Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
1.5.23 16:45
@Anonymní píše:
Hlavně ti chlapi vypadají dost strhaně, hromada vrásek. Když už se mi jeden zalíbil, tak katastrofa.Jsem zklamaná, ale zas ráda, že to skončí, sotva to začalo.

Já dám na první pohled…přeskočení jiskry…mám i dobrý odhad na lidi…a navíc mám takovou povahu, že by tenhle tvůj boy skončil hned v obchodě, kdy by dělal, že tam není…pak by vytáhl špinavé staré tepláky a na přespání už by fakt nedošlo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
1.5.23 16:48
@Betty MacDonald píše:
Lexiku, taky jsem chodívala často lesem bosky, ale začla mě naboso dost krutě bolet pata. Nevíš, čím to může být?

Napadá mě více důvodů. Například ostruhy jsou nejčastější problém. Kostěné výrůstky na patách. Bolí celá pata až ploska po delší chůzi. Ostrá bolest. Řeší se obstřiky, ultrazvukem, případně chirurgicky. Pokud bolí jen na jednom místě, nenahmatáš tam zatvrdlinu? Mohla sis tam něco píchnout, třísku, ta se zapouzdřila a bolí při zátěži.

Na každý pád, tohle je jedna z obtíží kterou bys měla řešit s ortopedem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
1.5.23 16:51
@Lexter píše:
Napadá mě více důvodů. Například ostruhy jsou nejčastější problém. Kostěné výrůstky na patách. Bolí celá pata až ploska po delší chůzi. Ostrá bolest. Řeší se obstřiky, ultrazvukem, případně chirurgicky. Pokud bolí jen na jednom místě, nenahmatáš tam zatvrdlinu? Mohla sis tam něco píchnout, třísku, ta se zapouzdřila a bolí při zátěži.Na každý pád, tohle je jedna z obtíží kterou bys měla řešit s ortopedem. :nevim:

Je to jen naboso 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 16:52

@Monchichik Jiskra přeskočila dokud byl jen v trenkách a tričku. Tepláky vytahl až pak a v tom obchodê jsem čekala, že mi dá nêco doma.Ale tak aspoň sex byl dobrý :lol:.Pak už to šlo do kelu…Teđ by chtěl přijít v pátek a zdržet se do pondělí. Přestože sem řekla, už co sem ho viděla posledně, že ne. Že nechci aby se poznal s mým dítêtem. I to má problém respektovat.Hned se chce seznamovat. Takže končím po tom všem.

• Citovat
  • Upravit
32325
1.5.23 16:58
@Anonymní píše:
@Monchichik Jiskra přeskočila dokud byl jen v trenkách a tričku. Tepláky vytahl až pak a v tom obchodê jsem čekala, že mi dá nêco doma.Ale tak aspoň sex byl dobrý :lol:.Pak už to šlo do kelu…Teđ by chtěl přijít v pátek a zdržet se do pondělí. Přestože sem řekla, už co sem ho viděla posledně, že ne. Že nechci aby se poznal s mým dítêtem. I to má problém respektovat.Hned se chce seznamovat. Takže končím po tom všem.

No vidíš…čipera jeden…od pátku do pondělí…těch pár dní u mámy překlepe a šup k tobě na wellness :mrgreen: :mrgreen:…za chvíli by tam stál s igelitkou s trenkama " tak tady mě máš a jsem jen tvůj " :mrgreen: :mrgreen: vypadá to, že se jen tak nevzdá…tak buď rázná… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
1.5.23 17:04
@Anonymní píše:Hlavně ti chlapi vypadají dost strhaně, hromada vrásek. Když už se mi jeden zalíbil, tak katastrofa.Jsem zklamaná, ale zas ráda, že to skončí, sotva to začalo.

Jistě, ne každý muže být krásný jako ty.

Mimochodem co je špatného na sprchování se s mydlem? Děláš jakoby použil bahno z kaluže. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 17:05

@Monchichik No nevzdá, přemýšlím, kdy mu napsat, že končíme. Je stále online a jakmile mě vidí, tak volá. Ráda bych mu napsala a blokla než stihne zas volat a psát.

• Citovat
  • Upravit
42959
1.5.23 17:06
@Anonymní píše:
@Monchichik No nevzdá, přemýšlím, kdy mu napsat, že končíme. Je stále online a jakmile mě vidí, tak volá. Ráda bych mu napsala a blokla než stihne zas volat a psát.

Napiš mu pravdu, ať se klidně urazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
1.5.23 17:07
@Betty MacDonald píše:
Je to jen naboso 8o

Divný. Ostruhy by tě bolely i v botách. Fakt možná jen otlak, zatvrdlina a boty to úspěšně tlumí. Prohmatej si je. Nepraskají ti paty? Myslím kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 17:08
@someargue píše:
Jistě, ne každý muže být krásný jako ty.Mimochodem co je špatného na sprchování se s mydlem? Děláš jakoby použil bahno z kaluže. :roll:

Mě lidé hàdají o 6let méně. Pak když vidìm vrstevnìka co vypadá naopak o 10 - 15let :mrgreen: více…Pak nemám zájem. Obličej hraje roli.Jsem ale zas tolerantnějśì ohledně postavy. Nevadí mi když má chlap bříško ve 30ti. Mýdlo bylo na ruce antibakteriální.

• Citovat
  • Upravit
32325
1.5.23 17:10
@Anonymní píše:
@Monchichik No nevzdá, přemýšlím, kdy mu napsat, že končíme. Je stále online a jakmile mě vidí, tak volá. Ráda bych mu napsala a blokla než stihne zas volat a psát.

Klidně hned…napiš, ať se nezlobí, ale jiskra nepřeskočila a bla…bla…nechceš kuřáka a vlastně ani chlapa domů…a na to kolem nemáš čas, protože máš dítě, které seznamovat nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 17:12

@Monchichik To zní dobře. Hlavně nechápe a nerespektuje, že je seznamovat nechci.

• Citovat
  • Upravit
32325
1.5.23 17:14
@Anonymní píše:
@Monchichik To zní dobře. Hlavně nechápe a nerespektuje, že je seznamovat nechci.

No to by měl smůlu…no…je to tvoje rozhodnutí…jak staré máš dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 17:19

@Monchichik Dítě má skoro 8let.

• Citovat
  • Upravit
32325
1.5.23 17:20
@Anonymní píše:
@Monchichik Dítě má skoro 8let.

Možná má pocit, že když ho s mládětem seznámíš, už nebude tak lehké se ho zbavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí