tak neni mu to divný, že s ním nechci spát :D Já si hlavně vždycky počkala na to, až se nějakej den konečně vykoupe :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.13 11:16
@Drovers píše:
Nebo mu kup nový triko, sprchovej gel a deodorant a udělej mu z toho balíček. Určitě se zeptá, proč mu dáváš dárek - abys nemusel nosit jedno triko tři dny…

On má ale triček plnou skříň…

• Citovat
  • Upravit
779
18.4.13 11:17

Hele holky já znám třeba kluka co mu je 30 bydlí s rodičema a koupe se jednou za týden a to po sobě jdou do stejné vody ve vaně všichni členové rodiny!!! :poblion: :poblion: :poblion: jina se ho voda ani nedotkne..je mi naprosto jasný, že s takovym přítupem bude sám navždy…jestli spolu jste už 2,5r tak bys neměla mít zábrany mu to na férovku říct..a jestli víš, že ti lhal tak to by odemě tedy schytal..ať se děje cokoliv tak lhaní nesnášim…a kdyby přišel z práce, že se myl a stejně srděl, tak bych mu řekla, nedá se nic dělat, musíš se umýt znovu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí