Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A co s těma fuskama holky? Jak ho to mám odnaučit? Ono nepomohlo ani to, když jsem mu je házela z okna..
Tak ty mě osobně nevadí - je pravda, že nestojí a nepáchnou přes celou místnost - on si je mění i 2× denně. Ale prostě to seberu a uklidím. A trenky vedle postele nechává taky. Nadšená nejsem, ale pro me je to to nejmenší.
Zkus mu je dát na polštář do potele nebo tak něco. Nebo je házej někam na hromadu a neper, až dojdou, třeba se zamyslí. My máme úmluvu, že co není v prádelním koši, neperu.
Příspěvek upraven 18.04.13 v 11:29
Podle mě se nemyl vůbec ani před našim vztahem, jen se přede mnou přetvařoval..
@avm3 píše:
Tak ty mě osobně nevadí - je pravda, že nestojí a nepáchnou přes celou místnost - on si je mění i 2× denně. Ale prostě to seberu a uklidím. A trenky vedle postele nechává taky. Nadšená nejsem, ale pro me je to to nejmenší.
Zkus mu je dát na polštář do potele nebo tak něco. Nebo je házej někam na hromadu a neper, až dojdou, třeba se zamyslí. My máme úmluvu, že co není v prádelním koši, neperu.Příspěvek upraven 18.04.13 v 11:29
Už má hromadu trenek a ponozek v loznici cca 5 dní, jenze to je pro neho moc jednoduchy, to pak vzit a hodit do pradelniho koše ne???
@Anonymní píše:
Myl..ale spíš jen proto, že mě zase tolik neznal a ve všem mě poslouchal..řekla jsem jdeme do sprchy, tak jsme šly…teď cokoliv řeknu tak je mu to uplně fuk..
Nezlob se na mě, ale dospělý člověk není prase a normálně se myje denně alespoň jednou a nemusíš mu to připomínat. To snad by mělo být automatické, ne?
Občas mi holky přijde, že si ze mě vážně dělá jenom služku!! ![]()
@SarkaLo píše:
Nezlob se na mě, ale dospělý člověk není prase a normálně se myje denně alespoň jednou a nemusíš mu to připomínat. To snad by mělo být automatické, ne?
To si taky řikám, já bych ani nesnula kdyby věděla že jsem nevykoupaná :-/
S takovým čunětem bych být nemohla, můj se kasždý den sprchuje, dobrovolně naštěstí, párkrát se stalo, že mu smrděly nohy, ale to jsem mu řekla a hned letěl do koupelny ![]()
@SarkaLo píše:
Jaký si to kdo udělá, takový to má…
Ted jsi mi docela otevřela oči…Od dneška jsem zlá ženská, bude prostě poslouchat!!!
![]()
Já nevím, ale podle mě máš jen dvě možnosti - buď si na to zvykneš a nebo mu o tom řekneš a on s tím začne něco dělat… ![]()
@Anonymní píše:
Ted jsi mi docela otevřela oči…Od dneška jsem zlá ženská, bude prostě poslouchat!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No aspoň k nečemu to bylo ![]()
@Anonymní píše:
Už má hromadu trenek a ponozek v loznici cca 5 dní, jenze to je pro neho moc jednoduchy, to pak vzit a hodit do pradelniho koše ne???
No jo no, ale já to myslela tak, že bych mu to prostě nevyprala - i když to do koše dá. A kdyby se ptal, tak mu řeknu, že pokud se budou válet po zemi, tka je nepereš. Třeba, že si prala tu a tu barvu zrovna před dvěma dny a on to do koše dal až potom… nebo tak něco.
@avm3 píše:
No jo no, ale já to myslela tak, že bych mu to prostě nevyprala - i když to do koše dá. A kdyby se ptal, tak mu řeknu, že pokud se budou válet po zemi, tka je nepereš. Třeba, že si prala tu a tu barvu zrovna před dvěma dny a on to do koše dal až potom… nebo tak něco.
a nebo mu to hodim do igelitky a reknu mu, ze tyhle veci byli na zemi a tudíž je neperu
Bude doma masakr ![]()
Nenechám se využívat a dělat ze sebe služku, trošičku si mě začíná plést s maminkou..Já nejsem ale ani maminka a ani jeho služka!
![]()
Myl..ale spíš jen proto, že mě zase tolik neznal a ve všem mě poslouchal..řekla jsem jdeme do sprchy, tak jsme šly…teď cokoliv řeknu tak je mu to uplně fuk..