Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych mu to jednoduše řekla na rovinu, je to dospělej chlap a nedělalo by mi problém mu říci, že je dobytek, tohle je hnus ![]()
@ivulk píše:
Hele holky já znám třeba kluka co mu je 30 bydlí s rodičema a koupe se jednou za týden a to po sobě jdou do stejné vody ve vaně všichni členové rodiny!!!![]()
![]()
jina se ho voda ani nedotkne..je mi naprosto jasný, že s takovym přítupem bude sám navždy…jestli spolu jste už 2,5r tak bys neměla mít zábrany mu to na férovku říct..a jestli víš, že ti lhal tak to by odemě tedy schytal..ať se děje cokoliv tak lhaní nesnášim…a kdyby přišel z práce, že se myl a stejně srděl, tak bych mu řekla, nedá se nic dělat, musíš se umýt znovu…
Když jsme spolu začly chodit, tak se obden holil, krásně voněl, každý den jsme se společně koupali…Ted když mu reknu ze vypadá jak krakonoš at se jde oholit tak se začne ksichtit, když mu řeknu ze už má hlavu jak květák at jde k holičovi tak se opět začne ksichtit, vůbec o sebe nedbá…Výdycky jsem si vlezla do vany napustila jsem jí a zaklepala na něho, že může už jít za mnou…Před rokem jsem šla do vany a mohla jsme klepat jak jsme chtěla a neprisel, tak od te doby uz jsme to vzdala..prej se ve vaně moc roztahuju a nevejdeme se tam…
@Anonymní píše:
Když jsme spolu začly chodit, tak se obden holil, krásně voněl, každý den jsme se společně koupali…Ted když mu reknu ze vypadá jak krakonoš at se jde oholit tak se začne ksichtit, když mu řeknu ze už má hlavu jak květák at jde k holičovi tak se opět začne ksichtit, vůbec o sebe nedbá…Výdycky jsem si vlezla do vany napustila jsem jí a zaklepala na něho, že může už jít za mnou…Před rokem jsem šla do vany a mohla jsme klepat jak jsme chtěla a neprisel, tak od te doby uz jsme to vzdala..prej se ve vaně moc roztahuju a nevejdeme se tam…
no jestli se meje jednou za 3dny tak bych do te vany snad sním snad ani nelezla: ![]()
@ivulk píše:
no jestli se meje jednou za 3dny tak bych do te vany snad sním snad ani nelezla:
Ted jsme to chtěla napsat ![]()
Zakladatelko - buď mu to normálně řekni na rovinu a žádný sr. ní s ním, nejste spolu přeci týden, nebo to budeš muset vydržet…Pokud to neudělá, odejdeš od něho?
Pokud mu to neřekneš na férovku, nic se nezmění. Pokud cítím, že přítel je spocenej nebo mu smrdí nožky řeknu mu to na férovku a on jde a navoní se, ví, že to nesnáším a je mi z toho
Jednou jste partneři, sdílíte spolu domácnost, tak by to mohl pochopit ![]()
Asi chlapec trochu zlenivel ve vztahu a ma pocit, ze uz se nemusi snazit, na co se myt, ma te jistou ![]()
@SarkaLo píše:
Zakladatelko - buď mu to normálně řekni na rovinu a žádný sr. ní s ním, nejste spolu přeci týden, nebo to budeš muset vydržet…Pokud to neudělá, odejdeš od něho?
Blbost ne? Přece od něho neodejdu jen proto, že ho maminka nenaučila zasady hygieny..Miluju ho, i když je čuně..
Asi tě má jistou tak o sebe přestal dbát. Začátky jsou vždycky o něčem jiném to chceme být pro toho svého nebo svou krásní a voňaví. Přetvařovat se nejde, ale do nekonečna asi ho to doma nenaučili, že je normální se mít, spát v něčem jiném než v čem chodí přez den a o rukách ze záchodu ani nemluvím.
@Anonymní píše:
Blbost ne? Přece od něho neodejdu jen proto, že ho maminka nenaučila zasady hygieny..Miluju ho, i když je čuně..
Tady nejde o to, co ho naučila maminka,, když evidentě se předtím myl, ne??
A co s těma fuskama holky? Jak ho to mám odnaučit? Ono nepomohlo ani to, když jsem mu je házela z okna.. ![]()
Tak my si tohle s chlapem říkáme narovinu - ne že by jeden z nás byl prasátko, ale když už něco, tak si to řekneme. Chlap se taky koupe v práci a doma pak už ne, ale nesmrdí. A když jo, tak mu řeknu „hele, dneska seš cítit, tak se vykoupej i doma před spaním, jo?“. To samý on mě - nikdy se nidko neurazil, spíš se nad sebou člověk zamyslí.
Takže já radím hučet hučet a hučet - když ho to nenaučila jeho maminka, tak musíš ty. Bude to náročný a přeji mnoho úspěchů
(znám totiž taky takových pár a je to fuška je to naučit).
@Anonymní píše:
no tak mu to na férovku prostě řekni…že s čunětěm žít nebudeš..upřímě jestli po 2,5letech nemáš odvahu sním tohle řešit, nechápu jak jste došli až takhle daleko…co
až příjdou horší věci na řešení…o tomhle mluvit by pro Vás neměl být problém