Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Monchichik To sem zůstala taky jen kvůli malé a dlouho sem byla naštvaná. Vědĕt, že je na suchu, ani tam nejdu.Ale řekl mi to až u něj a malá mě měla ráda. Tak sem zůstala a jemu řekla své. Prý mě chtěl vidět, ikdyž neměl peníze. A to jsem samoživitelka a tpu dobou jsem byla na pracáku. Vidím to tak, że už raději nebudu hledat…Bývalý měl nakonec exekuce. Jedna dobrá duše mi to řekla. Prý musela, jak viděla, jak jsem hodná a on toho využìval. Ex jedl jednou deně večer např.2 párky a krajìc chleba.To se pak šetří.
No jo… Vem si z toho ponaučení. Vím, že je to těžký ![]()
@Anonymní píše:
@stinga 30let má. Mě štve ta neustále špinavá huba.To je hrůza. Ospalky je taky schopný mít přes půl obličeje. Žije u mámy. Nechápu, že ho ona necepuje, ať se myje.
![]()
Najdi si normálního muže a ne prase, které žije u maminky v jeho věku.
@Monchichik píše:
Kde si ho proboha našla? To snad není ani možný![]()
že ti ho přidělil národní výbor?
Na seznamce
mě viděl nêco komentovat a napsal mi na messenger. Ikdyž bývalého co ani včas neplatil alimenty jsem oběvila přes známého. Ono je to asi jedno, kde dotyčného dnes človêk najde.Dnes aby ženská s dítětem ideálně živila i chlapa
.Budu sama, na tohle už nemám.
@Anonymní píše:
@Stará známá Taky se obávám, že mu to peskování poleze na nervy. Stejně jako mě ho peskovat.Po jídle neodnese ani nádobí do dřezu. Nechá to ležet. Na to, že by měl zapůsobit, tak si vzal ke mě staré tepláky od barvy zaschlé. Ještê zmínil, že máma koukala jaké si ke mě bere trenky. Prý má pěkné ale i dêravéna doma či na zahradu.Jak byl u mě tak nêco vylil, což problém nenì.Dala sem mu hadr - uztřižený z trika. A hned spustil, jestli to není škoda. Bude asi i hodně šetřivý. Když se sprchoval, tak použil mýdlo z umyvadla. No potřebovala jsem to někomu předat.Stále to zpracovávám.
![]()
Tohle chceš u sebe doma?
Vezmi rozum do hrsti a pošli ho do oběhu.
A jdu blejt velebnosti. Popisuješ to dost sugestivně 🤮. Já bych se na tvém místě asi nerozpakovala a řekla mu to, jak to je. Tohle chování by mě hodně rozčílilo, a to pak jde pravda snáz ven.
@Anonymní píše:
Na seznamcemě viděl nêco komentovat a napsal mi na messenger. Ikdyž bývalého co ani včas neplatil alimenty jsem oběvila přes známého. Ono je to asi jedno, kde dotyčného dnes človêk najde.Dnes aby ženská s dítětem ideálně živila i chlapa
![]()
.Budu sama, na tohle už nemám.
Seznamky škrtni úplně…tam se obávám, že je tak možná promile použitelného materiálu…
když se ti bude někdo líbit, stačí zajít na kávu či procházku…a poznáš, jak se chová, vypadá a má to s placením…a jestli má cenu jít i na druhou kávu ![]()
@topazio píše:
![]()
Najdi si normálního muže a ne prase, které žije u maminky v jeho věku.
Bývalka ho nechala.Tak se vrátil při té drahotě k mamce.Tak mi to řekl. No kašlu na to.Budu raději sama.
Tohle téma mi muselo nějak uniknout. Každopádně se vám musím přiznat. Přišel jsem asi před hodinou z procházky, 10km a když je teplo tak ji pravidelně chodím bosky. Ještě jsem si nohy neumyl. ![]()
Podle projevu zníš jako bezva ženská, určitě miř při příštím výběru výš. ![]()
@Anonymní píše:
Bývalka ho nechala.Tak se vrátil při té drahotě k mamce.Tak mi to řekl. No kašlu na to.Budu raději sama.
Přítelkyně věděla, proč ho vrátila mamince. Už ho měla dost. Jeho špatné hygieny.
@Monchichik píše:
Seznamky škrtni úplně…tam se obávám, že je tak možná promile použitelného materiálu…když se ti bude někdo líbit, stačí zajít na kávu či procházku…a poznáš, jak se chová, vypadá a má to s placením…a jestli má cenu jít i na druhou kávu
Hlavně ti chlapi vypadají dost strhaně, hromada vrásek. Když už se mi jeden zalíbil, tak katastrofa.Jsem zklamaná, ale zas ráda, že to skončí, sotva to začalo.
@Lexter píše:
Tohle téma mi muselo nějak uniknout. Každopádně se vám musím přiznat. Přišel jsem asi před hodinou z procházky, 10km a když je teplo tak ji pravidelně chodím bosky. Ještě jsem si nohy neumyl.
Lexiku, taky jsem chodívala často lesem bosky, ale začla mě naboso dost krutě bolet pata. Nevíš, čím to může být?
@Anonymní píše:
Hlavně ti chlapi vypadají dost strhaně, hromada vrásek. Když už se mi jeden zalíbil, tak katastrofa.Jsem zklamaná, ale zas ráda, že to skončí, sotva to začalo.
Nepotřebuješ doma prase. Po čase to s ním bude horší.
@broskvová zmrzlina píše:
Podle projevu zníš jako bezva ženská, určitě miř při příštím výběru výš.
Děkuji
.Dám si oraz se seznamováním
.Došlo mi, že opravdu je někdy člověku lépe samotnému, než být v pochybném vztahu.
@Anonymní píše:
Tak lepší, než kdyby ti to došlo pozdě, třeba v těhotenství. Buď ráda, že to tak dopadlo. Ten by tě jen štval.